Kai neturima argumentų, prasideda įžeidinėjimai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
RU. Rusų - imigrantų santykiai
Collapse
X
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKai neturima argumentų, prasideda įžeidinėjimai.There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąPasidalinsiu su tuo, kas šiuo metu dedasi Maskvoje (jei apie tai dar nėra parašyta kokioj kitoj temoje):
Riaušės imigrantų knibždančioje Maskvoje apnuogino augančią ksenofobiją Rusijoje
Aiškiai matosi, kad Maskviečiu tolerancija nelegalams baigia visiškai išsekti. Ir tai liečia ne tik nacionalistines grupuotes, bet ir paprastus miestiečius. Aš juos palaikau, nes tų gasterbaiterių daugėja pastoviai. Dabar yra gan pavojinga vakarais išeiti iš namų jei randies kažkur toliau nuo centro, nes nežinai ar tave užpuls koks gasterbaiteris ar ne, ypač jei gyveni vargingesniuose Maskvos pietiniuose rajonuose (straipsnyje minimas Biriuliovas taip pat yra pietuose).
Buvo neseniai dar vienas atvėjis, kai grupė nacionalistų užpuolė nuo gasterbaiterių knibždantį bendrabutį Kapotnios mikrorajone, kuris randasi Maskvos pietryčiuose ir yra vadinamas vos ne vargingiausiu miesto rajonu, nes iš trijų pusių yra apsuptas pramonės, taip pat šialia randasi ir Maskvos naftos perdirbimo gamykla. Kuo baigėsi tas išpuolis aš tiksliai nežinau, bet kiek girdėjau tai buvo sulaikyti aršiausi nacionalistai, o gasterbaiteriai buvo išvežti arba į nelegalų stovyklas, arba deportuoti.
Ir manau, kad tokių išpuolių tik daugės.
Esu ir pats su jais susidūręs darbo reikalais - gyvena statomame objekte, maistą gaminasi ten pat. Tikrai nėra maloni tokia kaimynystė. O ir darbų kokybės pas juos ne per daugiausia.There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Comment
-
Parašė nomad Rodyti pranešimąVisi argumentai isdestyti mano poste pries tai. Jei yra komentaru del bet kurio ten isdestyto fakto ar vertinimo, prasau ...
Comment
-
Parašė nomad Rodyti pranešimąLabai trumparegiska yra koncentruotis i simptomus, o ne i tikras ligos priezastis ...
Аš tik pasakiau kas vyksta Maskvoje pastaruoju metu
Parašė LetteredJūs tikiuosi irgi ne su tais tadžikais dirbat, o jie dirba jums?
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąTada būtų galima varyti propagandą apie kraują liejančio Putino režimą ir nuteikinėti Vakarų šalių piliečius bei Kaukazo, Vidurinės Azijos respublikas Rusiją "demokratizuoti" karine jėga, kaip kokią Libiją, Siriją ar kitokią bananinę respubliką.
Nukariauti Rusiją kuo, atominiu karu?
Man net gėda atsakynėti į tokias žinutes. Kapitaliai susigadinai savo reputaciją.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNei jie man dirba, nei kertasi mūsų darbai. Tiesiog jie yra grynai statybininkai, o aš dirbu su vidaus apdaila ir dažnai turiu kažkaip taisyti tadžikų brokus Bet čia mes dabar darom offtopic'ą, tad galim šitą pratęst per AŽ jei nori.
Rusijos darbo rinka traukia imigrantus iš Vidurinės Azijos, šalyje šiuo metu legaliai dirba 4 mln. tadžikų, uzbekų ir kirgizų. Manoma, kad bent antratiek atvykėlių gyvena nelegaliai.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąJei Rusijos valdžia panorėtų, tą imigrantų klausimą greitai išspręstų per daug nesukdama galvos dėl demokratinių standartų. Bet, matyt, neapsimoka. Po rezonansinio išpuolio prasidėjo reidai, tikrinimai. Praeis kažkiek laiko ir turbūt viskas bus kaip buvę.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąNe imigrantai pradėjo riaušes.
Greitu laiku tokios riaušės bus ir Airijoje arba Anglijoje Lietuvos gastarbaiterių atžvilgiu. Vos ne kasdien mes girdim, kaip lietuvis padarė nusikaltimą svetimoje šalyje. Airių ir anglų kantrybė irgi pasibaigs ir prasidės tokios pat identiškos riaušės. Irgi sakysite, kad Amerika finansuoja ir airius bei anglus?
Parašė Al1 Rodyti pranešimąGal visokie teroristai irgi turi sąskaitas bankuose ir jeims už "paslaugas" legaliai ir nesislapstant pervedinėjamos lėšos? Ką tu bandai įrodyti? Kad viskas daroma viešai ir legaliomis priemonėmis?
Taigi, net dvi didžiausios pasaulyje struktūros nepateikė jokių įrodymų, tačiau Jus kaip visada žinote daugiau, nei kiti. Sveikinimai, tačiau kol nebus faktų, Jus čia busite tiesiog klounas.
