Užtenka viena parašyt ir krenti kaip lapas. Vien Dėl šios niekšybės jau verta tokią šutvę ištrint iš politinio žemėlapio. MAŽEIKIŲ NAFTOS PARDAVIMAS.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
LR Seimo rinkimai 2012
Collapse
X
-
Parašė Grillz Rodyti pranešimąŠiuose rinkimuose žinoma palaikysiu Socialdemokratus. Man jų mastymas ir realus rinkiminiai pažadai yra itikinami. Galvojau kaip ir daugelis palaikyti Liberalų sajūdį, bet išgirdus ministro svarstymus apie LG privatizavimą, tiesiog šiurpas perėjo klausant. Kubiliaus buhalterijos nepalaikau ir nepalaikysiu. A. Butkevičius tikrai didelę kompetenciją turintis žmogus ir tik jį įsivaizduoju premjero poste.
Parašė Grillz Rodyti pranešimąUžtenka viena parašyt ir krenti kaip lapas. Vien Dėl šios niekšybės jau verta tokią šutvę ištrint iš politinio žemėlapio. MAŽEIKIŲ NAFTOS PARDAVIMAS.Paskutinis taisė Čikupakas; 2012.10.03, 20:03.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąŠiaip baisu, kad jauni žmonės visiškai nesidomi politika, nesiorentuoja situacijoje ir leidžiasi mulkinami pigiu melu.
Comment
-
Parašė Grillz Rodyti pranešimąAš politika domiuosi labai seniai. Gal net seniau nei tu. Ir man begalo juokinga yra kai jaunimas susižavi kliedesiais apie utopines technologijas, tiki pezalais apie suvaldytą krizę. Aš skirtingai nei jūs, negyvenu utopijomis, gyvenu savo galva ir matau kaip žmonės gyvena.
Tikėti apskritai niekuo nereikia. Tereikia pasidomėti pramonės, eksporto, užsienio investicijų augimais, situacija sodros biudžete. Aš taip pat mąstau savo galva, matau kaip žmonės gyvena ir žinau, kad valstybė Lietuva stebuklingai praturtėti gali tik radusi didelius naftos telkinius.
O nusileidus ant žemės, galima pažiūrėti realiai kokios yra perspektyvos ir kokią strategiją Lietuva turėtų rinktis. Lietuviškos partijos, apart konservatorių, nei strategijų, nei vizijų neturi.Paskutinis taisė Čikupakas; 2012.10.03, 20:17.
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąJei būtų buvę „LSDP“ ir „DP“, mums būtų kaip graikams.
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąJei būtų buvę „LSDP“ ir „DP“, mums būtų kaip graikams.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąPirmą kartą girdžiu sąvoką "utopinės technologijos". Ką turi omeny?
Tikėti apskritai niekuo nereikia. Tereikia pasidomėti pramonės, eksporto, užsienio investicijų augimais, situacija sodros biudžete. Aš taip pat mąstau savo galva, matau kaip žmonės gyvena ir žinau, kad valstybė Lietuva stebuklingai praturtėti gali tik radusi didelius naftos telkinius.Paskutinis taisė Grillz; 2012.10.03, 20:25.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąGraikams - žmonėms ar Graikijai - valstybei? Nes šiuo atveju tai visiškai skirtingi dalykai, tas pats ir Lietuvai galioja, tik atvirkščiai.
Parašė Grillz Rodyti pranešimąTai ir puiku, aš trečia kartą pasikartosiu, nereikia man tavo nuomonės ir tavo konservatorių, balsuok tu už ką tik nori, as balsuosiu taip pat už ką tik noriu o utopines technologijos turėjau galvoje - VAE.
Aš i šį projektą žiūriu iš ekonominės naudos pusės, jei bus paaiškinta, kad ji duos ekonominę naudą t.y atpigins ką nors arba bus galima užsidirbt, VALIO!. Bet dabar pagrindinis argumentas yra - energitinė nepriklausomybė. Statom, nes norim but energetiškai nepriklausomi. Atleiskit kolegos, tai skamba apverktinai. Visiškai apverktinai. Siūlau nustot klausyt paranojiškų Lansbergio plepalų ir vieną karta pagalvot logiškai. Esame JTO, NATO, ES nariai. Nepamirškite to.
