Parašė oranger
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie Ukrainą ir ukrainiečius
Collapse
X
-
Parašė surskis18 Rodyti pranešimąO kokie oficialūs pasiteisinimai, kad ukrainiečiai turi vargti?
Ilgai dar taip bus, manau. Tik blogai jei kokia Ukrainos vyriausybė išnaudos šią kortą tam, kad vėl uždaryti laisvą įvažiavimą europiečiams. Yra tokių nuotaikų ir tarp komunistų, ir tarp dešiniųjų jėgų...
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąApskritai, protu nesuvokiama, kaip tokios giminiškos tautos gali būti taip siaubingai susipriešinusios.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąUkrainoje dirbtinai neapykanta kurstoma. Nes tai naudinga Vakarams.Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąUkrainoje dirbtinai neapykanta kurstoma. Nes tai naudinga Vakarams.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKas gerai? Lietuvoje irgi skaldoma. Gerai? Tie, kas skaldo, tie ir valdo. Seniai žinomas principas.Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąTai tu nori, kad Ukrainos dalis atitektų Lenkijai, o kita Rusijai, dar nepadležnas Krymas atsirastų...Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKad taptų kolonija, kaip ir Lietuva... Ir dar kokia kolonija - dirbamos žemės (juodžemis), geras klimatas žemės ūkiui, vandens pakankamai, naudingų iškasenų, miško, pigių vergų visam tam ūkiui aptarnauti... Oi kaip laižosi globalistai.Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąBeje, Rusija nestradalina globalizmu, o globalistai ten tik penktoji kolona.Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąTaip, taip, Vakarai "šventi", o tu jų pakalikas.
Comment
Comment