Comment
-
Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimąPala, riaušės Biriuliove prasidėjo ne šiaip sau, o po įvykdytos žmogžudystės (kurių kasdien vis daugėja). Natūralu, kad rusų visuomenė yra nepatenkinta. Čia net nereikia būti nacionalistu arba skinhead'u - aš, Lietuvos pilietis, visiškai palaikau Rusijos žmonių norą siųsti gastarbaiterius velniop atgal į jų kalnus.
Greitu laiku tokios riaušės bus ir Airijoje arba Anglijoje Lietuvos gastarbaiterių atžvilgiu. Vos ne kasdien mes girdim, kaip lietuvis padarė nusikaltimą svetimoje šalyje. Airių ir anglų kantrybė irgi pasibaigs ir prasidės tokios pat identiškos riaušės. Irgi sakysite, kad Amerika finansuoja ir airius bei anglus?.
Comment
-
Parašė TH1 Rodyti pranešimąTada, gal ruskiai galetu issinesdint is Cecenijos, Dagestano ir apsrkitai didesnes dalies Sibiro ? Nes dabar Maskva viska nusiurbia, tolimiems regionams numesdama apgrauzta kaula. Esu tikras, kad Baskirai ir kitos tauteles visai apsidziaugtu, jei galetu savo naturalius resursus valdyti pacios.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąBūtent taip ir yra. Autonomijos ir ne tik yra išnaudojamos perskirstant pajamų dalį Maskvos naudai. Dėl labai žemo pragyvenimo lygio žmones išvyksta iš savo autonomijų į Maskvą. Absurdiškiausia, kad 70-80% visų tų, kuriuos norima išprašyti yra tokie patys Rusijos federacijos piliečiai. Jeigu rusija atiduotų Čečėnams, Kaukaziečiams ir kitiems jų žemes, manau žmones grįžtų.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąDėl labai žemo pragyvenimo lygio žmones išvyksta iš savo autonomijų į Maskvą. Absurdiškiausia, kad 70-80% visų tų, kuriuos norima išprašyti yra tokie patys Rusijos federacijos piliečiai. Jeigu rusija atiduotų Čečėnams, Kaukaziečiams ir kitiems jų žemes, manau žmones grįžtų.
Comment
-
Parašė TH1 Rodyti pranešimąTada, gal ruskiai galetu issinesdint is Cecenijos, Dagestano ir apsrkitai didesnes dalies Sibiro ? Nes dabar Maskva viska nusiurbia, tolimiems regionams numesdama apgrauzta kaula. Esu tikras, kad Baskirai ir kitos tauteles visai apsidziaugtu, jei galetu savo naturalius resursus valdyti pacios.
Comment
-
Pareigūnai žiniasklaidai pranešė, kad preliminari informacija rodo, jog už sprogdinimą atsakinga savižudė, neseniai atsivertusi į islamą.
Tyrimo komiteto duomenimis, moteris – Naida Achijalova iš Dagestano.
A|1, beje, irgi Vakarai užsakė šitą teroro išpuolį?
Comment
-
Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimąTai normalu? Kodėl paprasti Rusijos piliečiai turi kentėti? Vienintelė išeitis - keisti įstatymus ir, jei tai įmanoma, apriboti imigrantų "atėjimą" į Rusijos teritoriją.
A|1, beje, irgi Vakarai užsakė šitą teroro išpuolį?
Comment
-
Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimąPala, riaušės Biriuliove prasidėjo ne šiaip sau, o po įvykdytos žmogžudystės (kurių kasdien vis daugėja). Natūralu, kad rusų visuomenė yra nepatenkinta. Čia net nereikia būti nacionalistu arba skinhead'u - aš, Lietuvos pilietis, visiškai palaikau Rusijos žmonių norą siųsti gastarbaiterius velniop atgal į jų kalnus.
Greitu laiku tokios riaušės bus ir Airijoje arba Anglijoje Lietuvos gastarbaiterių atžvilgiu. Vos ne kasdien mes girdim, kaip lietuvis padarė nusikaltimą svetimoje šalyje. Airių ir anglų kantrybė irgi pasibaigs ir prasidės tokios pat identiškos riaušės. Irgi sakysite, kad Amerika finansuoja ir airius bei anglus?
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąO tu bent žinai kur tas Dagestanas tavo "paboldintas"?
Parašė balietis Rodyti pranešimąKol Anglijos ir Airijos teisėsauga normaliai tirs tų gastarbaiterių nusikaltimus, niekas jokių riaušių nekels. Riaušės kyla, kai žmonės nusivilia valstybės gebėjimu užtikrinti teisingumą.Paskutinis taisė KitoksBrolis; 2013.10.22, 20:05.
Comment
-
Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimąDagestanas - federacinė respublika Rusijoje, kovojanti už nepriklausomybę. Tačiau tokiais teroro išpuoliais jie ką nors pasieks? Tiesiog neturi proto, todėl ir kuria separatisnines organizacijas. Nei vienas Rusijos pilietis niekada Dagestano nepriskirdavo Rusijai dėl paprastos priežasties - tokių, švelniai tariant, kaimynų niekam nereikia.
Jau prasideda ir anglų bei airių nepasitenkinimas; teko kažkur skaityti, kad jau ant lietuvių namų piešiami "palinkėjimai" išsinešdinti.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
Comment