Parašė VNS
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kinijos santvarka ir ekonomika
Collapse
X
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Nu, bet Karbauski gali pasiusti nx.Show must go von!
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimą
Tai jo gali, pasislėpęs delfio komentaruose. Kaip tie kinai tiktokuose.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąNa tu tikras humanistas. Sėdi kažkur Paketuriuose ir pergyveni, kad ten kinus kažkokius balais vertins. Ar čia mus kinai vertins balais?
- 1 patinka
Comment
-
Suseme visus ten. +Dar ivedama balu sistema uz "gera elgesi".
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąTai jeigu taip "blokuos" huavėjus (kinietį pakeičiant kiniečiu, greičiausiai netgi tuo pačiu) tai dar negreit. Ir potvynių rimtesnių reikia.Paskutinis taisė digital; 2020.07.15, 17:30.
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąNa vadinkit kiniečių oligarchinę su komunizmo sudegusio teatro vaidybos elementais sistemą kaip norit, vistiek ta sistema kažkaip jiems veikia. Mūsų reikalas ar nugriebt nuo tos sistemos ką nors (eurų prasme, man asmeniškai iš jų nieko daugiau nereikia, eina jie su savo tom kultūrom, maistu ir pandom na....) ar griežtai ne. Aš už, kad reikia nugriebt
- 2 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTai, kad Nokia ir Ericsson "manufacture some of their 5G equipment in China", nėra taip blogai, nes ten tik hardwaras. O būtent Huawei softas, valdantis jų hardwarą, yra pavojingas.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTamstos požiūrį mes žinom, tamstai ir Vilniuje geriau būtų nors ir vagiantis, bet "kašką darantis" meras. Tikiuosi, kad daugumai toks požiūris svetimas.Show must go von!
Comment
-
Nu, bet Karbauski gali pasiusti nx.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Tai kiniečiai irgi gali drąsiai pasiųst Karbauskį nxShow must go von!
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąElementaru - gali siųsti duomenis į Kiniją, t.y. šnipinėti.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąIr viskas? Chujvejbinams bus labai įdomu sužinoti, kad vakar aš paskambinau savo mamai, o šiandien nufotografavau neeksploatuojamą automobilį ir, tikriausiai, apie tai informavau tvarkaumiesta.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąIr viskas? Chujvejbinams bus labai įdomu sužinoti, kad vakar aš paskambinau savo mamai, o šiandien nufotografavau neeksploatuojamą automobilį ir, tikriausiai, apie tai informavau tvarkaumiesta.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
US considers travel ban on millions of China Communist party members
The US is reportedly considering imposing travel restrictions on Chinese Communist party members amid a deepening row, with president Donald Trump saying further sanctions were possible and Beijing vowing retaliation.
A draft presidential proclamation would revoke visas for members of the Chinese Communist party as well as their families, according to the New York Times, citing four people familiar with the proposed US travel ban that could apply to as many as 92 million party members.If a lion could speak, we could not understand him.
- 6 patinka
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąReikiamu metu tavo įrenginius gali panaudoti DDoS atakai prieš kritinius savo ir kitų šalių IT resursus.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąUS considers travel ban on millions of China Communist party members
Čia būtų gana rimtas (ir sveikintinas) žingsnis.Show must go von!
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąIr viskas? Chujvejbinams bus labai įdomu sužinoti, kad vakar aš paskambinau savo mamai, o šiandien nufotografavau neeksploatuojamą automobilį ir, tikriausiai, apie tai informavau tvarkaumiesta.
Comment
Comment