Parašė Tomizmas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rusijos vidaus politika. Putino režimo griežtėjimas
Collapse
X
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Yra du skirtingi dalykai diskutuoti apie politiką ir domėtis politika. Dėl diskusijų visiškai su tavim sutinku. Bet domėtis ir atsakingai balsuoti yra visiškai kitas dalykas.
Šiaip tai šita diskusija prasidėjo nuo to, kad vis mažiau rusų mato Baltijos šalis kaip priešus. Na, dalykas sveikintinas. Pavyzdžiui, aš pažįstu nemažai žmonių iš Rusijos ir Baltarusijos. Lietuvoje dabar nemažai ukrainiečių, tenka darbe turėti reikalų su jais. Pažįstu žmonių iš Vakarų šalių ir t. t. Su visais bendrauju - visi normalūs žmonės, su savais pliusias ir minusais, nepriklausomai nuo jų gimtos šalies. Koks man tikslas pradėti su jais tokio tipo diskusijas "pas jus Rusijoje / Baltarusijoje / Ukrainoje / Vakaruose taip ir anaip, viskas labai blogai ir t. t..." Ką man tai duos? Įrodyti aš vargu ar ką įrodysiu, o santykiai bus sugadinti negrįžtamai. Tie žmonės nėra man priešai, nesvarbu kokios jie tautybės.
O kas nori įrodinėti ir galvoja, kad tai kažką pakeis - tegul. Jų valia.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Na, prabalsuoti aš galiu nuėjęs ir to nereklamuodamas (balsavęs esu labai nedaug kartų, nes paprasčiausiai nematydavau už ką), bet įrodinėti vieno ar kito politiko pranašumo nesiruošiu. Kas nori - tegul tai daro.
.
Comment
-
Na, prabalsuoti aš galiu nuėjęs ir to nereklamuodamas (balsavęs esu labai nedaug kartų, nes paprasčiausiai nematydavau už ką), bet įrodinėti vieno ar kito politiko pranašumo nesiruošiu. Kas nori - tegul tai daro.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimą
Kitaip tariant, jei rusai pradeda karo veiksmus tavo šalyje, tu lieki apolitiškas, nes "kam gi čia nekęsti,koliotis iki nukritimo"...Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Yra įstatymai, ir jeigu mobilizuoja, turi paklusti ir atvykti, kitaip pasodins.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąYra įstatymai, ir jeigu mobilizuoja, turi paklusti ir atvykti, kitaip pasodins.
Comment
-
O įstatymus priima tie, ko (ne)išrinkai
Karas iš viso yra labai bjaurus dalykas. Koks nors kareivukas, kuris tikrai norėtų, kad jo šalyje būtų neprasidėjęs karas ir mielai dabar gertų pina colada namie, šaudo į tokį patį kareivuką, kuris gal irgi buvo atsiųstas į mėsmalę ne savo noru, ir mielai dabar gertų mojito klube, negu kad žudytų tokius kaip jis ir dar svetimoje žemėje... Baisus čia dalykas, geriau tikrai nereikia.
Parašė digital Rodyti pranešimąČia tamsta apie Siriją? Nes oranger kalba apie Ukrainą, o bent jau oficialiai į Donbasą rusų nemobilizuoja, ar mes kažko nežinome?Paskutinis taisė Tomizmas; 2018.01.16, 18:16.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Tokie kasdieniniai rūpesčiai ir reikalai kaip namų ruoša, darbas, šeima, vaikų auginimas ir t. t. nepriklauso nuo jokios politinės situacijos, ir visame pasaulyje žmonės gyvena jais. Dėl to ir nenoriu dėl politinių klausimų priešintis su žmonėmis, kurie iš tikrųjų yra daug kuo panašūs ir gyvena tokį patį gyvenimą. O nesikišimas į politiką, nesidomėjimas ja - irgi pozicija. Na, arba bent jau garsus nedeklaravimas savo pozicijos.
Man ar lietuviai, ar rusai, ar amerikiečiai, ar kinai, ar indai - visi yra vienodi žmonės, turintys savo gyvenimus, kasdieninius reikalus, užsiėmimus, hobius ir t. t. Pokalbių temų galima surasti daugybę ir įdomių. O jeigu norisi susikirsti, susiginčyti, pradėti nusibostančias diskusijas be galo be krašto (kurių rezultate nė viena pusė priešininkui nieko taip ir neįrodo), paeikvoti savo energiją - tai politika yra tam viena iš tinkamiausių temų.
