Jei neklausys partijos, prokremliška taps per vieną dieną . Ji išgelbėjo konservatorius nuo pastovaus neturėjimo, ką iškelti ir kabinėjimosi su savo parama prie kandidatų, kuriems tos paramos nelabai reikia. Ir pagadino popierius Nausėdai.
Na pagadino nepagadino, net kad kur du pešasi trečias laimi Be to abu kandidatai jau prisi.. Nausėda su bankais (prasiskolinę išvaryti iš namų , bus kirta gera) , o Šimonytė - naktinės reformos iniciatorė
Na pagadino nepagadino, net kad kur du pešasi trečias laimi Be to abu kandidatai jau prisi.. Nausėda su bankais (prasiskolinę išvaryti iš namų , bus kirta gera) , o Šimonytė - naktinės reformos iniciatorė
Kas yra juokingiausia, tai priimant reformas Šimonytė vis dar buvo tik finansų ministerijos sekretorė, o viceministre bei ministre tapo tik 2009 metais. Dabar nelabai naudinga būtų sukabinti viską ant Šemetos pavyzdžiui. Aišku teigti, kad jis neprisidėjo prie tų reformų būtų vaikiškai naivu, bet žvelgiant iš bukos informacinės atakos perspektyvos, tai labai žaidžiama ant elementaraus žmonių negebėjimo prisiminti.
Yra! Ne vienas žmogus sakė, kad už Nausėdą, bet jeigu eitų Šimonytė, tai tik už ją. Tikiuosi, kad per TS rinkimus sutaršys ušacką kokį 85/15. Gerai, kai gali balsuoti ramia širdimi, be jokių "jeigu"
Mano žmona sako, kad moteris negali būti prezidente.
Tai Grybauskaitė ne moteris?
Viena moteris tai kaip reikiant paįvairins debatus
Maldeikienė nesitraukia: kliuvo ir Šimonytei, ir konservatoriams
Aš jiems dar prezidento rinkimus padarysiu. Nors aš suprantu, kad G. Nausėda yra puikus aviečių uogienės virėjas, ir tai yra aprašoma straipsnyje su užsakymo numeriu, bet teks G. Nausėdai pašnekėti ką nors iš tikrųjų apie ekonomiką ir apie užsienio politiką, o ne pezėti kažką bandant sutraukti, statistiką pakomentuoti ir visą laiką vis kitaip.
O mano žmona sako, kad moterys, tokios kaip Grybauskaitė ir Šimonytė (atseit netekėjusios be vaikų lezbietės etc) būtent ir turi valdyti šalį, nes būtent už ją (šalį ) ji ir turi atsakyti 120%, o ne apie vaikus/vyrą namuose "verkiančius" galvoti. Ir aš jai pilnai pritariu
O mano žmona sako, kad moterys, tokios kaip Grybauskaitė ir Šimonytė (atseit netekėjusios be vaikų lezbietės etc) būtent ir turi valdyti šalį, nes būtent už ją (šalį ) ji ir turi atsakyti 120%, o ne apie vaikus/vyrą namuose "verkiančius" galvoti. Ir aš jai pilnai pritariu
kokie ten "verksniai" namuose, kai kandidatams ~50.
Mano žmona sako, kad moteris negali būti prezidente.
Antanas Smetona, Karlis Ulmanis ir Konstantinas Pätsas laikina šitą postą, ir prašo perduoti, jog jie yra šventai įsitikinę, kad Dalia Grybauskaitė, Vaira Vykė-Freiberga ir Kersti Kaljulaid tikrai taip gerai neapgintų savo šalių, kaip jie apgynė.
Comment