Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kinijos santvarka ir ekonomika

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė John Rodyti pranešimą
    Kritikos Kinijai esu išakęs daug ir gana specifinės. Tiesiog nemanau, kad tu kada nors varginaisi tai skaityti ar kad tau tai būtų įdomu. Kai tikslas savaime yra pasitaškyti purvais ir įžeidinėjimais, tai nelabai svarbu, kaip ten yra iš tikrųjų. O skiriamės dar tuo, kad aš sugebu diskusijoje dalyvauti nenaudodamas sovietinio tiuremščiko leksikos.
    Nemanau, kad bet kas įdėmiai seka viską kur nors, tame tarpe ir forume.
    Įdomu būtų išgirsti komentarus apie paminėtus Kinijos politikos aspektus:
    O man Kinija yra nors ir tolimas, bet priešas, kuris veikia labai dideliame spektre, pradedant nuo bet kokios neigiamos nuomonės persekiojimo šalies viduje ir visame pasaulyje, kai spec agentai persekioja disidentus ir baigiant kabelių nutraukimais ne vieną kartą Baltijos jūroje ir trukdant bet kokiam tyrimui. Ir viešai ambasadoriaus lygyje išreiškiant abejones dėl ex SSSR šalių kaip tokių legitimumo bendrai.
    nepmirštant ir jos elgesio bandant perimti kertinius ekonominius subjektus užsienio šalyse ar tiesiog pasodinant ant kreditų adatos valstybes bendrai kaip įvyko su Šiaurės Makedonija pasimovus ant greitkelio tiesimo "tiesiog iš geros Si širdies" bet rezultate Europai teko gelbėti šalį iš prarajos.

Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
    Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
      Nemanau, kad bet kas įdėmiai seka viską kur nors, tame tarpe ir forume.
      Įdomu būtų išgirsti komentarus apie paminėtus Kinijos politikos aspektus:

nepmirštant ir jos elgesio bandant perimti kertinius ekonominius subjektus užsienio šalyse ar tiesiog pasodinant ant kreditų adatos valstybes bendrai kaip įvyko su Šiaurės Makedonija pasimovus ant greitkelio tiesimo "tiesiog iš geros Si širdies" bet rezultate Europai teko gelbėti šalį iš prarajos.
      Neseku Šiaurės Makedonijos reikalų, kaip ir daugelio kitų reikalų, kurie man nėra įdomūs. Mėtyti kažkokius atsitiktinius obscure pavyzdžius ir reikalauti juos komentuoti yra non starter diskusijai bet kokia tema.

Comment

Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
        Esmė tame, kad nesvarbu ką Kinija blogo padarytų, tau tai yra arba totaliai ignoruotinas faktas arba bandoma nuvesti tai į bile kokį whataboutizmą.
        O man Kinija yra nors ir tolimas, bet priešas, kuris veikia labai dideliame spektre, pradedant nuo bet kokios neigiamos nuomonės persekiojimo šalies viduje ir visame pasaulyje, kai spec agentai persekioja disidentus ir baigiant kabelių nutraukimais ne vieną kartą Baltijos jūroje ir trukdant bet kokiam tyrimui. Ir viešai ambasadoriaus lygyje išreiškiant abejones dėl ex SSSR šalių kaip tokių legitimumo bendrai.
        Ir tuo mes iš esmės skiriamės, nes tau kinai geri panašiai kaip Romui "geri rusai".
        Jonelis propaguoja russkij myr nacių logiką: "Nėra jokių įrodymų kad MH11 numušėme mes". Pateikus faktus, atsako "Tai čia tik faktai, o kur įrodymai?"
        -

Comment

Parašė gerietis Rodyti pranešimą

Jonelis propaguoja russkij myr nacių logiką: "Nėra jokių įrodymų kad MH11 numušėme mes". Pateikus faktus, atsako "Tai čia tik faktai, o kur įrodymai?"
          Čia jau dvelkia šizofrenija, kai imi kitų žmonių vardu atsakinėti savo paties klausimus.

Ir kas tas MH11?

Comment

sorry, 17
            -

Comment

Parašė gerietis Rodyti pranešimą
              sorry, 17
              Nagi, ir ką aš tiksliai kalbėjau apie MH17? Pacituok

Comment

Tu nekalbėjai, tau tik analogija pritaikyta, kad elgiesi, kaip kacapai.

Comment

Parašė digital Rodyti pranešimą
                  Tu nekalbėjai, tau tik analogija pritaikyta, kad elgiesi, kaip kacapai.
                  Šiaip tai labai kacapiškas bruožas taikyti išgalvotas analogijas kažkam, kas niekada nėra nieko sakęs ta tema. Vadinti nepatinkančių nuomonių autorius "debilais" taip pat yra labai kacapiškas bruožas.

Comment

Šiaip tai labai kacapiškas bruožas taikyti išgalvotas analogijas kažkam, kas niekada nėra nieko sakęs ta tema.
                    Kaip tai nesi sakęs? Apie uigūrus tikrai esi kalbėjęs.

Comment

Kaip tai nesi sakęs? Apie uigūrus tikrai esi kalbėjęs.
                      Šiaip, nesu.

Comment

Šiaip, nesu.
                        O kas čia:
                        Dėl koncentracijos stovyklų, tai irgi gana charged terminas. Imho, tiksliau tai vadinti detention arba reeducation centrais, jeigu tokie ten yra.

Comment

O kas čia:

O tai kas čia? Ta prasme tu su tuo nesutinki ir dėl to vadini kitus debilais ir kacapais ar kaip?

Comment

O tai kas čia? Ta prasme tu su tuo nesutinki
                            Nesvarbu, ar aš sutinku ar ne, kalbu, kad tu apie šią (uigūrų) temą kalbėjai.
                            ir dėl to vadini kitus debilais ir kacapais ar kaip?
                            Siūlyčiau kiek ramintis.

Comment

Nagi, ir ką aš tiksliai kalbėjau apie MH17? Pacituok
                              Skaityk ką parašiau kol suprasi kas parašyta. Kai suprasi, informuok.
                              -

Comment

Nesvarbu, ar aš sutinku ar ne, kalbu, kad tu apie šią (uigūrų) temą kalbėjai.

Siūlyčiau kiek ramintis.
                                Tai kad tai niekaip nesusiję su tuo, ką ten pripezėjo gerietis, kuris kažką vapaliojo apie kažkokius faktus ir įrodymus. Kaip tai susiję su uigūrų detention centrais?

Comment

Working...
                                X