Parašė liolekas
Rodyti pranešimą
Aš nieko prieš, būk ramus, nepykstu ant tavęs, kad tavo GPM lieka Varėnai. Tuo labiau, kad ten gyveni. Tačiau tikiuosi suvoki, kad mano GPM dalis taip pat lieka Varėnai nors aš gyvenu, dirbu ir esu registruotas Vilniuje? Vilniui lieka tik 40% jo GPM, kita dalis keliauja Varėnai ir kitiems miestams. Aš suprantu, kad Vilnius ir turi būti donoras, bet ne iki tokio lygio. Ar tau atrodo normalu kai miestas nebegali skirti elementariausioms reikmėms pinigų, nes neturi lėšų, skolos artėja prie milijardo ir tuo pačiu metu jis dar skiria paramą kitiems miestams ir miesteliams, kuriems nekyla tokių problemų? Man tai atrodo nenormalu, apie tai ir vyksta visa ši diskusija.
Dėl grafiti, kalba išsirutuliojo iki miesto tvarkos ir netvarkos, tai kad temos pavadinimas yra "Ekonominė situacija" nereiškia, kad negali būti kažkokių nukrypimų, praktiškai jie visada būna. Beje, jei turit pasiūlymų temos pavadinimui, kuris apimtų visą diskusiją (ekonominė situacija, visų miesto paslaugų lygis, bendras miesto sutvarkymas) - prašau siūlyti.
Dėl diagnozių, na daug esu jų gavęs, per visas diskusijas. Dažniausiai jas dalina tie kam pritrūksta argumentų.
Comment