Parašė andyour
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rusijos - Ukrainos karas 2014-2016 m. Rusijos grėsmė Baltijos šalims
Collapse
X
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąBranduolinį ginklą mano žiniomis Izraelis susikūrė pats. Niekas nė nežinojo apie jo kūrimą, kol amerikiečiai atkreipė dėmesį į nerealiai didelį elektros energijos sunaudojimą kažkokiame slaptame objekte.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą/\ Bet tiesiogiai remia karine technika? Parama kiek girdėjau milijardinė.
Jungtinės Valstijos ir Izraelis sudarė rekordinį dešimčių milijardų dolerių vertės susitarimą dėl karinės pagalbos, kuri žydų valstybei bus teikiama dešimtmetį nuo 2019-ųjų, antradienį pranešė Valstybės departamentas. Susitarimo memorandumas bus pasirašytas trečiadienį ir tai bus „didžiausias dvišalės karinės pagalbos įsipareigojimas JAV istorijoje“, nurodė Valstybės departamentas. Pareigūnai neįvardijo konkrečios sumos, tačiau JAV karinė pagalba Izraeliui šiuo metu sudaro 3,1 mlrd. dolerių per metus, taigi, šis dešimties metų susitarimas turėtų būti vertas daugiau kaip 30 mlrd. dolerių.
Visą straipsnį galite rasti http://www.tv3.lt/naujiena/883492/ja...alba-izraeliui
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą/\ Bet tiesiogiai remia karine technika? Parama kiek girdėjau milijardinė.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą/\ Bet tiesiogiai remia karine technika? Parama kiek girdėjau milijardinė.JAV karinė pagalba Izraeliui šiuo metu sudaro 3,1 mlrd. dolerių per metus,
Comment
-
Nelabai suprantu aš to pasakymo - užgrobtų per 36 val. Tas užgrobimas tai čia kas - atvažiavo tankas į Katedros aikštę ir jau visas Vilnius skaitosi užgrobtas? Tai manau generolas gali ir suklysti, nes kur nors Santariškėse ar Paneriuose tiems patiems tankams gali ir nelabai pasisekti. Tas pats ir su visa Lietuva. Kur nors Panevėžyje tankai gali ir liepsnoti skaisčia liepsna, bet generolas jau užskaitys kaip užgrobta visa Lietuva. Manau tokias knygas generolai rašo tam, kad parduoti ir pridurti prie pensijos, o ne pateikti kažką konkrečiau.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąNelabai suprantu aš to pasakymo - užgrobtų per 36 val. Tas užgrobimas tai čia kas - atvažiavo tankas į Katedros aikštę ir jau visas Vilnius skaitosi užgrobtas? Tai manau generolas gali ir suklysti, nes kur nors Santariškėse ar Paneriuose tiems patiems tankams gali ir nelabai pasisekti. Tas pats ir su visa Lietuva. Kur nors Panevėžyje tankai gali ir liepsnoti skaisčia liepsna, bet generolas jau užskaitys kaip užgrobta visa Lietuva. Manau tokias knygas generolai rašo tam, kad parduoti ir pridurti prie pensijos, o ne pateikti kažką konkrečiau.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąNa, laikantis senų papročių, turi būti fiksuojamas kapituliacijos aktas.
Bet mūsų laikais viskas gali būti kur kas paprasčiau arba sudėtingiau.
Kaip pavyzdys - atvirkštinis variantas - užgrobiama tik vadovybė ir svarbiausi gynybos ir valdymo organai.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąNa, laikantis senų papročių, turi būti fiksuojamas kapituliacijos aktas.
Bet mūsų laikais viskas gali būti kur kas paprasčiau arba sudėtingiau.
Kaip pavyzdys - atvirkštinis variantas - užgrobiama tik vadovybė ir svarbiausi gynybos ir valdymo organai.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąIr kas toliau? Lyg niekur nieko gyvenimas tęsiasi įprasta vaga? Šalies užgrobimas nėra tik kokio nors Seimo ar prezidentūros pastato užėmimas.
Gal koks nors "Gelbėjimo komitetas" skirs laikinuoju prezidentu Paleckį (deja vu). Paskelbs išstojimą iš ES ir NATO, paprašys RF karinės apsaugos. Visus pasipriešinimo židinius blokuos/naikins GRU/KGB specnazas.
Comment
-
Klausimas kaip būtų grobiama. Jei "hibridiniu" karu - tai Ukrainoje per ~metus sugebėta užgrobti maždaug 2 LT apskričių ploto teritoriją (donbabvę). Jei tradiciškai - vien armijoms "pakelti" ir pajudinti prireiks daugiau laiko.
Aišku jei tikėsime ir iš anksto nusiteiksime, kad RF pajėgos valandos bėgyje per Kuršių neriją pasieks ir užims Klaipėdą, tai gal tada patys Paleckį pasiskirkime generaliniu batka ir junkimės prie RF. Bet in real life ko gero atsirastų Klaipėdoj koks savanoris ar šaulys kuris padegs kalnapušių mišką Smiltynėj ir RF agresija tuo keliu užstrigs tą pačią akimirką.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąManau tokias knygas generolai rašo tam, kad parduoti ir pridurti prie pensijos, o ne pateikti kažką konkrečiau.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąAišku jei tikėsime ir iš anksto nusiteiksime, kad RF pajėgos valandos bėgyje per Kuršių neriją pasieks ir užims Klaipėdą, tai gal tada patys Paleckį pasiskirkime generaliniu batka ir junkimės prie RF. Bet in real life ko gero atsirastų Klaipėdoj koks savanoris ar šaulys kuris padegs kalnapušių mišką Smiltynėj ir RF agresija tuo keliu užstrigs tą pačią akimirką.
aš dar kažkiek tikėčiausi kad RF tankus apstabdys kelio į Nidą įžymybės - šernai, girdėjau neblogi ten kamščiai susidaro, kai atsiranda norinčių tuos šernus pašerti batonais.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąBuvusią Kuršo guberniją reikės okupuoti ir aneksuoti
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąIr kas toliau? Lyg niekur nieko gyvenimas tęsiasi įprasta vaga?
Comment
Comment