Parašė Sula
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie Ukrainą ir ukrainiečius
Collapse
X
-
Aš tik labai tikiuosi, kad Lietuva iš Taiwano išsireikalaus konkrečių paslaugų ir privilegijų prekyboje ir investicijose. Taiwanas, kaip ir visi kiniečiai, labai gerai supranta, kaip veikia biznio transakcijos ir yra pasirengę nemažai sumokėti būtent už Taiwano vardo atstovybę ES šalyje. Iš akies turbūt kelių milijardų Eur vertės klausimas. Būtų absoliuti kvailystė taip elgtis už dyką, ką jau ima rodyti Ukrainos pavyzdys, kai besąlyginė ir nuolatinė parama yra vienpusė ir neduoda mums jokios naudos.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąAš tik labai tikiuosi, kad Lietuva iš Taiwano išsireikalaus konkrečių paslaugų ir privilegijų prekyboje ir investicijose. Taiwanas, kaip ir visi kiniečiai, labai gerai supranta, kaip veikia biznio transakcijos ir yra pasirengę nemažai sumokėti būtent už Taiwano vardo atstovybę ES šalyje. Iš akies turbūt kelių milijardų Eur vertės klausimas. Būtų absoliuti kvailystė taip elgtis už dyką, ką jau ima rodyti Ukrainos pavyzdys, kai besąlyginė ir nuolatinė parama yra vienpusė ir neduoda mums jokios naudos.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimą
Taivano atveju, gal ir būtų galima kalbėti tiktai apie siaurą ekonominę naudą, tai Ukrainos atveju LT užsienio politikos pastangos visų pirma yra nukreiptos labiau į geopolitinius uždavinius, kurie trumpuoju laikotarpiu gal ir reikšmingos tiesioginės ekonominės naudos neduos, bet netiesiogiai ilgalaikėje perspektyvoje gali turėti labai didelę reikšmę. Net ir JAV savo užsienio politiką įgyvendina ne tik ekonominių interesų pagrindu. Ir geriausias to pavyzdys Afganistano kampanija, kainavusi JAV milijardus dolerių ir davusi absoliutų 0 grąžos.
Afganistanas ir Irakas (žiūrint iš Lietuvos perspektyvos) Lietuvai buvo naudingas dėl priėmimo į Nato ir, vėliau, kontaktų mezgimo ir mokymosi mūšio lauke. Iš Ukrainos kol kas mes gavom apskritą nulį. Vietoj to jie sėkmingai didina prekybą su... Rusija. Būtų gerai, kad panaši istorija nesikartotu su Taiwanu ir būtų daugiau rašytinių įsipareigojimų su konkrečiomis sumomis vienokia ar kitokia forma.Paskutinis taisė John; 2021.09.15, 20:31.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąTai jau įrodėt, kad Varlamovas propagandistas, ar dar ne?
- 1 patinka
Comment
-
Būtų antikrymnašistas antikremlinis, tai pasiimtų tą savo babušką (močiutę) iš babušatniko (seno sovietinio močiutinio vaizdo buto) ir varinėtų į Krymą ir Donbasą per Ukrainą, kartu su ukrainiečiais, bet užsispyręs nesako babuškai, kad sssras žlugo, Rusija neturėjo teisės lįst į Ukrainos žemes ir agresyviai ten apgaudinėti, bauginti, terorizuoti, grobt, kankint, žudyt vietinius žmones, vogt ir naikint jų turtą. Iš esmės aš ignoruoju jo rusams peršamas politines nesąmones ir melus, nes jie kišami gan retai, manau, manęs jie nepaveiks, žiūriu tik apie urbanistiką, apie miestus, apie įvairias šalis, pvz., tas, kuriose manęs niekad nebus.ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
- 1 patinka
Comment
-
Parašė manometras Rodyti pranešimąžiūriu tik apie urbanistiką, apie miestus, apie įvairias šalis, pvz., tas, kuriose manęs niekad nebus.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
kiti tik klauso Kirkorovo, nes muzika patinka, bet jam Lietuvoje draudziama lankyti, o analogiskam Kremlio botui ne
- 2 patinka
Comment
-
kiti tik klauso Kirkorovo, nes muzika patinka, bet jam Lietuvoje draudziama lankyti, o analogiskam Kremlio botui ne
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Kažkodėl kremliabotui Viktorui Uspaskichui leidžiama lankytis Lietuvoje
Comment
-
nes jis cia gyvena ir yra pilietis
Comment
-
Dėl Kirkorovo, tai jis buvo Rusijos ambasadoj per 2018 metų putlerio “rinkimus” ir sakė vatnikams, kad putleris jėga. Tai va. Nežinau, kuo jis gali būt įdomus protingiems žmonėms, nebent jei jie kaip nors tyrinėtų klounų įtaką besmegeniams.
ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
Comment
-
Parašė manometras Rodyti pranešimąNa, aš jaučiu kaltę, kad žiūriu Varlamovą ir taip kažkiek remiu jį, bet vis tiek žiūriu, kas man įdomu.
Dėl Kirkorovo, tai jis buvo Rusijos ambasadoj per 2018 metų putlerio “rinkimus” ir sakė vatnikams, kad putleris jėga. Tai va. Nežinau, kuo jis gali būt įdomus protingiems žmonėms, nebent jei jie kaip nors tyrinėtų klounų įtaką besmegeniams.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
auditorijos dydis ir intelektinis potencialas skiriasi.
Man tik įdomu - negi kiti Rusijos atlikėjai, kurie reguliariai koncertuoja Lietuvoje, Kryme niekad nebuvo?Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Tai Kirkorovui realiai uždraudė lankytis dėl to, kad lankėsi Kryme, kiek žinau. Nes jo dainose, ar yra ten kokia nors politika? Gazmanovas turėjo dainą "Sdelan v SSSR" kurioje paminėta Pribaltika, bet pas Kirkorovą tokios temos nevystomos. Eilinė muzikytė apie meilę.
Man tik įdomu - negi kiti Rusijos atlikėjai, kurie reguliariai koncertuoja Lietuvoje, Kryme niekad nebuvo?
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
na tas tai tiesa, man Kirkorovas šiaip žmogus vertas insulto tai tikrai ne prieš, kad jo neleidžia.
Dar kitas dalykas, linkėti kažkam insultų nepatartina grynai dėl savęs. Bobutės sako, kad tokie palinkėjimai grįžta atgal Geriau linkėti, tarkim... Tapti geresniu atlikėju. Nors, pagal tai kiek jis uždirba, abejoju ar to labai reikia. Nes uždarbiai gali kristi. Tarp kitko, Graikijoje girdėjau Kirkirovo dainas vietinėse radijo stotyse tarpmiestiniame autobuse, ypač "Ciganizacija"Paskutinis taisė Tomizmas; 2021.09.17, 08:57.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Man tik įdomu - negi kiti Rusijos atlikėjai, kurie reguliariai koncertuoja Lietuvoje, Kryme niekad nebuvo?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimą
Pavyzdžiui? Kas koncertavo Kryme ar okupuotoje Donbaso dalyje, ir po to gastroliavo Lietuvoje? Tokių nėra.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Aš pavyzdžiui labai abejoju, ar kokie Ruki Vverch pas gerbėjus į Krymą nevažiuoja. Nors, jeigu primeta, kad jiems po to užsidarys visa Ukraina... Gal ir neapsimoka.
Comment
Comment