Parašė andyour
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos ekonomikos aktualijos
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Afrikoje ar Brazilijoje išbadėję, bet darbe nesidrasko. Arba išvis nesidrasko ir vietoj darbo po medžiu guli.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąGeležinkeliai mašinistus be problemų randa vietoje. O jų darbas taip pat yra nepastovus, atsakingas, reikalaujantis daug patirties.
Kur geležinkeliai važiuoja savaitę iki Ispanijos susirinkti krovinius, o paskui po visą Europą išmėtyti? Ir kas sakė, kad be problemų? Pats sugalvojai?
Ir ką tu bandai įrodyti? Kad darbas, kuriame žmogus realiai neturi jokios gyvenamosios vietos turi būti dirbamas būtinai lietuvio tik todėl, kad ant mašinos yra lietuviški numeriai? Net jeigu yra visiškai capable norintysis ir galintysis tą daryti geriau iš kitos šalies? Ar tavo mintis, kad turime uždrausti ne lietuviams įsidarbinti lietuvos įmonėse?
Comment
-
Parašė tajus Rodyti pranešimąKur geležinkeliai važiuoja savaitę iki Ispanijos susirinkti krovinius, o paskui po visą Europą išmėtyti? Ir kas sakė, kad be problemų? Pats sugalvojai?
Parašė tajus Rodyti pranešimąAr tavo mintis, kad turime uždrausti ne lietuviams įsidarbinti lietuvos įmonėse?
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąTaip, mano mintis yra ta, kad Lietuvos įmonėse turi dirbti Lietuvos piliečiai, Airijos įmonėse - Airijos piliečiai, Kanados įmonėse - Kanados piliečiai ir t.t.
Comment
-
Parašė Galis Rodyti pranešimąo jei lietuviška įmonė atidaro atstovybę arba fabriką Kinijoje?
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąPirma nakties išėjo į darbą, grįžo vakare, nuėjo ilsėtis, po 12 valandų (paryčiais) vėl į darbą ir t.t.
Taip, mano mintis yra ta, kad Lietuvos įmonėse turi dirbti Lietuvos piliečiai, Airijos įmonėse - Airijos piliečiai, Kanados įmonėse - Kanados piliečiai ir t.t..
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąPirma nakties išėjo į darbą, grįžo vakare, nuėjo ilsėtis, po 12 valandų (paryčiais) vėl į darbą ir t.t.
Comment
-
Parašė TH1 Rodyti pranešimąO jeigu salies ekonomika ant tiek isvystyta, kad nebeuztenka vietiniu darbuotoju? Arba vietiniai uz jokius pinigus nedirba kai kuriu darbu ?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąAha, ypač emigracijos mastai tą rodo, kaip išvystyta ir nebeužtenka darbuotojų, atlyginimai turbūt irgi didžiausi Europoje, kad už jokius pinigus niekas nebedirba....
Comment
-
Parašė TH1 Rodyti pranešimąO jeigu salies ekonomika ant tiek isvystyta, kad nebeuztenka vietiniu darbuotoju?
Parašė TH1 Rodyti pranešimąArba vietiniai uz jokius pinigus nedirba kai kuriu darbu?
Parašė Sula Rodyti pranešimąTaip dirba daug pamaininių darbuotojų.Paskutinis taisė Aleksio; 2016.09.06, 22:53.
Comment
-
Nesu socdemų gerbėjas bet tikrai teisinga vizija:
R. Budbergytė. Valstybės turto valdymo galvasopė
http://www.delfi.lt/news/ringas/poli....d?id=72211800
Be to, inventorizavus visą turtą ir įvertinus jo išlaikymo kaštus, ateityje turi būti siekiama dalies valstybinių institucijų iškėlimo iš prestižinėse miesto vietose esančių brangių patalpų.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąIlginti darbo savaitę.
Nedirba už jokius pinigus - reiškia dirbs už didesnius pinigus.
Aš pats dirbau pamaininiu grafiku, bet tai buvo konkrečios valandos - nuo 7 iki 19 ir nuo 19 iki 7. Su mašinistais (dažniausiai) yra kiek kitaip.
Be abejo, niekas už tą papildomą laiką nemokėjo.
Va toks pas mus verslo mentalitetas.
LG lygtais labai stiprios profsąjungos, kodėl tyli??
Comment
-
Taip, mano mintis yra ta, kad Lietuvos įmonėse turi dirbti Lietuvos piliečiai, Airijos įmonėse - Airijos piliečiai, Kanados įmonėse - Kanados piliečiai ir t.t.
[IRONY]
Manau prie to pačio reiktų uždrausti santuokas tarp skirtingų šalių piliečių ir šiaip bet kokį išvažiavimą ilgiau nei 2 savaitės į užsienį (nes nu tiek pilnai pakanka Antalijoje paatostogauti).
[/IRONY]
Bet kokiu atveju tikiuosi tokios neracionalios pozicijos kaip Aleksio taip ir liks užribiuose ir galėsiu ir toliau dirbti tarptautinėje aplinkoje ir samdyti kokios noriu pilietybės žmones pagal sugebėjimus, o ne pagal pasą.
Comment
-
LG lygtais labai stiprios profsąjungos, kodėl tyli??
Comment
-
Parašė tajus Rodyti pranešimąManau prie to pačio reiktų uždrausti santuokas tarp skirtingų šalių piliečių
Parašė tajus Rodyti pranešimąBet kokiu atveju tikiuosi tokios neracionalios pozicijos kaip Aleksio taip ir liks užribiuose ir galėsiu ir toliau dirbti tarptautinėje aplinkoje ir samdyti kokios noriu pilietybės žmones pagal sugebėjimus, o ne pagal pasą.
Parašė Sula Rodyti pranešimąLG lygtais labai stiprios profsąjungos, kodėl tyli??
Comment
-
Parašė tajus Rodyti pranešimą
Bet kokiu atveju tikiuosi tokios neracionalios pozicijos kaip Aleksio taip ir liks užribiuose ir galėsiu ir toliau dirbti tarptautinėje aplinkoje ir samdyti kokios noriu pilietybės žmones pagal sugebėjimus, o ne pagal pasą.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąTaip, aš esu už tai.
Mano pozicija kaip tik ir yra racionaliausia.
O ką profsąjungos gali padaryti? - sustabdyti traukinių eismą naktimis?
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąSusitarti dėl darbo laiko normalizavimo, arba kitokių palankesnių sąlygų darbuotojams.
Comment
Comment