Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Rusijos vidaus politika. Putino režimo griežtėjimas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
    Nespėjo iš kalėjimo ištrauktas "opozicionierius" Kara-Murza apšilti kojų tai pradėjo visus mokyti, kad šalies nereikia, liesti, reikia nuimti sankcijas ir bausti tik atskirus konkrečius veikėjus. p.s. nx jį iš viso ištraukė? Amsės dabar ištisai viešai.
    Gal pagaliau prisišnekės tiek, kad net kubiliai baigs pezėt nesąmones apie geruosius maskolius.

    Comment


      tiesiog atvyko nauha ruZZijos agentų pamaina.

      Click image for larger version

Name:	gerieji_rusai_GUCVRlJW8AA4fSV.jpg
Views:	1192
Size:	109,9 kB
ID:	2144293
      -

      Comment


        Parašė R.D. Rodyti pranešimą

        Kara-Murza ilgai buvo traktuojamas kaip dar toks... tikras gerasis rusas..., kurio balsas girdimas Vakaruose ir daugiau mažiau viešai kalbėdavo apie Ukrainą, bet po šiandien jo pasirodymo su Jašinu ir Pivovarovu, viskas paaiškėjo, kad tai moralinis degradas, fsb įtakos agentas ir tiesiog kacapas (kiti du taip pat).
        Kara-Murza turbūt buvo vienintelis iš rusų opozicionierių, kuris net rusų teismuose šnekėdavo teisingai(žvelgiant iš mūsų perspektyvos). Bet neatmeskim to varianto, kad jam prieš apsikeitimą buvo pasakyta kaip šnekėti, nes rusų rankos ilgos ir jiems tikrai nesunku sumedžioti ar patį Kara-Murzą ar jo šeimos narius. Daugelis iš mūsų taip pašnekėtume norėdami išsaugoti savo ir savo šeimo narių kailį, bet kas pasakyta jau pasakyta, Kara-Murza yra dalbajobas.

        Comment


          Matyt neveltui dabar RF kalėjimuose privalomai transliuoja propagandines laidas.
          Jeigu šių žmonių tikslas yra valdžios pasikeitimas RF, kaip jie tą tikslą įsivaizduoja pasiekti? Negi tas pats Kara-Murza nesupranta, kad taip veikiant, jis iš tiesų niekada nepamatys tėvynės, būdamas laisvas.

          Comment


            Aš irgi žiūrėjau tiesiogiai tą jų interviu ir negalėjau patikėti . Būti išmainyti, matai, jie neprašė, sankcijų RF nenusipelnė, čia visų rusų reikia gailėtis, Ukraina neverta ir dėmesio. Dabar kovos, atrodo, vakarų youtubuose už rusų teisę į vakarų gėrybes. Tiesiog kitos veiklos jie nei gali, nei turi, nei ta opozicija užsienyje bus reikšminga. O savo naratyvą išdėstė skambiai.
            Русский военный корабль, иди нахуй!

            Comment


              Parašė liux Rodyti pranešimą
              O savo naratyvą išdėstė skambiai.
              Tuo geriau. Bus aiškiau visiems apie "gerus rusus" kuriems žūsta žmonės abiejose pusėse ir t.t. nematant jokio skirtumo.
              Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
              Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

              Comment


                Mainai, opozicija ir „geri“ rusai https://www.vz.lt/izvalgos/2024/08/0...-ir-geri-rusai
                Tačiau visoje šioje opozicionierių išvadavimo istorijoje kai kas privertė ir suklusti. Iš Rusijos kalėjimų paleisti aktyvistai prakalbo apie tai, kad Ukraina turi sėsti prie derybų stalo su Kremliumi, jeigu norima karą užbaigti.
                Dar jie porino, kad ir sankcijų nereikia, nes jos neva kenkia tik paprastiems rusams, kurie nieko bendro su karu neturi. Kitaip tariant, dėl visko kaltas vienas diktatorius Putinas, o „paprasti“ rusai yra nekaltos avelės. Tai tos avelės ar avinai, kurie savo (!) rankomis žudo, prievartauja ir kankina ukrainiečius, niokoja užpultą šalį. Šimtai tūkstančių putinų, virš šimto milijonų, garbinančių savo diktatorių. Tokie jie, tie, opozicionierių manymu, „paprasti rusai“. Kuriems esą kenkia Vakarai.
                „Man atrodo, <...> kad mes dažnai turime tokį naivų įsivaizdavimą apie Rusijos opozicijos atstovus, jog jie gyvena tame pačiame pasaulyje, kaip ir mes. Ir vien dėl to, kad nemėgsta V. Putino, yra labai gražūs ir pūkuoti“, – sako Gintautas Mažeikis, Vytauto Didžiojo universiteto profesorius. Ko gero, taip mąstanti opozicija galėtų būti signalas Vakarams, kad toje didžiarusiško šovinizmo pelkėje yra giliai įklimpę kone visi. Ir, misdami tuo ideologiniu jovalu, jie toliau grasina visam demokratiniam pasauliui.
                p.s. geras maskolis yra tik dušimtinis.
                Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

