Parašė Arunasx
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[UA] Įvykiai Ukrainos rytuose (iki 2014.08.25)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Post in English - fight censorship!
-
Parašė balietis Rodyti pranešimąNu man irgi atrodo, kad kiekviena sykį, kai Ukraina pasiekia progreso, Rusija teroristams atsiunčia daugiau ir geresnės ginkluotės, kad išlygintų jėgas. Šiuo metu jau ir kareivius siunčia nebe pavienius, o rimtai. Įsivaizduokit šitokį tiekimą ir paramą teroristams ATO pradžioje... Tai maždaug tą vokiečiai ir bando pasakyti, kad, tipo, nepersistenkit, nes tuoj gausit kariauti su Rusijos armija pilnu frontu palei visą sieną. Gal ponia Merkel žno kažką, kas nėra viešai skelbiama?Paskutinis taisė Lettered; 2014.08.22, 13:28.
Comment
-
Problema tame, kad Ukraina taip parodytų silpnumą, o pravoslavokomuninacistalimonarchistai gautų teritoriją tolimesniai agresijai ruošti. Jie juk neslepia, kad galutinis tikslas - visiškas Ukrainos valstybės sunaikinimas.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąRusija atvirai kažin ar puls, naudingiau Ukrainą smaugti lėtai po truputį, tuo pačių ir rimtesnių sankcijų išvengiant, ką Rusija su tuo Donbasu ir milijonais gyventojais darytų? Jau nedidelio Krymo per akis, vien ten, kiek milijardų reiks sukišti. Ukrainai irgi tas išeitų į naudą, baigtųsi karas, atsikratytų "blogiausio" ir labiausiai prorusiško regiono, priedo dar kurį reikia išlaikyti. Ir visokie Janukovičiai daugiau nebeturėtų šansų laimėti, kurių pagrindinis elektoratas ten Donbase. Aišku daliai ukrainiečių, kuriems tai yra jų gimtosios žemės, reiktų persikelti gyventi kitur į Ukrainą, bet ar gyventi LLR arba DLR geriau?
Kaip blogas pavyzdys putinistams - kur nuėjo Moldova net turėdamą tokį luitą po kaklu kaip Padnestrė.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąUkrainiečiai gali ištiesti vidurinį pirštą Vokietijai už tokius bajerius. Vokietija elgiasi kaip skuduras ir dėl to labai gaila.
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąPutleriui tai būtų dovana. Kad ir kokia situacija sudėtinga, tačiau ir tokioje padėtyje reikia bandyti laviruoti. Vokietija nors ir nėra labai jau artimas sąjungininkas, bet tai yra politinė galia, kurios paramos atsisakyti negalima. Nes toks veiksmas būtų net ne pagalys, o visas rastas Ukrainos siekiams integruotis į Vakarų struktūras.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąProblema tame, kad Ukraina taip parodytų silpnumą, o pravoslavokomuninacistalimonarchistai gautų teritoriją tolimesniai agresijai ruošti. Jie juk neslepia, kad galutinis tikslas - visiškas Ukrainos valstybės sunaikinimas.
Parašė Lettered Rodyti pranešimąVokietija yra politinis 0, vienintelis šansas Ukrainai tapti Vakarų dalimi, tai su JAV pagalba tapti NATO nare.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąPutleriui tai būtų dovana. Kad ir kokia situacija sudėtinga, tačiau ir tokioje padėtyje reikia bandyti laviruoti. Vokietija nors ir nėra labai jau artimas sąjungininkas, bet tai yra politinė galia, kurios paramos atsisakyti negalima. Nes toks veiksmas būtų net ne pagalys, o visas rastas Ukrainos siekiams integruotis į Vakarų struktūras.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Geras dalykas tame, kad per šį konfliktą tikrai paaiškės kas čia šitame žemyne šeiminkai.
Gimsta net lempinės mintys Panašu į tai, kad realiai mes galim kur kas garsiau rėkaut be didesnių pasekmių. Nu ir ką tas vokietukas mums padarys? Nu realiai mastom. Sankcijas mums įves? Išmes iš EU? Baikit juokusShow must go von!
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąVakar dar vieną sraigtasparnį Mi-24 numušė. Ir jau yra nuotraukos kai naudojami Karinio laivyno sraigtasparniai, reiškia labai riesta su tvarkingais sraigtais.
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F...B5.D1.80.D0.B8
Comment
-
Putlerio kamazų kolonos judejimo video Ukrainos teritorijoje.
Tie kamazai specialiai beveik nepakrauti, kad galėtų labai greitai važiuoti.
Toks įspūdis kad Putleris siekia nutkreipti viso pasaulio dėmesį nuo kokių naujų savo šunybių.
Comment
-
Parašė luknas Rodyti pranešimą
Tie kamazai specialiai beveik nepakrauti, kad galėtų labai greitai važiuoti.
maps.vlasenko.net
Comment
-
Tai foto, kad baltai perdažytos karinės mašinos jau seniai buvo - aš ir pats postinęs buvau. Klausimas kokie tolimesni veiksmai - provokacija ir tominesnė invazija (tokių požymių jau buvo, ž.r. postą aukščiau) ar vis tik masinis bėgimas. Tiesa, forumo dalyvis taip ir neatsakė į mano klausimą - matyt neturėjo paaiškinimo iš maskvos ką atsakyti.
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąTai foto, kad baltai perdažytos karinės mašinos jau seniai buvo - aš ir pats postinęs buvau. Klausimas kokie tolimesni veiksmai - provokacija ir tominesnė invazija (tokių požymių jau buvo, ž.r. postą aukščiau) ar vis tik masinis bėgimas. Tiesa, forumo dalyvis taip ir neatsakė į mano klausimą - matyt neturėjo paaiškinimo iš maskvos ką atsakyti.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąĮdomu ir kaip elgsis Ukrainos kariuomenė. Ar ištaškys visus velniop (kas dabar po prasiveržimo pasaulio akyse jau nebūtų taip blogai) ar visgi leis nuvažiuoti iki Luhansko, žinodami, kad tiek karių su tiek technikos gali daug bėdų pridaryti.
Comment
Comment