Parašė andyour
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie Ukrainą ir ukrainiečius
Collapse
X
-
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąKažkoks bevertis tas Ženevos susitarimas. Realiai kažkuo įsipareigoja tik Ukrainos vyriausybė. Iš Rusijos pusės - ar jis nereiškia dabartinės Ukrainos valdžios pripažinimo?
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąO kas čia per dryžuotas žemėlapis?
Comment
-
Charkove sulaikytas separatistu lyderis Konstantinas Dolgovas.Gerai, kad pagaliau Ukrainos valdzia imasi prevensijos veiksmu.
Comment
-
Parašė Dadis Rodyti pranešimąTaip pažymėta būsimoji Novarosijos teritorija.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąta novorosija yra totalus putlerio bullshit.
Comment
-
Parašė oivej
Beje, sprendžiant iš juodų kulkų noselių, tai viso labo šarvamušės kulkos.
Comment
-
Ar yra kokios nors informacijos, kuri dalis Rytinių Ukrainos provincijų gyventojų palaiko Rusiją, o kuri valdžią Kijeve?
Žiūrint reportažus, susidaro įspūdis, kad palaikančių Rusiją gali būti daugiau, nei norėtų naujoji Kijevo valdžia. Ukrainos armija taip pat neatrodo pajėgi užtikrinti centrinės valdžios autoritetą Rytinėse Ukrainos dalyse.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąAr yra kokios nors informacijos, kuri dalis Rytinių Ukrainos provincijų gyventojų palaiko Rusiją, o kuri valdžią Kijeve?
Žiūrint reportažus, susidaro įspūdis, kad palaikančių Rusiją gali būti daugiau, nei norėtų naujoji Kijevo valdžia. Ukrainos armija taip pat neatrodo pajėgi užtikrinti centrinės valdžios autoritetą Rytinėse Ukrainos dalyse.
Kitas dalykas tas, kad nors rytuose apie pusę gyventojų ir už Ukrainą, bet visiškai nepalaiko dabartinės Kijevo valdžios. Tuo Kremlius ir bando sužaisti.
Comment
-
Parašė Dadis Rodyti pranešimąFilmukas tai superinis - jame ir JAV doleriai (tipo matot, kas juos remia? ale kokiu reik būt nevispročiu, kad į kovinę operaciją pinigus vežtis...), ir MG-3 kulkosvaidis (kad aiškiau būtų, jog fašistai užpuolė; beje, ten ne MG-42, jei jau NATO šoviniai jam tinka), ir šoviniai su uždraustom Hagos konvencija kulkomis (ne tik fašistai, bet dar ir sadistai ). Na apie vizitines korteles ar žetonus tai nėr ką ir sakyt - kaip gi be jų? Gerai pasiruošė savo propagandai - malačiai.
Beje, sprendžiant iš juodų kulkų noselių, tai viso labo šarvamušės kulkos.
Comment
-
Gal kas paaiškint galėtų: jei mano vadas liepia man (kaip kareiviui) nusiginkluot ir atiduot ginklus Rusijai, o aš nenoriu ir pradėčiau pėsčias eit į savo Ukrainos bazę, tai aš būčiau traktuotinas, kaip išdavikas ir mane suimtų / nušautų?
Aplamai, kokiais atvejais kareivis gali nepaklūsti savo vado įsakymams?♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimąGal kas paaiškint galėtų: jei mano vadas liepia man (kaip kareiviui) nusiginkluot ir atiduot ginklus Rusijai, o aš nenoriu ir pradėčiau pėsčias eit į savo Ukrainos bazę, tai aš būčiau traktuotinas, kaip išdavikas ir mane suimtų / nušautų?
Aplamai, kokiais atvejais kareivis gali nepaklūsti savo vado įsakymams?
LR Kariuomenės drausmės statutas, 11 str.
http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpai..._l?p_id=270356
3. Jeigu karys suprato, kad jam duotas neteisėtas įsakymas, jis neturi jo vykdyti ir privalo pranešti apie tai aukštesniam už neteisėtą įsakymą davusįjį vadui (viršininkui). Jeigu nuo kario nepriklausančių aplinkybių to negalima padaryti tuoj pat, tai jis privalo padaryti tokiai galimybei atsiradus.
Comment
Comment