Visai nebloga sakyčiau, apkeisčiau į savo sodą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Sankcijų ir naftos kainų kitimo įtaka Rusijos ir kt. šalių ekonomikai (iki 2022.02)
Collapse
X
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąKai tik rusiškas nuvorišas, tai architektūra kaip karikatūra. Daug ir brangiai, kriterijus Nr. 1.
Pvz. vakaruose niekas per daug nekreiptų į tave dėmesio, net jei buvai svarbiu žmogum. Nėra tiek daug agresyvių piliečių, nereikėtų armijos apsauginiu. Paslaugų lygis labai aukštas, daug paslaugų gali nusipirkti.
Comment
-
Parašė andyourMatai, Rusija nėra tokia maloni ir saugi šalis, tad jie stengiasi pas save viską susikurti savo sklype.
Pvz. vakaruose niekas per daug nekreiptų į tave dėmesio, net jei buvai svarbiu žmogum. Nėra tiek daug agresyvių piliečių, nereikėtų armijos apsauginiu. Paslaugų lygis labai aukštas, daug paslaugų gali nusipirkti.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą/\ man jo rezidencija atrodo gana skoninga. Restauruotas orginalus dvaras. Pakopinis baseinas spėju yra džiakuzi, skirtas dideliam kiekiui svečių. Dėl to daug automobilių garažų, svečių namų, didelė arbatinė prie upės.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą/\ man jo rezidencija atrodo gana skoninga. Restauruotas orginalus dvaras. Pakopinis baseinas spėju yra džiakuzi, skirtas dideliam kiekiui svečių. Dėl to daug automobilių garažų, svečių namų, didelė arbatinė prie upės.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąO man baisi. Man graži va tokia, ne beskonis caro laikų arklidžių tipo dvaras:
Atvaizdas
Comment
-
Parašė Galis Rodyti pranešimąArbatinė prie upės? Rusijoje? tikrai?
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąKaip pavadinti paskutines diskusijas? Su sankcijomis ir ekonomika ji neturi nieko bendro.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąGeriausiai yra platūs pavadinimai, kad į juos būtų galima talpinti daug pranešimų. Pvz. "Rusija ir _ _ _ _".
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąNetiesiogiai - turi. Sankcijos silpnina Rusijos ekonomoka, pinigų biudžete mažai, bet valdininkai vis dar stato sau vilas, namus, perka mašinas.
Tai čia irgi panašiai: Medvedevo vila su tema susijus maždaug tiek, kaip drambliai susiję su blusomis
Comment
-
Parašė lietus Rodyti pranešimąPavadinkit Rusijos šiuolaikiniai dvarai ))).
Comment
-
Apie siaurų temų keliamas problemas čia parašyta :
http://www.miestai.net/forumas/showp...53&postcount=4
Comment
Comment