Turit banko pavedime pažymėti, kad tai momentinis mokėjimas ir į kito banko sąskaita pinigai įkris per kelias sekundes.
O ką daryti, jei vedu ne aš, o kažkas kitas ir jie nežino, kas tai yra ir kaip tai padaryti? Rezultate praktikoje pervedimas įvykdomas kažkada kitą savaitę
O ką daryti, jei vedu ne aš, o kažkas kitas ir jie nežino, kas tai yra ir kaip tai padaryti? Rezultate praktikoje pervedimas įvykdomas kažkada kitą savaitę
Čia taip, sutinku ir keista bankų politika, žinant, kad tai ta pati SEPA mokėjimų sistema.
"Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Turit banko pavedime pažymėti, kad tai momentinis mokėjimas ir į kito banko sąskaita pinigai įkris per kelias sekundes.
Patikrinau įdomumo dėlei, tai pavedime iš Swed jei gavėjas pvz SEB automatiškai atsiranda pažymėtas momentinis ir negali nuimti. Tai manyčiau Jonui nebent koks bugas buvo ir gavo neiškart.
Išties keista, nes tarkim SEB standartiškai daro momentinį mokėjimą.
Išties keista, nes tarkim SEB standartiškai daro momentinį mokėjimą.
Mano SEB appsas to nedaro, reikia pastumti toggle. Iš Swed, akivaizdu, irgi nedaro, nes, kaip minėjau, gavau tik Pirmadienį. Pervedančiam žmogui specifiškai aiškinau, kad galbūt yra greito mokėjimo opcija ir kad ją pažymėtų, jei yra. Nebuvo/nerado
Nežinau kaip su SEB, bet iš Swedbanko į kitus bankus savaitgaliais kelių sekundžių reikalas pavedimą padaryti. Gla SEB'as atsilikęs čia toks...
Luminore tas pats, pavedimas padarytas penktadienį 16 val. ateis tik pirmadienį. Net banko viduje pavedimai po 21.45 neina Greičiau grynus pinigus galima nuvežti per visą Europą arba nuskraidinti bet kur pasaulyje nei vyksta pavedimai lietuviškuose bankuose.
Būna, kad SEB šiaip "gliūčina". Tekę skambintis ir aiškintis, kodėl pvz. koks norgas atsiunčia pavedimo kopiją, o mano sąskaitoj špyga jau kelinta diena. Bet viskas ok su jais. Tvarko, stengiasi. Visumoj patenkintas tuo banku, visko būna ir ne bankuose.
Prieš savaitę man servise suremontavo automobilį - sumokėjau 250€. Kaip manai, kiek tų € buvo užfiksuota Lietuvos ekonomikos statistikoje?
Kodėl išsisukinėji ir ignoruoji mano prašymą patikslinti savo teiginį esminiu dalyku, po kurio galėtume tęsti diskusiją?
Beje tavo naratyvui šis pavyzdys yra neigiamas, nes tu argumentavai, kad oficiali statistika mažai krito, bet krito neoficiali. Tai va nekrito neoficiali pavyzdyje.
Net pats nesupranti apie ką kalbi pateikdamas savo argumentui nenaudingą pavyzdį.
Beje tavo naratyvui šis pavyzdys yra neigiamas, nes tu argumentavai, kad oficiali statistika mažai krito, bet krito neoficiali. Tai va nekrito neoficiali pavyzdyje.
Comment