Yra prie ko prikibti - 0 politinės patirties. Populiarus vien todėl, kad pareigos užtikrina matomumą. Koks nors žinių vedėjas (pvz., M. Žiedas) jei kandidatuotų, irgi būtų populiarus, nes dažnai matomas ir ekrane pakalba ne tik apie ekonomiką, bet ir politiką bei kitom temom. Daug platesnis akiratis ir geresnis balsas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
2019-ųjų Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai
Collapse
X
-
Parašė booraz Rodyti pranešimąG. Nausėda turi vieną minusą mano nuomone, t.y. neturi diplomatinių ryšių. Jau pirmos kadencijos gale ir antroje kadencijoje jis būtų puikus prezidentas, turintis jau solidų bagažą diplomatinių ryšių.Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.
Comment
-
Parašė booraz Rodyti pranešimąG. Nausėda turi vieną minusą mano nuomone, t.y. neturi diplomatinių ryšių. Jau pirmos kadencijos gale ir antroje kadencijoje jis būtų puikus prezidentas, turintis jau solidų bagažą diplomatinių ryšių.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimą
Na,užtai Skvernelis turi. Buvo susitikęs su Izraelio premjeru, pasikalbėjo lietuviškaiAZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Nemoka angliškai, neturi diplomatinės patirties, nesigaudo užsienio politikoje, net ekonomikoje ne visada gaudosi, prisiminkim SEB banko prognozes lygiai prieš 10 metų, neva 2009 augs BVP, kai Grybauskaitė jau prieš gerą pusmetį kalbėjo apie ekonomikos perkaitimą ir būtinybę kaupti rezervą.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąnet ekonomikoje ne visada gaudosi, prisiminkim SEB banko prognozes lygiai prieš 10 metų, neva 2009 augs BVP, kai Grybauskaitė jau prieš gerą pusmetį kalbėjo apie ekonomikos perkaitimą ir būtinybę kaupti rezervą.
Comment
-
Nors Nausėda šiuo metu yra realiausias kandidatas į prezidentus, bet bijau, kad tai kartu jam gali pakišti koją. Visgi labai didelė esmė ne tame, kas balsuos 'už', o tame, kas balsuos 'prieš'. Balsavime 'prieš' svarbiausia yra identifikuoti už ką norėtų balsuoti įsivaizduojamas 'elitas' ir tada balsuoti priešingai - kad atkeršyti. Žinoma nesigilinima į tai, kad keršijama ne tik tam įsivaizduojamam 'elitui', bet ir patiems sau. Bet juk tai nesvarbu, svarbiausia yra kova su vėjo malūnais - t.y. žydo-masonų sąmokslu. Ir tai aš laikau pagrindiniu Nausėdos priešu - kad iki prezidento rinkimų dar daug laiko ir kad sąmokslininkai suspės rasti kažkokį 'gelbėtoją', o net jeigu nesuspės, tai antrajame prezidento rinkimų ture būtinai balsuos prieš Nausėdą - ir net nesvarbu kas bus tas kitas kandidatas, gali būti kad ir beždžionė, juk čia svarbiausias aspektas yra kerštas žydo-masonams.
Comment
-
svarbiausia yra kova su vėjo malūnais - t.y. žydo-masonų sąmokslugali būti kad ir beždžionė, juk čia svarbiausias aspektas yra kerštas žydo-masonams
Įdomu, kaip būnant konservatorių palaikomu pavyks suvaidinti, kad nėra konservatorių kandidatas.
Comment
-
Visgi kur kas įdomiau yra kas gi bus tas protesto balso kandidatas?
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąVat skaitau ir nesuprantu - Eidvi, glai pakomentuoti kas yra elitas?
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimą
Ir baikite kelti tas pačias fotošopines nuotraukas. Čia lygiai taip pat tiktų "elyto" lyderių fotošopai.
.„Aš esu žmogus, koks buvau visą laiką. Atsakingai ir saikingai vartoju alkoholį ir aš niekada nemoralizuoju kitiems žmonėms, kad jūs kažką blogai darote. Juokaudamas galiu pasakyti, aš visą laiką sakau įvairioms auditorijoms: Ramūnas Karbauskis atstovauja mūsų negeriančių rinkėjų daliai, o aš saikingai ir atsakingai vartojančių daliai“, – aiškino ministras pirmininkas.
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąTai dar karta susitiksliname. Sakoma kas balsuos uz Nauseda tai bus elitas kas ne tai jau ne elitas. Tad kokie dar pozymiai rodo kad esi elito atstovas?Paskutinis taisė andyour; 2018.09.02, 07:58.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
Aš manau, kad verslininkai ar verslo atstovai neturėtų būti elitas. Yra begalės blogų pavyzdžių, jei apskritai yra nors vienas geras.
Comment
Comment