Vakar vakare Hong Kong gyventojai isejo ginti demokratijos
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kinijos santvarka ir ekonomika
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimąGali būti sunku apginti tai, ko ten nėra ir niekada nebuvo
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąGali būti sunku apginti tai, ko ten nėra ir niekada nebuvoIf a lion could speak, we could not understand him.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Nu tėp, demakracijos nėra, nes visa valdze vagei ir nedirba paprastam žmogui.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąJohn?
Nes dabar mokėti vien už vizą 100 Eur yra biškį ripoffas.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Pagrinde todėl, kad britai HK nepadarė demokratinės sistemos savo galios peak'e. Nors galimybių turėjo. Tai dabar taip ir gaunasi toks biški nei šis, nei tas.
- 3 patinka
Comment
-
Pagrinde todėl, kad britai HK nepadarė demokratinės sistemos savo galios peak'e. Nors galimybių turėjo. Tai dabar taip ir gaunasi toks biški nei šis, nei tas.
Prancūzijoje ir Belgijoje irgi turbūt nėra demokratijos, nes pagal EIU Democracy Index jos (kaip ir HK) yra flawed democracies.If a lion could speak, we could not understand him.
- 1 patinka
Comment
-
Na jo, nepadarė Demokratijos, todėl jos ten ir nėra. Nes demokratija yra kažkoks baigtinis dalykas - arba yra arba nėra?
Prancūzijoje ir Belgijoje irgi turbūt nėra demokratijos, nes pagal EIU Democracy Index jos (kaip ir HK) yra flawed democracies.
Man šiaip biškį gaila jų, nes jie galėtų būti nepriklausoma šalis ir varyti kaip Singapūras. Bet mano ar tavo norai, ideologinės pažiūros ir svajonės nekeičia fakto, kad HK demokratijos nėra ir dėl tos priežasties jos ten kaip nors apginti neįmanoma.Paskutinis taisė John; 2019.06.18, 18:15.
Comment
-
Nesvarbu, kaip yra Prancūzijoje. Svarbu, kad žinome, kad HK demokratijos nėra, niekada nebuvo ir tikriausiai nebus in foreseeable future.
Man šiaip biškį gaila jų, nes jie galėtų būti nepriklausoma šalis ir varyti kaip Singapūras. Bet mano ar tavo norai, ideologinės pažiūros ir svajonės nekeičia fakto, kad HK demokratijos nėra ir dėl tos priežasties jos ten kaip nors apginti neįmanoma.If a lion could speak, we could not understand him.
- 1 patinka
Comment
-
Žinoma. Tiesiog paminėjau, kad demokratijos taip pat nėra Prancūzijoje ir Belgijoje. Tiesą pasakius, jos apskritai niekur nėra.
Comment
-
Deja tai nėra tiesa. Belgijoje ir Prancūzijoje demokratija yra. HK nėra.If a lion could speak, we could not understand him.
- 1 patinka
Comment
-
Na, žiūrint kaip matuoji. Štai EIU sako kad tu neteisus. Nu bet ką jie žino, juk tu buvai HK du kartus, ir net moki užsisakyti dim sum kantonietiškai, kas tave daro absoliučiu autoritetu visais klausimais, kurie liečia Kiniją ir Hong Kongą.
Comment
-
Mano žinios yra gana vidutiniškai geros. Tiesiog tavo žinios šiuo klausimu yra nonexistent.
Kad tavo žinios būtų vidutiniškai geros, tau reiktų kokius 3 metus pastudijuoti Sinologiją. O kad tavo žinios būtų tokios, kaip mano, tau reiktų bent 13 metų pastudijuoti Sinologiją.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Jei tavo žinios būtų bent jau vidutiniškai blogos, nerašytum tokių kliedesių kaip "Hong Konge nėra demokratijos"
Kad tavo žinios būtų vidutiniškai geros, tau reiktų kokius 3 metus pastudijuoti Sinologiją. O kad tavo žinios būtų tokios, kaip mano, tau reiktų bent 13 metų pastudijuoti Sinologiją.
Comment
-
Jeigu tavo žinios būtų geresnės, nei beždžionėlės Kauno zoologijos sode, tokių kliedesių nerašinėtum.If a lion could speak, we could not understand him.
- 1 patinka
Comment
Comment