Oho, kiek nedaug kai kuriem reikia - svarbiausia, kad kandidatas pasisakytų už lengvųjų narkotikų dekriminalizaciją Ir tas argumentas dėl praeity vykdytos politikos - per daug Jakeliūno prisiklausėt
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
2019-ųjų Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai
Collapse
X
-
Parašė uzdvidesimt Rodyti pranešimą
Šimonytės vykdyta politika, man nėra "už".AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė AAAA Rodyti pranešimąOho, kiek nedaug kai kuriem reikia - svarbiausia, kad kandidatas pasisakytų už lengvųjų narkotikų dekriminalizaciją Ir tas argumentas dėl praeity vykdytos politikos - per daug Jakeliūno prisiklausėt
Comment
-
Aš pastebėjau, kad visi tie, kurie visokias Kubiliaus naktines reformas peikia, dažniausiai paklausti tiksliai įvardinti apie kokias reformas kalba - nesugeba jų įvardinti, ką jau kalbėti apie gebėjimą suprasti ar tos reformos apskritai buvo reikalingos. Bet dažnai žengiama dar toliau į tą reformų kaltininkų sąrašą įtraukiant ir Šimonytę, nors tuo metu ministru buvo Šemeta, o ne Šimonytė.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
O gal jis liūdi, kad nebuvo skolintasi iš TVF ir dėl to niekas neprivertė įsivest tuo metu automobilių mokesčių?
Comment
-
Parašė uzdvidesimt Rodyti pranešimąŠimonytei pliusas, kad per debatus pasisakė už kanapių dekriminalizaciją.
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąAš pastebėjau, kad visi tie, kurie visokias Kubiliaus naktines reformas peikia, dažniausiai paklausti tiksliai įvardinti apie kokias reformas kalba - nesugeba jų įvardinti, ką jau kalbėti apie gebėjimą suprasti ar tos reformos apskritai buvo reikalingos. Bet dažnai žengiama dar toliau į tą reformų kaltininkų sąrašą įtraukiant ir Šimonytę, nors tuo metu ministru buvo Šemeta, o ne Šimonytė.
O pačios blogiausios reformos yra tos, kurios ir šiai dienai nėra "atšauktos". Juk didžiausia blogybė, kad laikinai pakėlė PVM, bet jau niekam kažkaip nebeskauda dėl to galvos ir "teisingumo" atstatyti jį sumažinant nebesinori. Iš ko tada paimsi pinigų Žalgiriui sumokėti visų pamirštą premiją.Paskutinis taisė sleader; 2019.05.07, 16:27.
Comment
-
Svarbu žinoti, kas stovi už Skvernelio. Tai yra Karbauskis, su mokesčių optimizavimo schemomis, prievartiniu žemės supirkimu, rusiškomis trąšomis ir t.t. O vat už Šimonytės, kas stovi neaišku (plot twist, niekas nestovi). Todėl reikia balsuoti už Skvernelį, nes bent jau aišku, kad gausim aferiugą, remiamą tokio paties plauko veikėjų. Logika VO
- 5 patinka
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąSvarbu žinoti, kas stovi už Skvernelio. Tai yra Karbauskis, su mokesčių optimizavimo schemomis, prievartiniu žemės supirkimu, rusiškomis trąšomis ir t.t. O vat už Šimonytės, kas stovi neaišku (plot twist, niekas nestovi). Todėl reikia balsuoti už Skvernelį, nes bent jau aišku, kad gausim aferiugą, remiamą tokio paties plauko veikėjų. Logika VOAZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė booraz Rodyti pranešimą
Galima kiekvieno kandidato priešininko "prieš" rašyti, bet tai pridėtinės vertės kandidatui neprideda, todėl man įdomu visdėlto kas yra pas Skvernelį "už" ar pozityvaus. Todėl ir klausiau uzdvidesimt kokie teigiami argumentai būtent Skvernelio, o ne minusai jo priešininkų. Bet deja gavau atsakymą, jeigu trumpai, tai Kubilius dėl visko kaltas.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąAš pastebėjau, kad visi tie, kurie visokias Kubiliaus naktines reformas peikia, dažniausiai paklausti tiksliai įvardinti apie kokias reformas kalba - nesugeba jų įvardinti, ką jau kalbėti apie gebėjimą suprasti ar tos reformos apskritai buvo reikalingos. Bet dažnai žengiama dar toliau į tą reformų kaltininkų sąrašą įtraukiant ir Šimonytę, nors tuo metu ministru buvo Šemeta, o ne Šimonytė.