                Comment


                  Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
                  Mainai, opozicija ir „geri“ rusai https://www.vz.lt/izvalgos/2024/08/0...-ir-geri-rusai

                  p.s. geras maskolis yra tik dušimtinis.
                  Tuoj būsi rusšaudžiu apšauktas mūsų vatnikų būrelio.

                  Comment


                    Eina 896 karo diena, o tie nupušeliai toliau svaigsta:

                    Grėsmė Putinui: JAV mano, kad paleisti Kara-Murza ir Jašinas atgaivins rusų rezistenciją
                    https://www.lrt.lt/naujienos/pasauly...u-rezistencija

                    Politikai Vašingtone teigia besitikintys, kad šie opozicionieriai gali įlieti naujos energijos į antiputinišką Rusijos opoziciją užsienyje, rašo leidinys „Politico“.
                    Respublikonų senatorius Thomas Tillis teigė, kad apsikeitimas kaliniais buvo geras, nes opozicionieriai galės toliau nešti A. Navalno demokratijos žinią.
                    Buvęs JAV ambasadorius Rusijoje Michaelis McFaulas sakė, kad „Kara-Murza ir Jašinas yra du talentingiausi ir drąsiausi Rusijos politiniai lyderiai“.
                    „Neturiu abejonių, kad jų laisvė suteiks naujos energijos ir dėmesio Rusijos demokratiniam judėjimui“, – „Politico“ sakė buvęs diplomatas.
                    Pirma konferencija po apsikeitimo:
                    Kara-Murza kalba apie bendrų sankcijų atšaukimą, nes "paprasti rusai" kenčia;
                    Jašinas kalba apie tai, kad UA turi derėtis su RU, nes aukų daug ir viskas sustojo;
                    Pivovarovas kalba apie tai, kad remti ZSU yra blogai.

                    Comment


                      Panašiai kaip Š.Korėja kažkada šalies viduje paskelbė atseit laimėjo lyg ir finalines krepšinio varžybas kažkurioje olimpiadoje taip ir chuilostanas..... intriga...
                      Suteikė Nobelio premiją Kadyrovui !!! Triskart Valio !!!
                      https://lenta.ru/news/2024/08/09/kad...emiyu-nobelya/
                      Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                      Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

                      Comment


                        Kol vankos chujlo valia guldo galvas Ukrainoje, taip atrodo Astrachanėsm universiteto vadybos ir teisės specialybių pirmakursių sąrašai:

                        Click image for larger version

Name:	image_2024-09-02_142757365.png
Views:	660
Size:	873,6 kB
ID:	2149403

                        Comment


                          Parašė suoliuojantis Rodyti pranešimą
                          Kol vankos chujlo valia guldo galvas Ukrainoje, taip atrodo Astrachanėsm universiteto vadybos ir teisės specialybių pirmakursių sąrašai:
                          TikTok viešieji ryšiai, marketingas ir atmaz teisė.

                          Comment


                            Putinukas atvyko į Mongoliją. Pirmą sykį atvyko į šalį, kuri ratifikavusi Romos statutą ir pripažįsta TKT jurisdikciją. T.y pagal išduotą TKT arešto orderį suimti chujlo. Tačiau nėra abejonių, kad jo nesuims. Kitaip chujlo nė už ką nebūtų važiavęs.

                            Oficialus vizito tikslas - dalyvauti labai "apvaliame" jubiliejuje - 85-tose Chalchin-Golo mūšio metinių pažymėjime. Nu baisiai svarbus paminėjimas. Svarbiausias chujlo tikslas ko gero parodyti, kad jokie tarptautiniai susitarimai jam negalioja ir padėjęs jis ant visų arešto orderių. Mongolija už tai gaus dujas pusvelčiui. Deja bet už pinigus Mongolija padeda ardyti tarptautinę teisę ir tarptautinę sistemą. Tikėkimės, kad ateis laikas kai už tai mongolai sumokės. Ir skaudžiai.

