Parašė Torkas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rusijos - Ukrainos karas 2014-2016 m. Rusijos grėsmė Baltijos šalims
Collapse
X
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąSpėju visais išskyrus pramonę jei vertinsim daliai tenkančiai vienam gyventojui, žinoma apart korupciją, žiniasklaidos laisvės varžymus ir pan.
Comment
-
Parašė nesekasi Rodyti pranešimą/\ lygiai taip pat būtų ir lietuvių, su gėlemis pasitinkančių. Net šiame forume tokių turim. Tai dabar būtų adekvatu apibendrinus kalbėt, kad lietuviai su gėlemis rusų tankus pasitiks? Ne? Tada neskleiskim negatyvumo ir supriešinančio melo ir apie tautines mažumas.
Comment
-
O vat šį kartą, kaip bebūtų gaila, aš palaikau Rusijos poziciją šiuo klausimu - Latvijos valstybinės kalbos centro rekomendacija tikrai yra diskriminacinė.Paskutinis taisė Dadis; 2015.01.24, 20:53.
Comment
-
Parašė Dadis Rodyti pranešimąO vat šį kartą, kaip bebūtų gaila, aš palaikau Rusijos poziciją šiuo klausimu - Latvijos valstybinės kalbos centro rekomendacija tikrai yra diskriminacinė.
Comment
-
Parašė laimutis Rodyti pranešimąIr kokia čia diskriminacija. Pvz: mano keli giminaičiai dirbantys Anglijoje taip man pasakojo, kad darbdavys pasakė darbe bendrauti tik angliškai ir kad nenorėtų girdėti kalbantis savo gimtąją kalba. Tai jie iš to ten nuvažiavę nedaro problemos. O Latvijos rusakalbiams mažiau reiktų žvalgytis į rytus, gyventi tos šalies įstatymais, integruotis. Be to gal atvirkščiai čia latviai turėtų mokytis ir šnekėti rusų kalba savo valstybėje?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąbet Latvijoje istatyma prieme, o anglijoje darbdavys tik savo vergu isakmiai papraso.
Comment
-
Parašė laimutis Rodyti pranešimąIr kokia čia diskriminacija. Pvz: mano keli giminaičiai dirbantys Anglijoje taip man pasakojo, kad darbdavys pasakė darbe bendrauti tik angliškai ir kad nenorėtų girdėti kalbantis savo gimtąją kalba.
Comment
-
Parašė laimutis Rodyti pranešimąIr kokia čia diskriminacija.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąTai yra to darbdavio asmeninės problemos, kaip du jo darbininkai tarpusavy kalbasi. Su darbdaviu jie, tikriausiai, kalba angliškai?
Comment
-
Parašė laimutis Rodyti pranešimąVisada darbe tik angliškai, namie ar lauke šnekėk nors ir japoniškai.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąbet Latvijoje istatyma prieme, o anglijoje darbdavys tik savo vergu isakmiai papraso.
Comment
-
Parašė Dadis Rodyti pranešimąO vat šį kartą, kaip bebūtų gaila, aš palaikau Rusijos poziciją šiuo klausimu - Latvijos valstybinės kalbos centro rekomendacija tikrai yra diskriminacinė.
Comment
-
Parašė Dainiulis Rodyti pranešimąJokios diskriminacijos nematau, ar skiriate žodžius "rekomendacija" ir "draudimas"? Kai kažką rekomenduoja, tai nereiškia, kad tai uždraudžia. Jokių draudžiančių įstatymų nebuvo priimta, tai tik rekomendacija, kurios nesilaikant nieks nebaus ir nepersekios.
Comment
-
Parašė Dadis Rodyti pranešimąTai kam tada iš viso tą "rekomendaciją" oficialiai skelbt? Kad žmones kiršint? Ne, šį kartą latviai tikrai konkretų š... sumalė. Gal sakau tame valstybinės kalbos centre Putino agentai dirba?
Comment
-
Parašė laimutis Rodyti pranešimąO gal šia rekomendacija norėta paerzinti Rusiją, nes ji pasiskelbė esanti visų rusakalbių už savo sienų gynėja, tai gal jau laukti Latvijai kada savo brolių skriaudžiamų vaduoti ateis putinistai.
Comment
-
Parašė Gnoss Rodyti pranešimąĮdomu, kaip būtų, jei netyčia tas darbdavys atsidurtų teisme už individo teisių suvaržymą.
Comment
Comment