Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Religija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
    Reikia suprasti, kad tu atmeti pusę biblijos (senąjį testamentą) ir sakai, kad va - naujasis testamentas tai yra tiesa, nes ten yra paminėti labai konkretūs įvykiai iš tų laikų. O tu šiaip žinai, kad tų biblijų variantų buvo daugybė ir kad galutinis variantas buvo suderintas 300 metų po 'Kristaus' mirties Stambule? Ir kad tu dabart, sprendžiant geopolitiką, mums siūlai vadovautis kažkuo, kuo realiai vadovaujasi visokios Islamo respublikos?
    Nesupratau, kur aš sakiau kad kažką atmetu? Bibliją aš pripažįstu visą, iš kur čia dabar sušvietė kad kažko "nepripažįstu" nors sakiau priešingai? Ta pačia Pradžios knygos tema labai gerai mintis sudėliojo Šprotai aliejuje savo pasisakyme aukščiau, siūlyčiau dar kartą persiskaityti, geriau nebūčiau išdėstęs.

Variantų galėjo būti daug, bet ar jie buvo drastiškai skirtingi? Yra 4 Evangelijos - Mato, Morkaus, Luko, Jono. Bet visos kalba apie tuos pačius dalykus ir be kažkokių susikirtimų.

Parašė DSaulius Rodyti pranešimą
    Nesismulkinkim, gražinkim religiją tokią, kokia ji buvo ištakose ir akmenims užmėtykim visas bobas, seksu užsiimančias iki vestuvių ir parduokim visas dukras į vergiją. Ot gyvenimas bus geras ir sotus Ar čia už tą pataisytą šiek tiek religijos formą kalbi, kur šiek tiek "teisingesnė" ?
    Kas ką siūlė užmėtyti? O tai kam tada egzistuoja išpažinties sakramentas, nuodėmių atleidimas, suteikiama galimybė taisytis?
    Snowflakes will attack U <3

Comment

Parašė Šprotai aliejuje Rodyti pranešimą
      Žinoma, galimos ir kitos interpretacijos
      Tame ir esmė, kad kai biblija buvo keista tiek kartų ir kai ten ten minimi faktai neturi nieko bendro su realybe - belieka 'interpretacijos', tik tada klausimas kodėl reikia interpretuoti bibliją, o ne koraną, ir kodėl ne kitus 1600 dievų, kad ir mažiau žinomų.

Comment

Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą

Nesupratau, kur aš sakiau kad kažką atmetu? Bibliją aš pripažįstu visą, iš kur čia dabar sušvietė kad kažko "nepripažįstu" nors sakiau priešingai? Ta pačia Pradžios knygos tema labai gerai mintis sudėliojo Šprotai aliejuje savo pasisakyme aukščiau, siūlyčiau dar kartą persiskaityti, geriau nebūčiau išdėstęs.

Variantų galėjo būti daug, bet ar jie buvo drastiškai skirtingi? Yra 4 Evangelijos - Mato, Morkaus, Luko, Jono. Bet visos kalba apie tuos pačius dalykus ir be kažkokių susikirtimų.

Kas ką siūlė užmėtyti? O tai kam tada egzistuoja išpažinties sakramentas, nuodėmių atleidimas, suteikiama galimybė taisytis?
        Pirmiau su savo religija susipažinkit, paskui svajokit, kaip čia tos religijos daugiau reikia

P.S. Lietuvoje nėra valstybinės religijos, tas juodu ant balto parašyta mūsų Konstitucijoje
        - Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
        - Rusija su Amerika kariauja.
        - Ir ką, kaip ten reikalai?
        - Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
        - O amerikiečiai?
        - Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.

Comment

Working...
        X