Parašė Wycka
Rodyti pranešimą
1. Ne, nebuvo. Nes DP yra vienintelė Lietuvoje kuri kaltinama tokiais dalykais. Bet ar LSDP buvo kada sudariusi koalicija su partija kuri aiškiai yra bedantė ir suburta klounų pagrindu, ir netgi atidavusi vieną iš svarbiausių valstybės postų, klounų vedliui?
2. Ne, nebuvo. Nes Rolandas Paksas yra vienintelis prezidentas kuris nušalintas apkaltos būdu(priminsiu vieno balso persvara). Tačiau tas pats R. Paksas yra žmogus, kuris yra pats buvęs konservatorius ir netgi įtakingas konservatorius. Ir yra žmogus kuris bandė Lietuvą išgelbėti nuo milijardinių nuostolių, kai tavo konservatoriams užnieštėjo nagai parduoti Mažeikių naftą, ir tai buvo galėčiau drąsiai pavadinti, viena didžiausių aferų istorijoje.
3. Mano nuomone, ne konservatoriai valdo prezidentūrą, o prezidentė juos. Nors pripažinsiu, tai yra man labiausiai nesupranta situacija, nes Grybauskaitę atsivedė ne kas kitas, o Brazauskas.
O dėl krizės, tai jau pasakiau savo nuomonę, kad krizę suvaldė ne konservatoriai, o žmonės kuriems buvo plėšiamos paskutinės kelnės. Atimti iš visų - daug proto nereikia. Pasiskolinti su milžiniškomis palūkanomis ir valstybės skola padidinti trim kartais taip pat. Tiesa, dabar labai lengva kalbėti, kai žmonės labiausiai pasitikėjo LSDP, o ne Konservatoriais. Man labai įdomu būtų pamatyti tokioje situacijoje Koservatorius. Esu įsitikinęs šoktų Vyktarui į glėbi taip meiliai, kaip niekas kitas. Na o patys LSDP pripažysta, kad DP yra blogybė. Tą pripažystu ir aš. Bet jie elgiasi išmintingai, nes bando neutralizuoti šią partiją nuo valstybės valdymo kiek įmanoma labiau. Dėl to ir pavartojau teiginį - labiausiai galvojanti partija. Nes konservatorių ir Vyktaro flirtas per kampaniją, buvo labiau nei plika akim matomas.
Comment