Kažkaip taktiškai nesolidžiai atrodo. Gauna Jakeliūno kritikos dėl "hibridinės" prezidento rinkimų kampanijos, tada tą pačią dieną praneša, kad išeina iš SEB, bet vis tiek nesako, kad dėl dalyvavimo prezidento rinkimuose. Ką tikisi išlošti vilkindamas pareiškimą, kuris ir taip akivaizdus? Bijo prarasti aptakaus ir nekonkretaus kalbėtojo įvaizdį?
Manau taktika tokia. Nesakyt, kas akivaizdu. Tai oponentai tarsi praranda galimybę kritikuot. Panašiai Grybauskaitė irgi elgėsi, vilkino pranešt.
Man šiaip smalsu, kodėl Kremlius taip paniškai bijo Nausėdos? senasnamas? Nausėda ly ir nieko labai aštraus nepasisako apie Rusiją ar Kremlių. Kodėl būtent jis tapo taikiniu ir metami dideli resursai jo dergimui dar net nepaskelbus apie kandidatavimą?
Ar tik nebus tas Nauseda pats Kremliaus statytinis. Jis juk iprates buti statytiniu, koks skirtumas kieno? Kas daugiau moka, to ir statytinis. Jis juk ne politikas, siaip, samdomas zmogus.
When a man lies, he murders some part of the world
Ar tik nebus tas Nauseda pats Kremliaus statytinis. Jis juk iprates buti statytiniu, koks skirtumas kieno? Kas daugiau moka, to ir statytinis. Jis juk ne politikas, siaip, samdomas zmogus.
O tai kodėl Kremlius skiria tiek pinigų jo dergimui? Koks tikslas taip elgtis?
Man šiaip smalsu, kodėl Kremlius taip paniškai bijo Nausėdos? senasnamas? Nausėda ly ir nieko labai aštraus nepasisako apie Rusiją ar Kremlių. Kodėl būtent jis tapo taikiniu ir metami dideli resursai jo dergimui dar net nepaskelbus apie kandidatavimą?
Nes pagrindinis maskolių kandidato Skvernelio konkurentas, duh
Šiaip, botams moka nuvertėjusiais rubliais. Antra, kapitalizmas yra sovietinių žmonių priešas, o Nausėda kapitalizmo atstovas. Darbo vieta tai formalumas, esmė ryšiai. Vienose rankose pinigai ir valdžia yra absoliuti galia.
Apklausos rodo, kad jau yra. Įdomu, kokių dar G. Nausėdos trūkumų ras oponentai, nes kol kas yra eskaluojami du, mano manymu, labai silpni:
Nemoka angliškai, neturi diplomatinės patirties, nesigaudo užsienio politikoje, net ekonomikoje ne visada gaudosi, prisiminkim SEB banko prognozes lygiai prieš 10 metų, neva 2009 augs BVP, kai Grybauskaitė jau prieš gerą pusmetį kalbėjo apie ekonomikos perkaitimą ir būtinybę kaupti rezervą.
Kazin ar jis bus patrauklus liaudziai su savo tuo stikliniu kubu Puskoriu atodangoje, ar kur ten
Čia kaip tik vienas iš pliusų, dažnai Belmonte atvažiuoju pasivaikščioti, tai žmogus gyvena nieko neslėpdamas, be apsaugos, be jokių didelių tvorų, storų užuolaidų ir pan., matosi, net ką per TV žiūri.
Kad ir forume čia. Kremliaus apmokami klapčiukai budi 24/7. Delfi komentaruose, kur viešpatauja Trolių fabriko botai.
Kad būtent tavo pranešimuose yra visi boto požymiai - vos tik koks politinis klausimas, varai pagal tą patį šabloną
Čia kaip tik vienas iš pliusų, dažnai Belmonte atvažiuoju pasivaikščioti, tai žmogus gyvena nieko neslėpdamas, be apsaugos, be jokių didelių tvorų, storų užuolaidų ir pan., matosi, net ką per TV žiūri.
Normali žiniasklaida rimčiau pasidomėtų, kaip ten pavyko pasistatyti tokioje vietoje. Bet vietoj to pagiriamieji straipsniai. Kampaniją jau vykdo gal kokius metus, bet vis dar "neapsisprendęs". Vienu žodžiu kandidatas jau parinktas, telieka išrinkti .
Nėra prie ko prikibti, tai visur dabar linksniuos stiklinį kubą. Žmogus nusipirko seną apgriuvusį lenkmečio mūrinuką, jo nenugriovė o įdomiai transformavo erdvę. Man patinka, tik gal nėra patogu gyventi taip atvirai. http://digma.lt/interjero-dizainas-i...-in-lithuania/
Comment