pasileidęs fone dabar tą laidą. 37 minutę maždaug veiksmas prasideda.
šliužas: o įstojimas į ES buvo itin šlykštus <...>, ir ne mes stojom į ES, jie stojo į ES (rodo į Masiulį ir Bastį), mes nestojom
Jakilaitis: jūsų nuomone narystė ES yra blogis, nes jus naudojot "Lietuva įstumta į ES"
šliužas: be abejo taip, be abejo taip
Jakilaitis: blogis, naryste ES blogis?
šliužas: akivaizdus
nors džiugu tai, kad iš visų referendumininkų salėj susirinkusių kelių dešimčių, prieš tai karštai plojusių Šliužui, už šią frazę kokie 4-5 paplojo.
pasileidęs fone dabar tą laidą. 37 minutę maždaug veiksmas prasideda.
šliužas: o įstojimas į ES buvo itin šlykštus <...>, ir ne mes stojom į ES, jie stojo į ES (rodo į Masiulį ir Bastį), mes nestojom
Jakilaitis: jūsų nuomone narystė ES yra blogis, nes jus naudojot "Lietuva įstumta į ES"
šliužas: be abejo taip, be abejo taip
Jakilaitis: blogis, naryste ES blogis?
šliužas: akivaizdus
nors džiugu tai, kad iš visų referendumininkų salėj susirinkusių kelių dešimčių, prieš tai karštai plojusių Šliužui, už šią frazę kokie 4-5 paplojo.
Labiau tinkančios pavardės šitam nelaimingam žmogystai nesurasi.
man visa tai išrodo paprastai - kas per daug tas nesveika. paprastas principas.
per daug bijoti (ir įtikėti), kad vaikas yra išnaudojamas privedė iki violetinės psichozės.
perdėtas netikėjimas ir smerkimas valdžios priveda prie būtent tokio reiškinio klestėjimo (balsuojant už dp, dk ar t&t).
perdėtas nacionalizmas priveda prie tokių referendumų.
radikalume išminties nėra.
as tai pavadinciau "KATALIKISKOS PSICHIKOS LABILUMU" - butent kataliku! (net jei formaliai jie save laiko ateistais ar kokiais panteistais) Matyt asmeniskai vis dar esu paveiktas vakaryskcio ispudzio, padaryto Bolivijos parlamento, kuris ant savo rumu fasado aukstyn kojomis apverte ciferblata, rimtosiomis argumentuodamas: "MES KATALIKAI KURYBINGAI MASTANTI TAUTA". Pvz. kokioj protestantiskoje Latvijoje neimanoma isivaizduoti tokiu masiniu politiniu balganu su kardais ir konvulsijomis, o Lieutvoje - tai "CHRONISKA BUSENA". Jei kas ir megino kurpti analogiskus "referendumus" pas kaimynus, tai nebent sugudeje lietuviai-katalikai nuo pagudes Latgaloje, o latviai - NE). Auksciausi pareigunai su "sveiko žlobizmo" komentarais pasiklausymu skandaluose irgi veisiasi daugiausia Lietuvoje arba Lenkijoje. Ir tokius specifinius "socialines katalikybes" pavyzdzius galima testi ir testi... P.S. net tie "KGB-Sarmatai-pagonys" - netgi ir jie yra "katalikisko chaoso" infekuotieji nesiotojai.
Tikrasis lietuvių elitas istoriškai visada natūraliai labiau linksta kalvinizmo link. Tyčino kantonas, Bazelio universitetas, Cvinglio mokymas, pamokymai iš Onos bažnyčios tribūnos ir lietuviškos kulvietiškosios mokyklėlės sakyklėlės, merkantilizmas, žemės pardavimas visiems, kas sugeba ir moka ją dirbti, nori tai daryti ir kt.
"Su ligoniais reikia atitinkamai. Ką tik per epolicija.lt sėkmingai perdaviau linkėjimus vienai šlykščiausių viešų personų Lietuvoje - Pranciškui Šliužui." - Karolis Žukauskas
aš tiesiogiai tik nuo pusės laidos kažkur įsijungiau, ir tai Landsbergio samojais žavėjaus. dabar išvis balsu pradėjau juoktis ties 45 minute. O EM DŽI
Šliužas tai idėjinis. Toks atlapaširdžio kaimo mužikėlio įvaizdis... Realybėje tiesiog neišsilavinęs (tiksliau - nusikalstamai siaurai išsilavinęs) žmogus, kuriam galima nesunkiai prikimšti smegenis visokiomis sąmokslo teorijomis. Šiuo atveju reikia tik pagirti rusų spectarnybas, kad labai gerai atlieka politinių personažų kastingą. Ką jau jie moka - tai dirbti su mitais, irracionalumu ir labai taikliai metaforizuoti visuomeninius ir politinius procesus.
jei ten ir buvo orginaliai perdaug patriotiskai nusiteikusiu zmoniu, kurie buvo aplipe referenduma - tai ju titanikas nuskendo ta pacia sekunde, kai prisiplake sliuzas, paulauskas, sustauskas ir padleckis
Kartais man net Pankos gaila, kad nei strateguot, nei politikuot nemoka
Man tai teko susidurti su tai žmonėmis, tai dar tik prasidedant diskusijomis suvokiau kas ten per liaudis renka tuos parašus, jeigu nesutinki tai pradeda draskyti akis ir aiškina, kad tu nepilietiškas (padėk Dieve, jeigu jie dar išvis žino kas yra pilietiškumas).
Šliužas tai idėjinis. Toks atlapaširdžio kaimo mužikėlio įvaizdis... Realybėje tiesiog neišsilavinęs (tiksliau - nusikalstamai siaurai išsilavinęs) žmogus, kuriam galima nesunkiai prikimšti smegenis visokiomis sąmokslo teorijomis. Šiuo atveju reikia tik pagirti rusų spectarnybas, kad labai gerai atlieka politinių personažų kastingą. Ką jau jie moka - tai dirbti su mitais, irracionalumu ir labai taikliai metaforizuoti visuomeninius ir politinius procesus.
Man tai jis visiskai kaip nupiestas ideliai atitinka savo vaidmeni viskuo, net nesitiki kad taip gali but jau beveik imu juo tiket
Comment