Klausimas tik, na..ena ta Dūma reikalinga? Jeigu Prezidentas iš esmės viską žymiai geriau sprendžia? Gal tegu Prezidentas leidžia ir Įstatymus? Beje jo Ukazai kartais gerokai svaresni ir dabar.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rusijos vidaus politika. Putino režimo griežtėjimas
Collapse
X
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąKlausimas tik, na..ena ta Dūma reikalinga?
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąOi nereikia. Jei rytoj tai avinų bandai pasakys, kad putkinas buvo nusikaltėlis ir jį reikia teisti, visi pritars ir plos katučių. Mentalitetas ten toks: kas yra valdžioje, tas ir teisus.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą/\ bet ir daugybė rusų yra prieš dabartinę Rusijos politiką. Emigracijoje labai daug jų.
Įdomu, kad tiek vieni, tiek kiti sako vienodai: jei ne Putinas, tai kas? Nemato žmonės stiprių lyderių. Nors gal ir Lietuvoje panašiai :-( Juokinam dažnai pasaulį.
Beje, dabar dėl sankcijų labai geras metas aplankyti Rusiją: kainos maisto, nakvynės, transporto, muziejų ir pan. žemiausios per paskutinius 20 metų. Čia aš įvertinu mūsų uždarbius ir kainų suvokimą iš mūsų varpinės žvelgiant.
Į Maskvą rekomenduočiau skristi, nes kainos nedidelės - apie 150€ - tiek pat kiek pigiausias traukinys ir nereikės tranzitinės Baltarusijos vizos. Bet geriau pažintį su Rusija ir dabarties realijomis pradėti Sankt Peterburge. Reta proga pigiai pamatyti nuostabų miestą.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąOj ne. Jei valdžioje ne imperialistas, tai jie jo po kiek laiko pradeda nekęsti. Jelcinas geras pavyzdys.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąOj ne. Jei valdžioje ne imperialistas, tai jie jo po kiek laiko pradeda nekęsti. Jelcinas geras pavyzdys.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąČia rinkimų proga painvestavo į naujus botus/30 rublinius?
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąVaizduoja jauną, o mąstymas kaip sovietinio pensininko.
Prie ko čia mano mąstymas?
Aš jums sakau ką girdėjau per kelias paskutines savaites iš rusų Rusijoje. Juk apie tai citata buvo "Dėl ko nemėgsta Jelcino".
Ar čia kalbat apie tai, dėl ko JŪSŲ NUOMONE nemėgsta? :-)
Aš savo nuomonės čia nekišau, nes suprantu, kad ji nieko nereiškia šiuo klausimu.
Jei šnekam apie tai, kodėl kažkas nemėgsta, tai nespėliokim ir paklauskim. Mielai atsakys.
Comment
-
Parašė Dziuginta Rodyti pranešimąČia apie mane???
Prie ko čia mano mąstymas?
Aš jums sakau ką girdėjau per kelias paskutines savaites iš rusų Rusijoje. Juk apie tai citata buvo "Dėl ko nemėgsta Jelcino".
Ar čia kalbat apie tai, dėl ko JŪSŲ NUOMONE nemėgsta? :-)
Aš savo nuomonės čia nekišau, nes suprantu, kad ji nieko nereiškia šiuo klausimu.
Jei šnekam apie tai, kodėl kažkas nemėgsta, tai nespėliokim ir paklauskim. Mielai atsakys.
Comment
-
Istorijos ratas apsisuko ir vėl viskas iš naujo.
Pasak M. Scheppo, V. Putinas jau daug kartų pabrėžė, kaip labai jam rūpi ekonominis bendradarbiavimas su Vokietija. „Rusijos ekonomikos modernizavimui vokiečių firmos ir toliau lieka svarbios“, – sakė M. Scheppas. Ilgalaikėje perspektyvoje sankcijos, jo manymu, esančios neproduktyvios.
Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/news/daily/world....d?id=72367158
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąIstorijos ratas apsisuko ir vėl viskas iš naujo.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTai Vokietija vėl puls Rusiją trečią kartą ar šįkart Rusija NATO?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTai Vokietija vėl puls Rusiją trečią kartą ar šįkart Rusija NATO?
Bot-Dziuginta ilgisi - neapgynė nusilpusi raudonoji armija Lietuvėlės.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąRusija tiesiog nespėjo užpulti Vokietijos, intensyviai tam ruošėsi. Vokiečiams tai matant teko pulti pirmiems. Žaibiškai nuėjo iki Maskvos todėl, kad rusai nesiruošė gynybai, ruošėsi puolimui. Kad vokiečiai nesiruošė pirmi pulti matyt iš labai paprasto fakto - kariuomenė neturėjo žieminės aprangos.
Comment
-
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimą<..>. Kad vokiečiai nesiruošė pirmi pulti matyt iš labai paprasto fakto - kariuomenė neturėjo žieminės aprangos.
Comment
Comment