Parašė Recoiler
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
LR Prezidento rinkimai 2014
Collapse
X
-
Parašė laimutis Rodyti pranešimąPasakyk tai mano tėvams ir seneliams kurie jo neturi ir nemoka naudotis, o kiek tokių yra Lietuvoje?
Tokius dalykus labai paspartina giminiu buvimas uzsienyje ir galimybe vaizdo pokalbiu... Sorry uz offtopic'a.Paskutinis taisė Recoiler; 2014.02.06, 20:02.Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Parašė Recoiler Rodyti pranešimąIsmokyk ir priversk. Senelis mano beveik 90 metu laisvai naudojasi skypu, varto delfi, sedi facebook'e, ant wordo rasineja prisiminimus, laisvu laiku kortas delioja. Priesinosi, draskesi, bet kompas buvo nupirktas ir atveztas. Ismoko. O ir siaip visose Lietuvos bibliotekose senjorams kompiuterinio rastingumo kursai ir siaip ivadas i naudojimasi kompu nemokamai. Amzius tokiems dalykams ne riba
Tokius dalykus labai paspartina giminiu buvimas uzsienyje ir galimybe vaizdo pokalbiu... Sorry uz offtopic'a.
Comment
-
Parašė Recoiler Rodyti pranešimąIsmokyk ir priversk. Senelis mano beveik 90 metu laisvai naudojasi skypu, varto delfi, sedi facebook'e, ant wordo rasineja prisiminimus, laisvu laiku kortas delioja. Priesinosi, draskesi, bet kompas buvo nupirktas ir atveztas. Ismoko. O ir siaip visose Lietuvos bibliotekose senjorams kompiuterinio rastingumo kursai ir siaip ivadas i naudojimasi kompu nemokamai. Amzius tokiems dalykams ne riba
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąPradžioje buvo bandymai. Greičiau jų imitacija. Realiai gi Grybauskaitės pozicija politikos Rytuose atžvilgiu buvo išsakyta pernai - ne jos reikalas.
Comment
-
Prezidentės pareiškimas
Mieli. Lietuvos. Žmonės.
Žinau, kad jūs. Visi. Labai laukėte. Šios dienos. Tačiau. Laukti buvo verta.
Nes aš. Šiandien. Noriu. Jums. Pranešti. Kad nusprendžiau. Dalyvauti. Prezidento rinkimuose.
Pabandysiu paaiškinti. Kodėl priėmiau. Tokį sprendimą.
Visai ne todėl, kad. Manęs šiandien niekas. Nenori Europos Sąjungoje. Tai yra. Ne todėl, kad. Nors ir kaip norėjau. Man dar nelemta būti. Nei Europos Parlamento pirmininke. Nei. Europos Komisijos Prezidente. Taip yra todėl, kad. Europa. Kaip ir Amerika ir jos prezidentas. Obama. Nesupranta mano. Vykdomos. Užsienio politikos. Jie visi. Nemato. Kokios baisios grėsmės. Kyla iš Rusijos. Bet jie supranta. Kad. Jei tapsiu Europos Sąjungos. Prezidente. Rusija puls Europos Sąjungą. Taip. Kaip dabar puola Lietuvą. Dėl manęs. Nes Lietuva čia ne prie ko.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
Comment
-
Nuo Jūratės ir Kastyčio aikštės kurhauzo link patraukusi D.Grybauskaitė su apsaugininkų palyda mielai sveikinosi su praeiviais, fotografavosi su vaikais, iš kišenės traukė jiems saldainius.„Palangos stintos“ šventę išnaudojo ir kitas kandidatas į prezidentus – Zigmantas Balčytis. Raudona socialdemokratų partijos spalva papuoštoje palapinėje praeiviams stintos buvo dalijamos už dyką. „Čia jus vaišina Z.Balčytis“, – aiškino skrajutes dalinančios merginos.
Kuris kandidatas geresnis - kuris duoda saldainių ar kuris duoda žuvies?
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąŽuvies, nes ana tiesiogiai rinkėjams, o saldainiai tik vaikams
Comment
-
Parašė D.P Rodyti pranešimąShow must go von!
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąSitas nepazdes 6000 lt/men vidutines algos uz poros metu. Nieko geroVidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Visose Vilniaus savivaldybės įmonėse išdalinti A.Zuoko rinkimų parašų lapai ir vos ne privaloma tvarka visi darbuotojai raginami pasirašyti. Paskaičiuokit kiek iš vis yra Savivaldybės įmonių, viešųjų įstaigų ir dar velnias žino kokių pristeigtų kontorų ir kiek ten iš viso yra darbuotojų. Aišku, žmonės bijodami dėl savo darbo pasirašinėja. Ar ne Ukraina ...
Comment
-
Parašė vilnews Rodyti pranešimąVisose Vilniaus savivaldybės įmonėse išdalinti A.Zuoko rinkimų parašų lapai ir vos ne privaloma tvarka visi darbuotojai raginami pasirašyti. Paskaičiuokit kiek iš vis yra Savivaldybės įmonių, viešųjų įstaigų ir dar velnias žino kokių pristeigtų kontorų ir kiek ten iš viso yra darbuotojų. Aišku, žmonės bijodami dėl savo darbo pasirašinėja. Ar ne Ukraina ...Show must go von!
Comment
-
Parašė vilnews Rodyti pranešimąVisose Vilniaus savivaldybės įmonėse išdalinti A.Zuoko rinkimų parašų lapai ir vos ne privaloma tvarka visi darbuotojai raginami pasirašyti. Paskaičiuokit kiek iš vis yra Savivaldybės įmonių, viešųjų įstaigų ir dar velnias žino kokių pristeigtų kontorų ir kiek ten iš viso yra darbuotojų. Aišku, žmonės bijodami dėl savo darbo pasirašinėja. Ar ne Ukraina ...
Sis mano pasisakymas nekeicia mano poziurio i abonenta, tik siaip pamastymuiPaskutinis taisė Gator; 2014.02.27, 11:52.
Comment
Comment