Parašė Ginthus
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rusijos vidaus politika. Putino režimo griežtėjimas
Collapse
X
-
Labai įdomi versija apie Lenkijos prezidento lėktuvo katastrofą prie Smolensko - http://aillarionov.livejournal.com/946788.html. Sako, kad prieš skrydį pakeitė kurso-glisados sistemą ir įdėjo sprogmenis lėktuvo remonto metu prieš 3 mėnesius.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąLabai įdomi versija apie Lenkijos prezidento lėktuvo katastrofą prie Smolensko - http://aillarionov.livejournal.com/946788.html. Sako, kad prieš skrydį pakeitė kurso-glisados sistemą ir įdėjo sprogmenis lėktuvo remonto metu prieš 3 mėnesius.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąKodėl reikėjo skristi būtent rusišku lėktuvu, techniškai tvarkytu Rusijoje kai Lenkija turi normalių lėktuvų?
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąNiekada netikėjau ir dabar netikiu kad tai buvo paprasta avarija. Kyla keletas labai svarbių ir iki šiol neatsakytų klausimų. Sakykim, kodėl Lenkijos valstybės žiedas turėjo skristi visi vienu metu tuo pačiu lėktuvu? Lenkija pinigų neturi, taupė? Kodėl reikėjo skristi būtent rusišku lėktuvu, techniškai tvarkytu Rusijoje kai Lenkija turi normalių lėktuvų?
Comment
-
Siūlau šitą video pažiūrėti, visos avarijos priežastys paaiškintos labai gerai:
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąAš labai gerai galiu paaiškinti kodėl kažkas matė Šiluvoje mergelę Mariją stovinčią ant akmens. Man svarbūs tiktai faktai arba atkaklus nenoras juos pateikti. Turiu omenyje rusus. Rusai ir Korėjos lėktuvo nenumušė, paskui po daugelio metų Malaizijos Boingo irgi nenumušė, ar ne?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąMan irgi svarbu, todėl ir rekomenduoju pažiūrėti, jei iš tikrųjų svarbu faktai ir visos realios aplinkybės, o ne visokios sąmokslo teorijos.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąTen ne faktai. Ten vaidybinis filmas kaip jie tuos faktus įsivaizduoja.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąLabai įdomi versija apie Lenkijos prezidento lėktuvo katastrofą prie Smolensko - http://aillarionov.livejournal.com/946788.html. Sako, kad prieš skrydį pakeitė kurso-glisados sistemą ir įdėjo sprogmenis lėktuvo remonto metu prieš 3 mėnesius.
Prieš 5-ius metus pabandžiau padiskutuot su aviacijos profais "Plieno sparnų" forume kaip tik šia tema ir pakišt vieną sąmokslo teoriją - buvau sudirbtas.
Jei turit noro, galit tenai diskusiją atnaujint - bent jau būsit tikras, kad jums atsako žmonės, apie aviaciją išmanantys kiek daugiau nei eilinis lietuvis.Paskutinis taisė Dadis; 2016.09.27, 18:46.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTai gerai, pateik savo faktus. Beje, NatGeo vaidybinių filmų nekuria
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąO tai kas ten per video, leiskite paklausti jei ne vaidybinis? Eilinė versija kurią išdėsto aktoriai taip kaip galvoja filmuko statytojai. Faktai? Juokinate, kolega.
Taipogi, aš paprašiau kad pateiktumėte savo kalbas pagrindžiančių įrodymų. Neturite? Nieko naujo - ne jūs pirmas toks.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąAviacijos išmanymas yra viena, o KGB metodų perpratimas yra visai kas kita. Norint ir mokant galima bet kokią diversiją surengti taip kad atrodys nelaimingas atsitikimas.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąJo, ėmė KGB ir iškasė tenais gilų upės slėnį.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNe, čia jūs, kolega, juokinate rašydamas nesąmones apie dokumentinių laidų kanalą.
Taipogi, aš paprašiau kad pateiktumėte savo kalbas pagrindžiančių įrodymų. Neturite? Nieko naujo - ne jūs pirmas toks.
Eilinis žmogus negali turėti įrodymų, gali turėti tik įtarimus paremtus ilgo gyvenimo patirtimi. Įrodymus gal (jei norės ir išdrįs) pateiks Lenkija. Aš tuo tarpu žinau kad negalima tikėti nė vienu Rusijos argumentu. Laikas parodys.
Comment
Comment