Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
2019-ųjų Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Man kažkaip neramiau dėl Valatkos psichinės būklės nei dėl to, kad valstiečiai užurpuos valdžią ir pasiųs kariuomenę į maximą.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Šiuo metu Valatkos funkcija yra skambiai "aploti", o jau prašalaičiai žvilgtels ir įvertins, koks ten "karavanas" eina.Paskutinis taisė Lettered; 2019.01.28, 09:09.
- 1 patinka
Comment
-
Kur vejas papucia, kur laikais pakvimpa ten ir Valatka Cia tik pirma pasitaikiusi pastraipa.
Apie D.Grybauskaitę pasakyta viskas, kas kitą Lietuvos politiką seniai būtų pavertęs politiniu nuliu. Tai, kad prezidentė yra tik valdininkė, net nenorinti tapti politike ir dar linkusi į autoritarinį valdymo stilių. Tauta buvo informuota, kad ji melavo dėl dalyvavimo Baltijos kelyje, kad priklausė M.Burokevičiaus platformai, kad net po Nepriklausomybės atkūrimo dar ėmė iš Kremliaus algą.
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual...-381983?copied
Comment
-
Naudingas idiotas Ž. Pavilionis:
Nutekėjo slaptas susirašinėjimas: kas iš tikrųjų kūrė laiškus prieš Nausėdą https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=80189625
„Aš tik po to supratau, kad ponas Gudelis turi aktyvių ryšių su ponu Skverneliu, aš supratau, kad čia gali būti ir trečio žmogaus interesai, ir jis galėjo pasinaudoti tuo mano laišku. Aš supratau, kad aš padariau klaidą jį parašydamas, nes jis pasitarnavo daugiau tam trečiajam žmogui negu man ar Gitanui“, – sakė Ž. Pavilionis.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąŠiaip jau Lietuvoje kol kas tik 7 LRS rinkimai ir tebuvo. Ne itin didelė imtis. Paskutiniai lėmė liberalų degradaciją bei socdemų skilimą. Tai keičia Lietuvos politinį žemėlapį. 2020 m. iš esmės konkuruos TS ir LVŽS, kiti svyruos ties patekimo riba.
Comment
-
Naudingas idiotas Ž. Pavilionis:
Laiškuose parlamentaras taip pat tariasi, ar jam vykti į Joniškį, kur numatytas „eilinis regioninis turas su partiečiais“.
„Grįšiu anksčiausiai 20 val., kaip manote, nieko tokio? Ar kameros gaudys tuo metu?“, – klausia parlamentaras.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=80189625
Comment
-
Kaip ir tikėjausi, kažkas (už kažką) bandys skaldyti ir konservatorius:
Po „naujųjų konservatorių“ vėliava slėpėsi žinomi marginalai
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual...1093326?copied
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Aplojimas būtų, jeigu varytų ant valdžios, jog vaučeriai durnas dalykas, nepasiteisins ir tik PR priemonė prieš rinkimus, bet dabar gasdinimai Maduro režimu, ką jis rūko? Ar čia jis galvoja, jog visuomenė išsigas valstieičių vien dėl tokių palyginimų? Kodėl negasdina kuria nors viena 19 ES šalių, kuriuose irgi vaučeriai egzistuoja?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąKaip ir tikėjausi, kažkas (už kažką) bandys skaldyti ir konservatorius:
Po „naujųjų konservatorių“ vėliava slėpėsi žinomi marginalai
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual...1093326?copied
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimą
Ir labai gerai, nes "patriarcho" partija jau virto vieninteliu "teisingu" protu, garbe ir sąžine. Nieko neprimena?
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąŠtai ir pasirodo, kokia "demokratija" Lietuvoje ir forume. Tikra, europietiška.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą
Taip, su koloradais reik kariaut, deja, koloradiskais metodais... Net ir Europoj.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Jau net žymiausi politoglotai Pelės šneka apie generolų perversmą vadovaujant Skverneliui, sakė įsteigs savivaldos generolo laipsnį.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Comment
-
O kokie argumentai balsuoti už Skvernelį? Kodėl aš manyčiau, kad ne:
1. Girdžiu kažkokias tai mistines reformas. Kai reformos tokios geros, kad po to mėnesį mokytojai streikuoja, kodėl turėtume atimti šį darbą iš praimo? Būdamas prezidentu jis neturės nė iš tolo panašių galių vykdyti reformas.
2. Skvernelis yra lizinginis Karbauskio klapčiukas. Kai RK rankose jau yra LRS, VRK, gal prezidento jam jau nereikėtų atiduoti, nes:
2.1. Jau matėm Karbauskio bandymus varžyt spaudą. Tas pats LRT tyrimas buvo sufabrikuotas grynai dėl Jakilaičio, norint jį išėsti iš ten, ir siekiant pagrindinį ir respektabiliausią naujienų šaltinį paversti pavaldžiu sau. Apskelbta kokie LRT su Jakilaičiu korumpuoti, kaip juos ištirsim, sugausim vagis ir sutaupysim valstybei milijonus, bet viskas pasibaigė nustatytais menkais pažeidimais ir įstatymo paketu dėl LRT valdymo.
2.2. Jau matėm Karbauskio bandymus pramušti savo verslui naudingus įstatymus - žemelės nusidėvėjimą.
2.3. Long shot, bet iš šono man susidaro vaizdas, kad Skvernelis for the prezik yra Karbauskio planas konsoliduoti valdžią savo rankose. Kokie tikslai valdyti viską nelabai aišku, gal įsitikinimas esant teisiu ir noras neturėti jokių trukdžių. O bet tačiau, referendumai prieš AE, referendumai prieš žemės pardavimą, referendumai prieš ES, referendumai prieš NATO, a.k.a kremlinui naudingos briedas, verslas su ruskynu, kremliaus stiliaus fakenews ir propagandos varymas, nesuteikia pasitikėjimo.
3. Yra melagis, mužikas ir nachalas. Nuolatinis vartymosi iš gaidžio čempionatų dalyvis, nesugeba dėstyti minčių (klausimas ar išvis ką mąsto), nemoka angliškai, nesigaudo užsienio politikoje.
Argumentai už: tvirto kumščio vyras, ne kokia lesbietė, turi vaikų, ne konservatorius.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąJau du žmonės rašo apie išstojimus/referendumus prieš ES/Nato.
Tai gal jau neperdėkit iki tokio nusifantazavimo lygio, nes čia jau next level shit kaip sakytų forumo anglistai
Comment
Comment