Na, nereikia būti idiotais ir manyti, kad VAE gaminama elektra naudosimės tik mes.Paskutinis taisė Čikupakas; 2012.10.03, 20:34.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąŽmonės ir yra valstybė.
Graikų žmonių pragyvenimo lygis tebėra ir toliau bus keleriopai aukštesnis nei lietuvių, nors valstybė, kaip skelbiama bankrutuoja. Lietuvių pragyvenimo lygis, kainų ir pajamų santykis tragiškas, nors formaliai skelbiama, kad krizė sustabdyta, ekonomika kyla ir bla bla bla. Žmonėms nuo tų kalbų nei šilta, nei šalta.
Vat toks ir skirtumas tarp žmonių ir valstybės.
Tau niekas ir neliepia balsuoti už konservatorius. Tiesiog, pagal žmogaus atvirumą kitokioms nuomonėms galima spręsti apie jo pažiūrų racionalumą. Na tiek jau to, galbūt ir delfio komentatoriam reikia leisti pasireikšti.
Comment
-
Parašė Grillz Rodyti pranešimąJei aš nemastau kaip tu - aš delfi komentatorius? Atleisk žmogau, manau su pažiūromis ne man blogai, o tau
Comment
-
Jei tęsiant tema nenukrypstat nuo jos. Tai aš manau, kad prioritetas yra visu pirma Dujų terminalas, elektros jungtys su Skandinavija. Socdemai būtent tai ir akcentuoja, tai yra dar vienas pliusas balsuojant už ją. Žinoma Biokuras. Aišku atsiras tūkstančiai komentatorių kurie sakys - BET GI IŠ TO LOPSTA RUBIKONAS. Dėl manes iš to lobtu nors ir H. Daktaras, bet tai yra vienintelis būdas atpigint šilumą. Bet aišku kai jūs turbut nė vienas už ja nemokat, o tai daro jūsų tėvai, nelabai suprasit, ką aš noriu pasakyt.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąJeigu nesupratai:
Graikų žmonių pragyvenimo lygis tebėra ir toliau bus keleriopai aukštesnis nei lietuvių, nors valstybė, kaip skelbiama bankrutuoja. Lietuvių pragyvenimo lygis, kainų ir pajamų santykis tragiškas, nors formaliai skelbiama, kad krizė sustabdyta, ekonomika kyla ir bla bla bla. Žmonėms nuo tų kalbų nei šilta, nei šalta.
Vat toks ir skirtumas tarp žmonių ir valstybės.
Šilta ar šalta nuo kalbų apskritai neturėtų būti. Veiklūs žmonės, domisi tuo kas vyksta ekonomikoje ir atsiradus progai užsidirba net ir krizės laikotarpiu.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąKoks dar blefas? koks dar triukas? Socialdemokratų partija yra vienas didelis korumpuotų politikų būris, su Socialdemokratija neturintis nieko bendro. Tiesa, yra keletas labiau pagarbos vertų asmenybių kaip, kad A.M. Pavilionienė.
Prie to pačio galima ir buvusį Vilniaus merą Navicką prisiminti. Kuris visą laiką garsėjo tik skandalais, kažkokiom aferom, o vienintelis jo "žygdarbis" - leidimas tam paradui, kuriuo jis labai išdidžiai per vieną laidą pasigyrė Buškevičiui į akis, aceit kaip didis miesto pasiekimas ir pranašumas prieš kitas savivaldybes. Nors dauguma pačių vilniečių buvo prieš. Čia jau visiškas politinės karjeros laidojimas.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąItin provincialus požiūris, susiformuojantis nežinant elementarių ekonomikos principų. Visų antra, graikų pragyvenimo lygis smarkiai krenta ir jau dabar, kuomet Bvp augimas yra -6%, 28% gyventojų žemiau skurdo ribos, nedarba siekia 25%, jis yra tragiškas.
Šilta ar šalta nuo kalbų apskritai neturėtų būti. Veiklūs žmonės, domisi tuo kas vyksta ekonomikoje ir atsiradus progai užsidirba net ir krizės laikotarpiu.
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąSvarbiau yra turėti tvirtą geopolitinę orientaciją, o ne pigias dujas.
Comment
Comment