Kuo čia didžiuotis, kad Ukraina pririnko chronių ir suorganizavo jų eitynes? Kai ten pradės eit tokia liaudis, kokia eina kad ir Lietuvoje, tada galėsit didžiuotis. O dabar tik eilinis spektaklis.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie Ukrainą ir ukrainiečius
Collapse
X
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąKuo čia didžiuotis, kad Ukraina pririnko chronių ir suorganizavo jų eitynes? Kai ten pradės eit tokia liaudis, kokia eina kad ir Lietuvoje, tada galėsit didžiuotis. O dabar tik eilinis spektaklis.
Tiesa, o kada Panevėžy gėjų eitynės nusimato artimiausios?
Comment
-
Прощай, оружие: почему в условиях войны Украина остается крупным оружейным экспортером
Подробности читайте на УНИАН: http://www.unian.net/society/1086039...sporterom.htmlNepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąĮdomu, kiek rusų separatistų jau atsisveikino su gyvenimu? Kiek dar liko jų?Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
http://novaukraina.org/news/urn:news:1E644FE rašo, kad putinas skelbia amnestiją keliems šimtams tūkstančių kalinių, iš jų 50 000 siųs į Ukrainą.Paskutinis taisė digital; 2015.06.07, 14:09.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąČia labai abstraktus klausimas, reikia patikslinti ar tie rusai iš rusijos ar iš Ukrainos. Bet kokiu atveju tūkstančiai.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąRusai iš Ukrainos, pagal dabartinį apibrėžimą - yra taip pat ukrainiečiai. Klausimas yra tik - ar jie tapatina save su Ukraina, ar su Rusija.
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąVakar teko kviesti santechniką. Atsiuntė ukrainietį iš Dombaso. Lietuvoje jau dvejus metus, atvyko dar prieš karą. Paklausiau, kaip ten viskas Ukrainoje. Sakė, tėvai likę, baisu. Bet kas labiausiai įstrigo, sakė karas - tai didelis biznis abiems pusėms, tiek rusams, tiek ukrainiečiams.
Čia panašiai kaip mano kolegoms žurnalistams iš Ukrainos viena taksistė Vilniuje sakė, kad Lietuvoje viskas išvogta, karvių net nebeliko. Čia kai jos paklausė, ar geriau gyvena lietuviai, kai į ES įstojo...Paskutinis taisė oranger; 2015.06.07, 14:50.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąSantechniko iš Donbaso nuomonė, be abejo, yra labai autoritetinga.
Čia panašiai kaip mano kolegoms žurnalistams iš Ukrainos viena taksistė Vilniuje sakė, kad Lietuvoje viskas išvogta, karvių net nebeliko. Čia kai jos paklausė, ar geriau gyvena lietuviai, kai į ES įstojo...
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąNereikia žmonių įžeidinėti dėl profesijos. Visų pirma, tai eilinio ukrainiečio, kurio tėvai likę Dombase, nuomonė.
Sakyčiau, kaip tik mane įžeidžia toks žemiečio elgesys - versti kaltę dėl karo savo valstybei.Paskutinis taisė oranger; 2015.06.07, 14:58.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąAš neįžeidinėju dėl profesijos. Tiesiog objektyviai toks žmogus gali papasakoti tik apie savo šeimą ir situaciją aplink jos. Bet daryti kažkokias išvadas apie priežastis jis turi palikti tiems, kurie labiau nusimano ir bent jau yra išsilavinę žmonės.
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąTai aš ir nedarau išvadų. Bet nuomonę turi teisę išsakyti kiekvienas. Iš nuomonių įvairovės ir susidarai vaizdą.
Čia toks liumpenų bruožas - apibendrinti (a la Landsbergis kolūkius sugriovė ir panašiai).
Aš ir sakau, jo nuomonė yra svarbi, bet tik apie tai, apie ką jis nusimano.
Tu geriau pasakyk, ar jis išmoko bent 3 žodžius lietuviškai per tuos du metus čia?Paskutinis taisė oranger; 2015.06.07, 15:04.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNe tu darai, o jis daro. Iš kur jis ten žino - kam yra biznis, o kam nėra biznis.
Čia toks liumpenų bruožas - apibendrinti (a la Landsbergis kolūkius sugriovė ir panašiai).
Aš ir sakau, jo nuomonė yra svarbi, bet tik apie tai, apie ką jis nusimano.
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąO tai iš kur žinoti, kas teisus, kas ne?
Na, bet tikėti santechniku iš Donbaso - tai tikrai nestandartinis sprendimas.
Comment
Comment