Parašė Aleksio
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rusijos - Ukrainos karas 2014-2016 m. Rusijos grėsmė Baltijos šalims
Collapse
X
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąNa, gal pareikš susirūpinimą. Netikiu kad pradėtų karinius veiksmus. Ves "derybas" su Lavrovu.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąAr tu biškį suvoki ką šneki? Visų pirma karinius veiksmus jau būtų pradėję okupantai ir tai jau būtų atsakomosios operacijos. Ir kaip tu įsivaizduoji - kapojasi kare Lenkija, Lietuva, Latvija, Estija, turbūt ir Suomija su Švedija, vyksta karas NATO ir ES, o tu kalbi apie kažkokius susirūpinimus ir derybas?
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąĮdėmiau sekite ką pliurpia toks Vokietijos užsienio reikalų ministras.
Atvaizdas
Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąKeista kodėl neįsiklausė į savo ministro pliurpalus vokiečių batalionas atvykstantis į Lietuvą.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąTodėl kad nėra aštrios krizinės situacijos ir visi žino kad niekas nemirs dabar Lietuvoje.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąAr atsiradus aštriai krizinei situacijai vokiečių batalionas pabėgs iš Lietuvos?
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąJei neturės aiškaus vyresnybės įsakymo tuoj pat stoti kovon, taip ir padarys. Dabar čia esantys tokio įsakymo neturi. Dabartinis kontingentas visai neginamas iš oro, taigi kovoti nė negali.
Iš oro ginti nėra techninių galimybių dėl priešlėktuvinių sistemų dislokuotų Kaliningrade.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąJei neturės aiškaus vyresnybės įsakymo tuoj pat stoti kovon, taip ir padarys. Dabar čia esantys tokio įsakymo neturi. Dabartinis kontingentas visai neginamas iš oro, taigi kovoti nė negali.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąO kokius įsakymus turi lietuviai? Jei nebus kažko aiškaus, bėgs paskui vokiečius? Kur sustos vokiečiai ten stabdys ir lietuviai? Ar lietuviai bėgs dar toliau? O jeigu vokiečius apsups, tai jie lakstys ratu? Nelabai suprantu tamstos įžvalgų.
Manau užpuolimo atveju niekur jie nelakstys o elementariai nieko neveiks ar tiesiog pasiduos. Jau matėm panašų atvejį karo Jugoslavijoje metu ir rusų maršą kiaurai per olandų gretas.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąLietuviai savo šalyje ir gina savo Tėvynę, taigi čia klausimų nekyla. Tuo tarpu dėl NATO 5 straipsnio aiškiai tėra pasisakę amerikiečiai, ir ne kartą. Europiečių įvairiausi politikai gi ne kartą yra pareiškę visokiausių abejonių kada tas 5 straipsnis turi veikti o kada ne. Jei apie tai nesigėdijama pareikšti viešai, galima daryti išvadas kaip jie ten šnekasi tarpusavyje. Netikiu europiečiais.
Manau užpuolimo atveju niekur jie nelakstys o elementariai nieko neveiks ar tiesiog pasiduos. Jau matėm panašų atvejį karo Jugoslavijoje metu ir rusų maršą kiaurai per olandų gretas.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąKaip jie pabėgs, jeigu būtų atkirstas lenkų koridorius?
Iš oro ginti nėra techninių galimybių dėl priešlėktuvinių sistemų dislokuotų Kaliningrade.
Parašė geriantis Rodyti pranešimąTu netiki europiečiai, o aš netikiu rusais.Paskutinis taisė Sula; 2016.10.21, 13:58.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąNetikiu europiečiais.
Manau užpuolimo atveju niekur jie nelakstys o elementariai nieko neveiks ar tiesiog pasiduos.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąjei apie tai nesigėdijama pareikšti viešai, galima daryti išvadas kaip jie ten šnekasi tarpusavyje. Netikiu europiečiais.
blaivumas išlaisvina
Comment
-
Parašė Zosys Rodyti pranešimątai kad net nykusis Štainmajeris prieš kelias dienas paklaustas dėl "pribaltikos" nukirto su griežta autoatsakiklio intonacija: "-Taip! Grėsmės atveju - ginsim!".
Šiaip jau kažkur skaičiau, kad Donbaso (+RF technika ir daliniai) kariuomenė formaliai pagal pajėgumą yra galingesnė nei Vokietijos.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąMelavo. Nebent galėjo pridėti, "kai amerikiečiai prispaus".
Šiaip jau kažkur skaičiau, kad Donbaso (+RF technika ir daliniai) kariuomenė formaliai pagal pajėgumą yra galingesnė nei Vokietijos.
Comment
-
Parašė Galis Rodyti pranešimąskaičiumi ar karine galia?Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąMelavo. Nebent galėjo pridėti, "kai amerikiečiai prispaus".
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąVokietijai nėra tikslo ginkluotis, kai šiltai sėdi Europos viduryje ir dar pilna JAV karinių bazių su amerikiečių kariais, kurie rūpinasi saugumu.Paskutinis taisė Dadis; 2016.10.21, 15:44.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąIš oro ginti nėra techninių galimybių dėl priešlėktuvinių sistemų dislokuotų Kaliningrade.
Comment
Comment