Comment
-
Bet kokios išorinės intervencijos atveju didžiulė tikimybė, kad būtų mobilizacija, nepriklausomai nuo to, kas valdžioje. Ir už nepaklusnumą tokiu atveju bausmės būna didelės...
Comment
-
Parašė lietus Rodyti pranešimą
Šiaurės Korėjoje žmonės badauja, verkia per vado laidotuves ir panašiai nepriklausomai nuo politinės situacijos, jūs tą norėjote pasakyti?
Ir ta išorinė intervencija neretai yra (ne)išrinktų politikų darbo pasekmė.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
O tai ne visada galima numatyti. Įdomu, kai vokiečiai 1933 metais demokratiškai išrinko Hitlerį, tie balsuojantys visi gerai suprato, koks tai bus režimas, ir kad tai baigsis kruvina mėsmale ir katastrofa pačiai Vokietijai? Ko gero, nelabai suprato. Būtų žinoję, kur tai nuves - kažin ar būtų nubalsavę.
Bet naciai buvo pasekmė ilgailaikės politikos dar ir prieš pirmą pasaulinį karą. O ne vieno ar net dviejų rinkiminių ciklų įvykis.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąO tai ne visada galima numatyti. Įdomu, kai vokiečiai 1933 metais demokratiškai išrinko Hitlerį, tie balsuojantys visi gerai suprato, koks tai bus režimas, ir kad tai baigsis kruvina mėsmale ir katastrofa pačiai Vokietijai?
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąO tai ne visada galima numatyti. Įdomu, kai vokiečiai 1933 metais demokratiškai išrinko Hitlerį, tie balsuojantys visi gerai suprato, koks tai bus režimas, ir kad tai baigsis kruvina mėsmale ir katastrofa pačiai Vokietijai? Ko gero, nelabai suprato. Būtų žinoję, kur tai nuves - kažin ar būtų nubalsavę.
"Chancellor to dictator" apraso kaip Hitleris papuole i valdzia.
Comment
-
Parašė москвичка Rodyti pranešimą
Paskaiciau dabar ir nerandu kur Hitleris butu laimejes demokratiskus rinkimus.
"Chancellor to dictator" apraso kaip Hitleris papuole i valdzia.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Viskas yra internetuose, čia apie 1933 metų rinkimus yra parašyta. Laimėjo jo partija, bet esmė ta pati, žmonės gi žinojo už ką balsuoja ir kas lyderis.
https://lt.wikipedia.org/wiki/Vokiet...%C5%B3_partija
Ten yra toks įdomus žemėlapis... Pasirodo, naciai per rinkimus surinko daugiausiai balsų teritorijoje, kuri po karo atiteko Lenkijai ir Rusijai (Rytprūsiai, Silezija ir Pomeranija). Likimo ironija.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąViskas yra internetuose, čia apie 1933 metų rinkimus yra parašyta. Laimėjo jo partija, bet esmė ta pati, žmonės gi žinojo už ką balsuoja ir kas lyderis.
Beje, LT žmonės gerai žinojo už ką balsuoja kai rinko AMB, Paksių ir kitas žvaigždutes? Sąmoningai balsavo už ūsuotus bebrus? Gi žinojo kas lyderis ir už ką balsuoja
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąViskas yra internetuose, čia apie 1933 metų rinkimus yra parašyta. Laimėjo jo partija, bet esmė ta pati, žmonės gi žinojo už ką balsuoja ir kas lyderis.
https://lt.wikipedia.org/wiki/Vokiet...%C5%B3_partija
Ten yra toks įdomus žemėlapis... Pasirodo, naciai per rinkimus surinko daugiausiai balsų teritorijoje, kuri po karo atiteko Lenkijai ir Rusijai (Rytprūsiai, Silezija ir Pomeranija). Likimo ironija.
Comment
-
Kremliaus propagandistai neva santykius atkurti norinčiai Lietuvai iškėlė absurdiškas sąlygas
Kremliaus propagandą Baltijos šalyse skleidžiančiame portale rubaltic.ru pasirodė žinia, neva Lietuvos, Latvijos ir Estijos vadovai nori atkurti ekonominį bendradarbiavimą su Rusija. Nors straipsnyje teigiama, kad Maskvos strateginė partnerystė su Baltijos šalimis jau seniai nedomina, ji galėtų nutraukti ekonominę blokadą ir sušvelninti embargo politiką valstybėms įgyvendinus septynias sąlygas......Anot jo, Maskvai daugiau nieko iš tų šalių nereikia. „Istorija įrodė, kad Baltijos šalys Rusijos sudėtyje – našta, išlaikytinės ir papildomos burnos“, – rašo A.Nosovičius...Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
Comment
Comment