- "Laikinas" 21% PVM
Comment
-
- PSD
- "Laikinas" 21% PVM
- 3 patinka
Comment
-
mano akimis Skvernelis tiesiog atrodo mažiausias blogis
- 1 patinka
Comment
-
Man tai absurdiškiausia, kad keliamos tokios konspiracijos teorijos, kad neva Vytautas Landsbergis čia visus valdo, nuo Grybauskaitės iki konservatorių ir net socdemų ir tik jie vieni gali pasipriešinti tam kolūkių griovėjui. Na kaip sakant koks elektoratas - tokia ir retorika. Bet iš idėjos tai aš neatmesčiau, kad Karbauskis galbūt net rimtai svarsto vyriausybės atstatydinimą (nors tikimybė labai maža). Visų pirma dėl to, kad supranta, jog reikia ruoštis 2020 seimo rinkimams ir kaip taisyklė artėjant rinkimams valdančiųjų reitingai pradeda kristi, čia galim prisiminti socdemus, kurie skirtingai nei dabar valstiečiai su 16% reitingu, tokiu pačiu metu turėjo 20% reitingą ir visuomenės akyse Butkevičiaus reitingas buvo kur kas didesnis, nei Skvernelio. Žinom kuo tai baigėsi kada rinkimuose socdemai užėmė tik trečią vietą. Labai gali būti, kad jeigu valstiečiai lauktų iki 2020 metų, tai jie taip pat atsidurtų trečioje vietoje, o socdemai turėtų šansą susigrąžinti antros partijos statusą, kuris turi savo privalumų (primenu, kad per savivaldos rinkimus socdemai jau surinko daugiau balsų, nei valstiečiai). Dėl to mano supratimu Karbauskis gali galvoti, jog geriau jau ankščiau išeiti į opoziciją, kada dar reitingai nenukritę ir kada dar galima bus save pozicionuoti kaip stipriausią alternatyvą konservatoriams, nes kitu atveju gali būti, kad socdemai juos užgoš. Ir mano supratimu tai gal netgi būtų visai neblogas variantas, visgi valstiečiai jau išsikvėpę ir labai tikėtina, kad iki 2020 metų jie jokių realių reformų nevykdys, tik populizmu užsiiminės. Tačiau šioje vietoje gali nesulaukti paramos iš pačių valstiečių ar netgi to pačio Skvernelio. Antras scenarijus yra tai, kad Karbauskis iš tiesų nori pakeisti premjerą. Skvernelio reitingai jau nedideli ir jeigu atsinaujintų - tai galbūt kažkiek sustabdytų ir valstiečių reitingų kritimą. Bet visgi realiausias variantas, kad taip jis tiesiog gąsdina neturėdamas jokių rimtų intencijų realiai pasitraukti į opoziciją.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąMan tai absurdiškiausia, kad keliamos tokios konspiracijos teorijos, kad neva Vytautas Landsbergis čia visus valdo, nuo Grybauskaitės iki konservatorių ir net socdemų ir tik jie vieni gali pasipriešinti tam kolūkių griovėjui. Na kaip sakant koks elektoratas - tokia ir retorika. Bet iš idėjos tai aš neatmesčiau, kad Karbauskis galbūt net rimtai svarsto vyriausybės atstatydinimą (nors tikimybė labai maža). Visų pirma dėl to, kad supranta, jog reikia ruoštis 2020 seimo rinkimams ir kaip taisyklė artėjant rinkimams valdančiųjų reitingai pradeda kristi, čia galim prisiminti socdemus, kurie skirtingai nei dabar valstiečiai su 16% reitingu, tokiu pačiu metu turėjo 20% reitingą ir visuomenės akyse Butkevičiaus reitingas buvo kur kas didesnis, nei Skvernelio. Žinom kuo tai baigėsi kada rinkimuose socdemai užėmė tik trečią vietą. Labai gali būti, kad jeigu valstiečiai lauktų iki 2020 metų, tai jie taip pat atsidurtų trečioje vietoje, o socdemai turėtų šansą susigrąžinti antros partijos statusą, kuris turi savo privalumų (primenu, kad per savivaldos rinkimus socdemai jau surinko daugiau balsų, nei valstiečiai). Dėl to mano supratimu Karbauskis gali galvoti, jog geriau jau ankščiau išeiti į opoziciją, kada dar reitingai nenukritę ir kada dar galima bus save pozicionuoti kaip stipriausią alternatyvą konservatoriams, nes kitu atveju gali būti, kad socdemai juos užgoš. Ir mano supratimu tai gal netgi būtų visai neblogas variantas, visgi valstiečiai jau išsikvėpę ir labai tikėtina, kad iki 2020 metų jie jokių realių reformų nevykdys, tik populizmu užsiiminės. Tačiau šioje vietoje gali nesulaukti paramos iš pačių valstiečių ar netgi to pačio Skvernelio. Antras scenarijus yra tai, kad Karbauskis iš tiesų nori pakeisti premjerą. Skvernelio reitingai jau nedideli ir jeigu atsinaujintų - tai galbūt kažkiek sustabdytų ir valstiečių reitingų kritimą. Bet visgi realiausias variantas, kad taip jis tiesiog gąsdina neturėdamas jokių rimtų intencijų realiai pasitraukti į opoziciją.
Comment
-
Andriukaitis, Juozaitis ir Mazuronis yra praeities kandidatai - už juos nenoriu balsuoti.
Apie Puteikį kažką girdėjau, bet jis nėra žinomas politikas, todėl nenoriu už jį balsuoti.
Apie Puidoką pirmąkart sužinojau tik mūsų forume - nenoriu už jį balsuoti.
Tomaševskis vaikščiojo su "koloradke" - nenoriu už jį balsuoti.
Skvernelis - jaučiu antipatiją - nenoriu už jį balsuoti.
Naudėda labai primena mano sočiai pavalgusį kotuką - nenoriu už jį balsuoti.
Šimonytė (nors aš jai atidaviau savo pirmumo balsa 2016 rinkimuose) iškart po Grybauskaitės nelabai geras sprendimas - nenoriu už ją balsuoti.
Taip kad nei vienas kandidatas nėra mano pasirinkimas, teko mesti kauliukus - iškrito Puidokas, todėl balsuosiu už jį. Antrame ture vistiek laimės Šimonytė, todėl balsuosiu už Nausėda.
O kaip balsuoti dėl 141 -> 121 iki šiol nežinau.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimą.
O kaip balsuoti dėl 141 -> 121 iki šiol nežinau.
Comment
Comment