Parašė balietis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rusijos informacinis karas
Collapse
X
-
-
Optimus Prime, tu man atsakyk į vieną klausimą - kas pradėjo naują karą Europoje? Kas jam ilgai ruošėsi? Kas užgrobė svetimos šalies teritoriją? Kas žudė visus, kurie bandė tam pasipriešinti?
O paskui kalbėsim apie Mariaus tekstą. Nes kažkaip jūs čia įdomiai išverčiat - kalti dabar tie, kurie nori pasiruošti galimai invazijai. TAI JIE KURSTO KARĄ!
Dar ir ukrainiečiai turbūt kalti, kad ginasi... nes kam čia "kurstyti karą"?
Idiotizmas.
Comment
-
Jei visi būtų tokie kaip Ivaškevičius, tai Lietuvos iš viso ir nebūtų. 1990 metais irgi buvo tokių, kurie sakė - tik neprovokuokime Rusijos, palaukime su nepriklausomybe, nes tuoj visus sušaudys.
Ivaškevičius (kaip ir Karbauskis, Cholina, Tuminas etc) dirba Rusijoje. Tai kas trukdo paprotestuoti prieš karą prie Kremliaus. Čia tai būtų vertas tikro menininko gestas.
O varyti ant Lietuvos, kur visi atleidžia ir yra tolerantiški - ir kiekvienas snarglys sugeba.Paskutinis taisė oranger; 2015.06.05, 16:49.
Comment
-
Parašė Torkas Rodyti pranešimąGalima konkrečiau? Sritys, skaičiai.
Comment
-
Parašė OptimusPrime Rodyti pranešimąŽala reputacijai. Sukuriamas konfliktiškos, nediplomatiškos šalies įvaizdis, šalies kuri gali sugadinti santykius su bet kuriuo kaimynu. Žalą reputacijai skaičiais įvertinti nesiimsiu.
Comment
-
Parašė OptimusPrime Rodyti pranešimąNet nesupratot apie ką straipsnis. Smulkmeniškai kabinėjatės prie detalių, bet nesugebat įžvelgt esmės. Kaip sakoma - per medžius nematot miško. O gal kaip tik viską kuo puikiausiai supratot tik nesinori prisipazint esant tokiu pačiu propagandos, isterijos ir psichozės produktu kokiu yra Kremliaus suzombinti rusai, tiktai beabejo atstovaujančiu priešingą pusę.
Ir dar puikus papildymas iš kolegos forume - jeigu pradėsi vardinti nesąmones ir nenuoseklumus papunkčiui, tai čia bus "per medžius nematot miško".
Comment
-
Parašė OptimusPrime Rodyti pranešimąŽala reputacijai. Sukuriamas konfliktiškos, nediplomatiškos šalies įvaizdis, šalies kuri gali sugadinti santykius su bet kuriuo kaimynu. Žalą reputacijai skaičiais įvertinti nesiimsiu.
Man tai čia sveiku protu nekvepia...
Comment
-
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąOptimus Prime, tu man atsakyk į vieną klausimą - kas pradėjo naują karą Europoje? Kas jam ilgai ruošėsi? Kas užgrobė svetimos šalies teritoriją? Kas žudė visus, kurie bandė tam pasipriešinti?
O paskui kalbėsim apie Mariaus tekstą. Nes kažkaip jūs čia įdomiai išverčiat - kalti dabar tie, kurie nori pasiruošti galimai invazijai. TAI JIE KURSTO KARĄ!
Dar ir ukrainiečiai turbūt kalti, kad ginasi... nes kam čia "kurstyti karą"?
Idiotizmas.
http://www.miestai.net/forumas/showp...postcount=6106
Comment
-
Parašė OptimusPrime Rodyti pranešimąJeigu galvoji, kad čia kažkas nusistatęs prieš Ukrainą, tai labai klysti, nes to nėra. Galiu tiktai duot perskaityt komentarą, kuri esu rašęs prieš kelias dienas:
http://www.miestai.net/forumas/showp...postcount=6106
aš užduodu konkrečius klausimus, nenori atsakyti - pokalbis baigtas.
Comment
-
Parašė OptimusPrime Rodyti pranešimąGrėsmė yra - jos niekas neneigia. Valdžia turi ruoštis ją neutralizuot, bet nereikia užsiimti šios temos eskalacija, nes per daug įaudrinta visuomenė pati gali prisidaryt didelių problemų. Nesuprantu kas čia neaišku?
Jeigu žiūrejot Grybauskaitės pranešimą, tai pastebėjot, kad tonas jau šiek tiek pasikeitęs. Ko gero jau suprato, kad su buvusia retorika galima pridaryt daug žalos.
Comment
-
Parašė Torkas Rodyti pranešimąPriešingai, akcentuojama iniciatyva diplomatiškai stabdyti karinį konfliktą Ukrainoje. Ar čia gal apie žalą reputacijai Rusijoje kalba?
Comment
-
Parašė OptimusPrime Rodyti pranešimąČia Lietuva bando diplomatiškai stabdyti karinį konfliktą Ukrainoje? Jūs ko gero šaipotės? Lietuva vienintelė šalis oficialiai Ukrainai tiekusi ginkluotę.
Comment
-
Parašė balietis Rodyti pranešimąNemeluok, JAV irgi tiekė.
Ir šiaip, aš nelabai suprantu, kuo tokie jau svarbūs tos Rusijos jausmai ir kodėl mes taip turėtume bijoti, kad ji matai supyks?Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė OptimusPrime Rodyti pranešimąLietuvai.
Didelės.
P.s. atsirado naujas Forumo_dalyvis
Comment
-
Parašė balietis Rodyti pranešimą/\Anas buvo geresnis, grąžinkit originalą.Post in English - fight censorship!
Comment
Comment