Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos ekonomikos aktualijos
Collapse
X
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąA man vienodai piešia - esmė tame, kad Vilniuje nėra įmonių, kuriančių produktus, tik perekūpai. Taip kad mitas apie Vilnių, kaip ekonomikos generatorių , sugriautas.Paskutinis taisė AnD; 2014.02.21, 07:57.
Comment
-
Parašė AnD Rodyti pranešimąKaip tu įsivaizduoji, tokias įmones kaip Mažeikių nafta, Achema, Lifosa Vilniuje? Žmogau, žiūrėk plačiau. Viską matai tik per savo siaurą prizmę.
Ar sukuriamas BVP išlaiko valstybę ar mokami mokesčiai?
Jei mokami mokesčiai - atleiskite, tačiau Vilnius šiuo atveju yra visos Lietuvos išlaikytinis.
Comment
-
Parašė AnD Rodyti pranešimąKaip tu įsivaizduoji, tokias įmones kaip Mažeikių nafta, Achema, Lifosa Vilniuje? Žmogau, žiūrėk plačiau. Viską matai tik per savo siaurą prizmę.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąŽmogus klausia, kodėl tos įmonės turi mokėti mokesčius veltėdžiaujančiam Vilniui, o ne išdalinti vietiniams paprastiems žmonėms.
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąŽmogus sako - teiginys, kad Vilnius - Lietuvos ekonomikos variklis - melas.
Taip kad visi šitie supaprastinimai panašūs į vaikų darželio lygio ginčus: "kas stipresnis - liūtas ar ryklys..."
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąTeiginys tikrai neteisingas. Bet jei lyginti valstybę su automobiliu, tai jis negali važiuoti ne tik be variklio, bet ir be degalų sistemos, vairo mechanizmo ir t.t.
Taip kad visi šitie supaprastinimai panašūs į vaikų darželio lygio ginčus: "kas stipresnis - liūtas ar ryklys..."
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąAš žiūriu labai paprastai - tiesiog atsakykite į klausimą:
Ar sukuriamas BVP išlaiko valstybę ar mokami mokesčiai?
Jei mokami mokesčiai - atleiskite, tačiau Vilnius šiuo atveju yra visos Lietuvos išlaikytinis.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąVilnius išlaiko visą Lietuvą (neskaitant stambiasias gamyklas), per tuos sup*stus mokėsčius neturi už ką gatvių susitvarkyt, o tu čia sapnuoji kad Vilnius kaip tik yra visos Lietuvos išlaikytinis
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąDlia osobenno tupych (išskirtiniai bukiems asmenims) - kartoju klausimą - kas gamina pinigus valstybėje - sukuriamas BVP ar mokami mokesčiai? Spirit - klausimas TAU
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąBe BVP nebus nei mokėsčių, nei užimtumo, nei eksporto.
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąteiginys neteisingas - BVP gali būti didelis, tačiau dėl slepiamų mokesčių arba mažos maržos - mokesčių visai nebus mokama arba jie mus 1 lt nuo produkto. Sėsk , kuolas
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąteiginys neteisingas - BVP gali būti didelis, tačiau dėl slepiamų mokesčių arba mažos maržos - mokesčių visai nebus mokama arba jie mus 1 lt nuo produkto. Sėsk , kuolasAviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąDlia osobenno tupych (išskirtiniai bukiems asmenims) - kartoju klausimą - kas gamina pinigus valstybėje - sukuriamas BVP ar mokami mokesčiai? Spirit - klausimas TAU
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąČia apie kokį pasaulį mes kalbam? Jei yra didelis BVP, visada bus surenkami mokesčiai. Valstybės kuriančios didelį BVP, dažniausiai turi ir gerą mokesčių sistemą, bei mažą procentą "nuslėptų mokesčių". Nebent turi kokių pavyzdžių?
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąDlia osobenno tupych galiu pakartoti tą patį, kas jau yra paminėta prieš mane, kad BVP ir sukuria mokėsčius.
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąDlia ossobenno tupych primenu TOP500 sąrašą, kuriame, įmonių , mokančių daugiausiai mokesčių (ir remiantis Jūsų logika, kuriančių didžiasią BVP) išskirtinai Vilniuje rasta gal 20 vienetų ir iš jų tik viena sąrašo priekyje/
Comment
-
Jam neišaiškinsi. Šian atrado metodiką (skaičiuojamos tik labai labai stambios įmonės), kur Vilnius nėra pirmoje vietoje, ir džiaugiasi.
Keisčiausia, kad šita paskutinė šūdo banga prasidėjo po žinutės apie naują gamyklą Kauno LEZ. Galėjo tiesiog pasidžiaugti, bet jam turbūt tai svetima.Paskutinis taisė balietis; 2014.02.21, 21:49.
Comment
-
Gerai. Tada padarom taip - jei kas iš realiai daugiau už mane nusimanačių ekonomikoje (išskyrus Udrių) pasakys, kad aš esu neteisus dėl BVP, tada aš pripažinsiu kad gal ir nusišnekėjau.Paskutinis taisė spirit; 2014.02.21, 21:55.
Comment
Comment