Parašė Gator
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
LR Prezidento rinkimai 2014
Collapse
X
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąGalime išvysti itin reikalingų, bet dėl reitingų vis nukelinėjamų darbų vykdymą.
Comment
-
Kokių kandidatų, kurie būtų surinkę daugiau balsų nei Grybauskaitė neprileido prie rinkimų? Ir kas neprileido?
Siūlau tokiems visažiniams kaip senasnamas ir co. išsisaugoti savo pasisakymus - prognozes.
Jos mėgstamiausias žanras individualus pokalbis su prognozuojamu žurnalistu ir tikriausiai iš anksto žinant būsimus klausimus:
http://www.lrt.lt/mediateka/irasas/56618/teise_zinoti
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąČia kalba ne apie neprileidimą. Juk V. Landsbergis (Dievas) aiškiai pasakė: tegu tai būna Lietuvos dalia. Ar gali kam nors kilti kokių abejonių? Protingi iškart suprato, kad čia nepakonkuruosi. Kai kurios partijos net savo kandidato nekėlė. Net socdemai iškėlė tokį, kuris pats nežino, ar nori tuo prezidentu būti.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąČia kalba ne apie neprileidimą. Juk V. Landsbergis (Dievas) aiškiai pasakė: tegu tai būna Lietuvos dalia. Ar gali kam nors kilti kokių abejonių? Protingi iškart suprato, kad čia nepakonkuruosi. Kai kurios partijos net savo kandidato nekėlė. Net socdemai iškėlė tokį, kuris pats nežino, ar nori tuo prezidentu būti.
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąNėjau balsuot. Nematau už ką visiškai.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąNenoriu būti blogu pranašu, tačiau dabar jai laimėjus rinkimus nebeliks dar vienos kadencijos rinkimų stabdžių. Todėl galime išvysti tai, ko visai nesitikėjo Lietuvos žmonės.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąNežinau ar teisingai supratau, bet jei teisingai, tai pagal LR konstituciją tas pats amsuo trečia kartą iš eilės prezidentu būti negali.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąAr žinote, kaip atsirado demokratija?
Kartą Dievas pasikvietė Adomą. Pastatė priešais jį Ievą ir tarė:
- Na, o dabar rinkis žmoną!
Panašiai Lietuvoje renkamas prezidentas, t. y. prezidentė . Šiuos rinkimus tiksliau būtų vadinti perrinkimu .- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąTai tą ir turiu galvoje, kad nebereiks ruoštis trečiai kadencijai ir galima elgtis nebijant rinkėjų pykčio.
Comment
-
Šiaip aišku, kad rinkimus laimės Grybauskaitė. Bet daug įdomiau, kaip klostysis Europos parlamento rinkimai. „Baltijos tyrimų“ apklauso sako kad:
Socialdemokratų 28 %
Tvarka ir teisingumas 10 %
Darbo partija: 10%
Tėvynės sąjungą 11%
Liberalų sąjūdis 6 %
žinoma, yra kažkokia apklausų paklaida. Bet aš manau, kad iš esmės jos yra teisingos. Tačiau tai nereiškia, kad jos atspindi rinkėjų rezultatus, nes į rinkimus dažniausiai eina tie, kurie domisi ir supranta politiką. Dėl to yra natūralu, kad racionalios partijos gauna didesnį procentą, nei kad apklausos rodo. O tai reiškia, kad didesnį procentą turėtų gauti konservatoriai. Ta taisyklė turėtų galioti ir liberalų sąjudžiui, tačiau už juos balsuoja jaunimas. O jis nepatikimas. Tačiau tai, kad išankstinio balsavimo rezultatai yra daug aktyvesni (paprastai iš anksto balsuoja jaunimas), tai galbūt galima būtų numanyti kad ir jaunimas šį kart yra visai pilietiškas ir eina balsuoti. Taigi tikriausiai ir liberalai gaus daugiau procentų. Įdomu ar socialdemokratų rinkėjai balsuoja aktyviai, nes jų reitingai visų apklausų duomenimis labai dideli. Šį kart į Europos parlamentą yra 11 vietų. Mandatui gauti tikriausiai reikės 7-8% balsų. Taigi ir Tomaševskis bus įdomus.
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąSveikinu su sprendimu leisti, kad už patį spręstų kiti
Comment
-
Na ta demokratija Lietuvoje tikrai plati, nes tas pats asmuo, renkamas tiek Prezidento rinkimuose, tiek EP rinkimuose. O kaip sako tai kas tinka viskam, netinka niekam... Mano asmenine nuomone, rimtas kandidatas turėtų eiti vienu frontu, o ne bandyti susigriebti ir dalyvauti visur, kur įmanoma..Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąAčiū. Balsavau pirmame ture. Antrojo turo kandidatai man abudu vienodai nepriimti. Tai ar aš nupiešiu vieną ilgą ir du apvalius ant biuletenio, ar išvis užsiimsiu savo reikalais - niekas nuo to nepasikeis.
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąNa ta demokratija Lietuvoje tikrai plati, nes tas pats asmuo, renkamas tiek Prezidento rinkimuose, tiek EP rinkimuose. O kaip sako tai kas tinka viskam, netinka niekam... Mano asmenine nuomone, rimtas kandidatas turėtų eiti vienu frontu, o ne bandyti susigriebti ir dalyvauti visur, kur įmanoma..
Comment
-
Kaip ir minėjau, tai tik mano asmeninė nuomonė, nes aš norėčiau prezidento, kuris nesimėto ir eina "taip arba ne". Be to mes negalim lyginti parlamentinės/pusiau prezidentinės valdymo formos su prezidentine. Ir santykiai tarp prezidento ir parlamento/kongreso JAV ir Lietuvoje yra nepalyginamiAviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė k0fis Rodyti pranešimąNesuprantu, pats jau eilę postų rašai tą patį, kad nematai už ką balsuoti, kad nebalsuosi, kad abudu blogi, tą patį per tą patį kaip sudgedus plokštelė. Paguosti tave reikia, ar ko tu čia tikiesi su savo šitais verkšlenimais?
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąNu, Nagliau, varyk!
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąVakar per LRT laidą rinkimę, viena moteriškė po Juknevičienės pasisakymo gerai leptelėjo, kad konservatoriška logika vadovaujantis: "Jeigu tu ne už konservus - esi valstybės priešas".
Ir galų gale paaiškėjo, kad esu runkelis, sovietžmogis, šunaujos skalikas, jeigu nepatinka "teisinga" partija. Tai įdomu dabar, kas čia komunistai??
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimą/\ Gaila, nėra vietos saviems kandidatams įrašyt.
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąBalsuot už abu ir tegul mušasi kam tas balsas priklauso
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąNėjau balsuot. Nematau už ką visiškai.Paskutinis taisė Egiuxz; 2014.05.25, 22:46.
Comment
Comment