Aš Lietuvoje, ir man įdomu, tai jei galima, atsakyk man.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rusijos informacinis karas
Collapse
X
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
Kad tu Anglijoje jau senai isemigraves, koks tau skirtumas lietuviu patirtys Lietuvoje?
Comment
-
Tas "prie ruso geriau buvo" susideda neskaitant ekonominės gerovės dar ir iš darbo vietų nebuvimo, nes net daugelyje rajono centrų (jau nekalbant apie miestelius) jeigu ir yra darbo vieta tai sąlygos artimos feodalinėm, bei aptarnavimo sveikatos sistemoje (į tai įeina ne tik, kad už daugelį tyrimų reikia susimokėti, nes poliklinika neturi pinigų apmokėti ligoninei už tyrimus, tai arba susimoki pats arba tų tyrimų tiesiog neskiria, bet ir pavyzdžiui ligotam žmogui iš tolimesnės gyvenvietės atvažiavimo į gydymo įstaigą problemos). Na ir beabejo tais laikais daugelis komunalinių patarnavimų buvo nemokami, bei antsoliai nieko iš nieko neišieškodinėjo, ypač kai esiskolingas keliolika piniginių vienetų, o anstlis dar užsideda pora šimtų vykdymo išlaidų.Paskutinis taisė lietus; 2017.07.20, 18:33.
Comment
-
Parašė lietus Rodyti pranešimąNa ir beabejo tais laikais daugelis komunalinių patarnavimų buvo nemokami
Comment
-
Geriamas (šaltas) vanduo buvo nemokamas, už dujas buvo mokama nepriklausomai nuo išnaudojamo kiekio, šiukšlių išvežimas (arba kaip dabar vadinama atliekų tvarkymas) kainavo kelias kapeikas. Ir aš nesakau, kad gyvenimas buvo sotus, tiesiog vardinu priežastis kurios kai kam sudaro iliuziją, kad prie ruso buvo geriau.Paskutinis taisė lietus; 2017.07.20, 18:52.
Comment
-
Parašė lietus Rodyti pranešimąGeriamas (šaltas) vanduo buvo nemokamas, už dujas buvo mokama nepriklausomai nuo išnaudojamo kiekio, šiukšlių išvežimas (arba kaip dabar vadinama atliekų tvarkymas) kainavo kelias kapeikas. Ir aš nesakau, kad gyvenimas buvo sotus, tiesiog vardinu priežastis kurios kai kam sudaro iliuziją, kad prie ruso buvo geriau.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Planuoju grįžti. Kas žino, gal netgi į Kauną. Dėl to domiuosi, kaip sekasi tėvynainiams tėviškėje ir stengiuosi perprasti jų problemas. Gal netgi galėčiau padėti
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
Buk geras, tik ne i Kauna, juk pats supranti..?
Comment
-
Kaunas puikus miestas. O ir kauniečiai nebe tokie pikti ir paniurę, kaip anksčiau. Kartais ir bajerius jau ima po truputį suprasti. Kaunas vertas, kad John jame gyventųNepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Kaunas puikus miestas. O ir kauniečiai nebe tokie pikti ir paniurę, kaip anksčiau. Kartais ir bajerius jau ima po truputį suprasti. Kaunas vertas, kad John jame gyventų
Comment
-
Užkalnis turbūt daugiau laiko yra praleidęs oro uostuose nei Kaune gyvenęs. Jo kosmopolitišką asmenybę formavo internacionalinė tuometinio Vilniaus raudonosios armijos prospekto aplinka . Neapykanta lietuviams turbūt susiformavo būtent tada.Paskutinis taisė senasnamas; 2017.07.21, 19:36.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąUžkalnis turbūt daugiau laiko yra praleidęs oro uostuose nei Kaune gyvenęs. Jo kosmopolitišką asmenybę formavo internacionalinė tuometinio Vilniaus raudonosios armijos prospekto aplinka . Neapykanta lietuviams turbūt susiformavo būtent tada.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąKiek cia is jusu yra gyvene sovietmeciu? Bet ne vaikais? Tai ka jus suprasite, emigrantai jus...?
Comment
-
Parašė lietus Rodyti pranešimąGeriamas (šaltas) vanduo buvo nemokamas, už dujas buvo mokama nepriklausomai nuo išnaudojamo kiekio, šiukšlių išvežimas (arba kaip dabar vadinama atliekų tvarkymas) kainavo kelias kapeikas. Ir aš nesakau, kad gyvenimas buvo sotus, tiesiog vardinu priežastis kurios kai kam sudaro iliuziją, kad prie ruso buvo geriau.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąTeisingai parašei - iliuziją, nes gyvenimo pablogėjimo (lyginant su tais laikais) aš asmeniškai nematau (galiu nupirkti daugiau nei nupirkčiau tada su tuometine alga). Vienintelis dalykas, kuris stipriai pabrango, yra viešasis transportas - bilietas dabar kainuoja 1 pinigą, o anksčiau kainavo 0,04 pinigo.
Taip pat 30 ir 60 minučių bilietams įvestas 10 minučių tolerancijos laikas persėdimui.
http://www.vilniustransport.lt/lt/news/view/?id=488Paskutinis taisė Arunasx; 2017.07.22, 11:01.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąEsmės nekeičia, bet už 0,65 galima daugumoje atvejų nuvažiuoti kur reikia, plius 10 min suteikia jei su persėdimu.
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąEsmės nekeičia, bet už 0,65 galima daugumoje atvejų nuvažiuoti kur reikia, plius 10 min suteikia jei su persėdimu.
Comment
Comment