                            Comment


                              facebook.com/svitojus/videos/422948790289760/

                              Kol Putinas po truputį trina Donbasą nuo žemės paviršiaus ir Kharkivo/Sumų srityse kiekvieną dieną žudo civilius sunkiomis aviacinėmis bombomis, naujasis vilnietis Volkovas vėl pradėjo lipti ant kaklo ir moko ukrainiečius kaip jiems kariauti ir ką galima daryti ir ko negalima. Jei rusai apšaudo civilius 1000 kartų ir ukrainiečiams vakarai užrišę rankas naikinti giluminę kacapų aviacijos infrastrukūrą, Ukraina rusų civilių apšaudyti net 5 kartų neturi teisės (nors tai turbūt paskutinis instrumentas ukrainiečių rankose įvesti deterrence prieš civilių apšaudymą*). Jei jus prievartauja ir kankina, jūs turite galantiškai kariauti prieš rusų karinius taikinius, aiškina barzdyla. Ypač malonu, jog pamokslai paūmėja tik tada, kai nukenčia rusų civiliai. Dieve kokie jie apgailėtini. Susireikšminusi automobilių numušta dvėseliena istorijos greitkelio kelkraštyje.

                              * situacija radikaliai skiriasi nuo Gazos-Izraelio, kur aš kritikuoju Netanyahu, kur santykiniai civilių lavonų skaičiai išties disproporcijoje ir Izraelis turi eskalacijos laisvę. 1:1 civilių aukų skaičius tokio Rusijos grobuoniško karo atveju neatrodo per daug.
                              Paskutinis taisė Kaimai; 2024.09.03, 11:03.

                              Comment


                                Šiti veikėjai yra kokie yra. Natūralus maskoliškos imperijos produktai. Nelabai kažko kito ir galima tikėtis. Kas iš tiesų apgailėtina tai kubiliai, juknevičienės ir visi kiti kurie to nemato arba apsimeta nematantys.

                                Comment


                                  Dar 1 naudingą idiotą suareštavo. Tik Vokietijos pilietybę turintis Андрей Некрасов atseit nufilmavo kažkokį FSB pastatą Smolensko srityje. Padidės fondas apsikeitimui ant žudikų https://charter97.org/ru/news/2024/9/5/609597/
                                  Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                                  Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

                                  Comment



                                    Kadyrovas oficialiai įpareigoją savo pavaldinius kraujo kerštui prieš oligarchą Karimovą, bei Dūmos narius Barakhoev and Kurbanovm nes pasako jo, šie ketino nužudyti jį.

                                    Taip įsivaizduoju koks Druskininkų meras paskelbia kraujo kerštą ...prieš TV kameras ir įpareigoja jam pavaldžius pareigūnus .. nudėti kokį biznierių stambų, bei pora seimo narių..

                                    Comment


                                      Parašė Dundorfas Rodyti pranešimą
                                      Kadyrovas oficialiai įpareigoją savo pavaldinius kraujo kerštui prieš oligarchą Karimovą, bei Dūmos narius Barakhoev and Kurbanovm nes pasako jo, šie ketino nužudyti jį.
                                      Taip įsivaizduoju koks Druskininkų meras paskelbia kraujo kerštą ...prieš TV kameras ir įpareigoja jam pavaldžius pareigūnus .. nudėti kokį biznierių stambų, bei pora seimo narių..
                                      Kuo daugiau ten visokių tokių strielkių tuo geriau mums. Žiurkės ės viena kitą viduje.
                                      Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                                      Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

                                      Comment


                                        negaila tegu pjaunasi, as vis dar stebiuosiu kaip neatsinaujines rusu nacionalizmas? ta checenija ten yra islaikoma rusu .. o tie dauginasi ir ir savo paniatkes daro.
                                        "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002


                                        - George W. Bush President of the USA

                                        Comment


                                          Parašė DeSadas Rodyti pranešimą
                                          negaila tegu pjaunasi, as vis dar stebiuosiu kaip neatsinaujines rusu nacionalizmas? ta checenija ten yra islaikoma rusu .. o tie dauginasi ir ir savo paniatkes daro.
                                          Dar ne vakaras. Manytina kažkiek pradės mažėti šaldytuve, neaišku kaip bus su ta parama kadyrovui ir bendrame rezultate pradės braškėti ypač jei visai nesimatys esminių poslinkių Ukrainoje jiems naudinga linkme
                                          Paskutinis taisė Arunasx; 2024.10.10, 21:29.
                                          Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                                          Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

                                          Comment

                                          Working...
                                          X