Parašė sankauskas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
2019-ųjų Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
R. Dargis kartais ne ateistas?
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
O ji ne iš violetinių chebros?If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Jis tiesiog verslininkas. Verslo atstovas.
Comment
-
Dar vienas kandidatas
V.Pranckietis apie „dvi kėdes užsėdusį G.Nausėdą“: yra apie ką pagalvoti, ar tai nekelia grėsmės Lietuvos saugumui
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual...umui-56-922150
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąDar vienas kandidatas
V.Pranckietis apie „dvi kėdes užsėdusį G.Nausėdą“: yra apie ką pagalvoti, ar tai nekelia grėsmės Lietuvos saugumui
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual...umui-56-922150
- 1 patinka
Comment
-
O verslas religija?
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Dar siūlyčiau pagalvoti apie Neringą Venckienę. Dora, sąžininga moteris, neblogesnė kandidatė už Maldeikienę.
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąKuris Lietuvos prezidentas buvo giliai tikintis ir dėl to priėmė blogų sprendimų? Aš tai norėčiau, kad prezidentas turėtų vaikų, nes du ankstesni tai neturėjo .
R. Dargis kartais ne ateistas?
Paskutinis taisė tomtom; 2018.02.07, 11:18.
- 1 patinka
Comment
-
O tai ne? Tas pats tikėjimas. Tik šiuo atveju pinigais.
Parašė tomtom Rodyti pranešimąAš dar norėčiau, kad prezidentas galėtų padaryti bent vieną prisitraukimą, nes tauta tunka, deja net ir aš suprantu, kad per daug noriu.
Comment
-
Tada labai gerai, reikia tokio kandidato, gal Lietuva taps turtingesnė. Marijos žemė ir taip jau esam, tai krikščionio kandidato nebereikia.
Comment
-
Verslininkai dirba sau, o ne tau.
Comment
-
Jeigu eina į prezidentus, tada jau turbūt nebe tik sau nori dirbti, kitaip ir liktų versle.
Comment
-
Plungiškiai LR prezidentu mato Klaipėdos merą?
Liberalų sąjūdis vieni pirmųjų oficialiai įvardijo savo pretendentus, kurių vėliau vienas sieks LR prezidento posto. Tarp minėtų pretendentų – ir uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas, kurį į šią poziciją pasiūlė partijos kolegos iš Plungės.
Liberalų sąjūdžio valdyba įvardijo partijos skyrių ir narių iki vasario pradžios siūlytus pretendentus būti kandidatais į prezidentus.
Kandidatais iškelti septyni partijos nariai – europarlamentaras Petras Auštrevičius, Seimo nariai Eugenijus Gentvilas, Vitalijus Gailius ir Arūnas Gelūnas, taip pat Vilniaus meras Remigijus Šimašius, Klaipėdos meras V.Grubliauskas ir Elektrėnų meras Kęstutis Vaitukaitis.Paskutinis taisė lukass; 2018.02.08, 21:12.Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
Comment
-
Parašė tomtom Rodyti pranešimąNe dora ir sąžinė man rūpi, Maldeikienė daug komentuoja feisbuke, aš noriu kažko panašaus kaip Trumpas twitteryje.Paskutinis taisė москвичка; 2018.02.09, 16:13.
Comment
-
Parašė tomtom Rodyti pranešimąNe dora ir sąžinė man rūpi, Maldeikienė daug komentuoja feisbuke, aš noriu kažko panašaus kaip Trumpas twitteryje.
Comment
-
Maždaug procentą gyventojų pasitikėjimo renkantis konservatorius Žygimantas Pavilionis, apie kurio ketinimus dalyvauti rinkimuose kalbama jau kurį laiką, užsimojo prieš apklausų favoritą SEB banko prezidento patarėją Gitaną Nausėdą, kuris nėra užsiminęs apie savo dalyvavimą.Neviešai kalbama, kad konservatoriai gali nuspręsti rinkimuose remti visuomenėje populiaraus G. Nausėdos kandidatūrą. Ž. Pavilionis neslepia, kad tai prieštarautų jo siekiui.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=77141367
Comment
-
Ar mėgsta žmonės bankininkus?
Comment
Comment