Parašė index
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos ekonomikos aktualijos
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNa tai rinka viską sureguliuoja, patys žinom kokios galimybės yra Lietuvoje išgyventi iš tokių visokių verslų ir minimalių atlyginimų bei koks visuomenės ir darbdavių požiūris į tokius darbuotojus. Labai gera sėdint kur nors banke kalbėti apie verslumus kepant blynus
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąJei neturėčiau geresnio darbo, kepčiau ir pardavinėčiau, nes man tai duotu galimybę užsidirbti ir nebūti bomžui.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąO kiek % iš tų bedarbių bomžauja? Išsilavinę žmonės juk neis kepti kebabų į gatvę nei Lietuvoje nei bet kokioje kitoje šalyje.
O jeigu "išsilavinę žmonės" yra tikrai išsilavinę, tai neturės jokių problemų susirasti geresnį darbą. O jeigu jų išsilavinimas nėra paklausus ir niekam nereikalingas, reiškia jie nėra išsilavinę. Taigi, reikia ieškoti kažkokio kito vertimosi būdo, nei jų formalus išsilavinimas gali jiems garantuoti.Paskutinis taisė John; 2012.07.01, 16:00.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąŽinoma, kur kas geriau gulėti ir sakyti, kad "vai vai vai, nėra darbo" (suprask, niekas neatėjo ir "nedavė").
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTai niekas ir neguli, važiuoja į užsienį ir dirba. Arba turi tiesiog kitų pragyvenimo šaltinių (pvz. baltarusišką kurą perpardavinėja)
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąKodėl ne? Jei neras darbo, eis. Už tai juk moka pinigus.
O jeigu "išsilavinę žmonės" yra tikrai išsilavinę, tai neturės jokių problemų susirasti geresnį darbą. O jeigu jų išsilavinimas nėra paklausus ir niekam nereikalingas, reiškia jie nėra išsilavinę. Taigi, reikia ieškoti kažkokio kito vertimosi būdo, nei jų formalus išsilavinimas gali jiems garantuoti.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNa tai rinka viską sureguliuoja, patys žinom kokios galimybės yra Lietuvoje išgyventi iš tokių visokių verslų ir minimalių atlyginimų bei koks visuomenės ir darbdavių požiūris į tokius darbuotojus. Labai gera sėdint kur nors banke kalbėti apie verslumus kepant blynus
Kepti blynus daug sunkiau nei dirbti kažkam kitam ir didelių pajamų greitai neneša, bet tai tikrai gali būti alternatyva nekvalifikuotam darbuotojui. Koks imigrantas turkas, vietoje to, kad prašytų pašalpos taip jau kažkelintą kebabinę atidarinėja ir jau vietinius į darbą priima vietoje to, kad verktų kokia valdžia bloga.
p.s. Pats studijų metais vieną kitą litą prisidurdavau iš studentiškų "versliukų", kurie gal ir nėra labai gražūs moralės požiūsiu, bet vis šis tas.
Parašė Lettered Rodyti pranešimąArba emigruoti į kitą šalį, kur ta paklausa yraPaskutinis taisė index; 2012.07.01, 16:09.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTai apie tokius nekalbu. Jei tik žmogus kažkaip verčiasi, viskas ok. Aišku baltarusiškas kuras gal ir nėra perspektyvus užsiėmimas, bet geriau, negu gulėti ir dejuoti.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąKur kas perspektyvesnis nei blynų kepimas ir užsidirbti galima gerokai daugiau nei kepant blynus ištisą parą
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO jeigu "išsilavinę žmonės" yra tikrai išsilavinę, tai neturės jokių problemų susirasti geresnį darbą. O jeigu jų išsilavinimas nėra paklausus ir niekam nereikalingas, reiškia jie nėra išsilavinę.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąAš tai geriau eičiau prekiauti narkotikais. Dar pelningiau.
Jei rimtai, tai nesenai sužinojau kiek iš to žmonės uždirba, net nustebau.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąČia jau kaip ir nelegalu ir gali sėsti ilgam
Jei rimtai, tai nesenai sužinojau kiek iš to žmonės uždirba, net nustebau.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Jei neturėčiau geresnio darbo, kepčiau ir pardavinėčiau, nes man tai duotu galimybę užsidirbti ir nebūti bomžui. Aš šiaip keliaudamas pastebėjau kaip Azijos miestuose netgi visiškai suvargę ir vos krutantys senukai DIRBA. Dažniausiai tiesiog ant gatvės kepa visokias bandeles, varškėčius, blynus ir t.t. Ir, spėk ką... ogi žmonės visa tai iš jų PERKA. Už pinigus.
Vienu žodžiu - natūrinis ūkis
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTa prasme, kad jie tingi dirbti. Aš pats esu ne kartą girdėjęs tradicinę istoriją: "va jau penkis metus ieško darbo ir NIEKO neranda. NIEKO. Kaip blogai, aj aj aj aj".
Kokio dar darbo? Eik į gatvę ir kepk kokius čeburekus, blynus ar sumuštinius ir pardavinėk. Bus ir darbo ir pinigų pragyvenimui. Ką, gal sunku išmokti kepti blynus? O gal reikia didelio kapitalo? Aš pats mielai pirkčiau, jei tik būtų skanūs!It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąKol prie kiekvieno miestelio kaip Vokietijoje nebus gamyklėlės ar gamyklos, tol taip ir bus. Vakar dienos pastebėjimai. Naujas radiatorius kambariui Made in Germany, nusileidus į rūsį, pakeista kanalizacijos vamzdžiio dalis į plastikinę irgi Made in Germany. O tai juk ne kuro įpurškimo sistemos naujiems varikliams ar koks lokomotyvo valdymo blokas.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąGraikai paprasčiausiai yra tinginiai, net iš savo kiemų nesugeba šiukšlių išsikopti (per karšta dirbti), bet kol ES jiems bus linkusi toliau skolinti ir nurašinėti skolas, tol viskas bus dzin.Paskutinis taisė andyour; 2012.07.01, 20:42.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTa prasme, kad jie tingi dirbti. Aš pats esu ne kartą girdėjęs tradicinę istoriją: "va jau penkis metus ieško darbo ir NIEKO neranda. NIEKO. Kaip blogai, aj aj aj aj".
Kokio dar darbo? Eik į gatvę ir kepk kokius čeburekus, blynus ar sumuštinius ir pardavinėk. Bus ir darbo ir pinigų pragyvenimui. Ką, gal sunku išmokti kepti blynus? O gal reikia didelio kapitalo? Aš pats mielai pirkčiau, jei tik būtų skanūs!
Bet jiems geriausia yra tingėti, apsikabinti šnapso bonkę ir numojus ranka kaltinti Kubylių.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąIr šaunu. Geriau žmogus, kuris emigravęs dirba ir užsidirba nei sėdėtų čia ir gyvent iš pašalpos.
Comment
Comment