Parašė Torkas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Sankcijų ir naftos kainų kitimo įtaka Rusijos ir kt. šalių ekonomikai (iki 2022.02)
Collapse
X
-
Parašė WILD_WEST Rodyti pranešimąKokius popierius jie sutvarkė nežinau, bet po tam tikros pertraukos Sankt Peterburgo "Sūrio Džiugas namai" vėl prekiauja šiuo produktu.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąO kur tas sūris pagamintas? - Lietuvoje ar Rusijoje?.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąO kur tas sūris pagamintas? - Lietuvoje ar Rusijoje?Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė WILD_WEST Rodyti pranešimąVisiškai sutinku. Aš apie tai, kad visos tos sankcijos apeinamos.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimą"IKI" stumdo rusišką aliejų kaip "savo firminį".
Atvaizdas
Ir šiaip padaugėjo pas juos rusiškų prekių. Tokios štai sankcijos.
Comment
-
Parašė Torkas Rodyti pranešimąNa tai EU nepaskelbė jokių su maisto produktų importu susietų sankcijų.
Aš ne prieš rusų prekių pardavimą apskritai, nors pats jų niekad neperku.
Bet čia mes jau matome tą atvejį, kai bandoma "prakišti" rusų produktą po žinomu ir "mylinčiu maistą" lietuvišku brendu.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąAš ne prieš rusų prekių pardavimą apskritai, nors pats jų niekad neperku.
Parašė oranger Rodyti pranešimąBet čia mes jau matome tą atvejį, kai bandoma "prakišti" rusų produktą po žinomu ir "mylinčiu maistą" lietuvišku brendu.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąO kaip su benzinu ir elektra?
Parduotuvė juk neslėpia, kad produkto kilmė yra iš Rusijos (nors ir mažom raidėm, bet viskas yra surašyta).
Comment
-
Rusijos priklausomybė nuo mūsų nėra taip jau blogai. Nes tu visada būsi labiau priklausomas nuo to, kas tau moka algą, tuo labiau, kai Rusiškos prekės yra labiau nuvertinamos dėl gyvuojančių stereotipų. Taip kaip lietuviai darantys verslą su Rusija proteguoja gerus santykius, taip gal rusai verslininkai tai darys iš savo pusės, kai jie pelną/algą gaus iš mūsų.
Net ir perkant dujas ir naftą, bet turint alternatyvą ir būtinai galimybę brangiau pirkti iš patriotiškumo, vėlgi gaunasi Rusijos priklausomybė nuo mūsų. Tik šiuo atveju rizikingesnis žaidimas, nes Rusija kištų pinigus ir pagalius, kad mes taptume kuo labiau priklausomi, pvz. nuskandintų Independent laivą. Bet jeigu mes neturėtume visai jokių ryšių ir net galimybės pirkti iš Rusijos dujas ir naftą, tada nelabai prasmės Rusijai veltis į tai, nes naudos nelabai bus.Paskutinis taisė andyour; 2015.06.04, 18:00.
Comment
-
Parašė ONV_ Rodyti pranešimąBenzinas yra is naftos o nafta neteka vamzdziais is Rusijos, ja perka tiesiog rinkoje. Benzinas bent jau dalis yra is Suomijos Neste.
Comment
-
Parašė ONV_ Rodyti pranešimąBenzinas yra is naftos o nafta neteka vamzdziais is Rusijos, ja perka tiesiog rinkoje. Benzinas bent jau dalis yra is Suomijos Neste.
Tai čia tokia ir yra rinka ar man propagandą varė?
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąRusijos priklausomybė nuo mūsų nėra taip jau blogai.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąNeseniai man aiškino vienas žmogus, kad Mažeikių naftos perdirbimo gamykla pritaikyti Rusijos naftai. Pats girdėjau, kad perkame iš Rusijos naftą.
Tai čia tokia ir yra rinka ar man propagandą varė?Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
Comment