Parašė oranger
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie Ukrainą ir ukrainiečius
Collapse
X
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąPiliečiu iš Donbaso. P.S. aš net nežinau, kuo tu dirbi...
Dauguma Donbaso "piliečių" nekenčia Ukrainos, nesimoko ukrainiečių kalbos, negerbia Ukrainos istorijos... Gal ir jis buvo tarp tų, kurie "kvietė Putiną įvesti savo karius"?
Kodėl staiga turėčiau pasitikėti kažkokiu žmogumi, kuris kaltina Ukrainą konfliktu, bet išvažiavo ne į Rusiją, bet į Lietuvą?
Klausimas (gal praleidai) ar jis išmoko bent 3 žodžius lietuviškai?
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąAš tau ir nesiūlau manimi tikėti.
Dauguma Donbaso "piliečių" nekenčia Ukrainos, nesimoko ukrainiečių kalbos, negerbia Ukrainos istorijos... Gal ir jis buvo tarp tų, kurie "kvietė Putiną įvesti savo karius"?
Kodėl staiga turėčiau pasitikėti kažkokiu žmogumi, kuris kaltina Ukrainą konfliktu, bet išvažiavo ne į Rusiją, bet į Lietuvą?
Klausimas (gal praleidai) ar jis išmoko bent 3 žodžius lietuviškai?
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąLietuviškai supranta, šiek tiek moka, bet kalbėti kompeksuoja.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTai tada gerai
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąKai pirkom kraną, pardavėjui pasakė ačiū Ir ką sakiau pardavėjui, suprato. Manau, kad kalbėti lietuviškai stabdo, nes dirba ir Vilniuj, kur kalbėti rusiškai yra norma.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNepasakyčiau, kad norma. Gal kauniečiams tik taip atrodo... Savo rajone angliškai kalbančius dabar girdžiu jau ne mažiau nei rusiškai
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąNu aš slebizavojau rusiškai. Gal ir daugiau apie Ukrainą būčiau paklausęs, bet kad kalba ribojo.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąGal dar turėsi kitų progų. Dabar Lietuvoje padaugėjo pabėgėlių iš Luhansko ir Doniecko.
Comment
-
Atgaivinta webkamera Slavianske. Lenino nebėra :
http://webcam.scs.com.ua/en/europe/u...naya-ploschad/It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąJau pervadino galų gale iš milicijos į policiją?
Ir man šis modelis visai patinka
Laiminga ir ministrė
Paskutinis taisė oranger; 2015.06.13, 13:41.
Comment
-
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=qIpn95ikW-w
Saakašvilio pokalbis su Odesos prokurorais.
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąhttps://www.youtube.com/watch?featur...&v=qIpn95ikW-w
Saakašvilio pokalbis su Odesos prokurorais.
.
Comment
-
Užbaninau AI1, nes jis man į PM išpranašavo visišką Ukrainos išnykimą iš žemėlapio, Rusijos kariuomenės triumfą ir parašė, kad tokiems kaip aš fašistams greitai ateis galas
Kuo toliau, tuo labiau pastebiu psichinį pakrikimą tarp putinovizoriaus žiūrovų...
Ćia rimtai panašu į neįtikėtino masto informacinio ginklo bandymus.
O kiek suluošintų protų yra pačioje Rusijoje, net baisu pagalvoti...Paskutinis taisė oranger; 2015.06.23, 00:17.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąUžbaninau AI1, nes jis man į PM išpranašavo visišką Ukrainos išnykimą iš žemėlapio, Rusijos kariuomenės triumfą ir parašė, kad tokiems kaip aš fašistams greitai ateis galas
Kuo toliau, tuo labiau pastebiu psichinį pakrikimą tarp putinovizoriaus žiūrovų...
Ćia rimtai panašu į neįtikėtino masto informacinio ginklo bandymus.
O kiek suluošintų protų yra pačioje Rusijoje, net baisu pagalvoti...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąUžbaninau AI1, nes jis man į PM išpranašavo visišką Ukrainos išnykimą iš žemėlapio, Rusijos kariuomenės triumfą ir parašė, kad tokiems kaip aš fašistams greitai ateis galas
Comment
-
Parašė WILD_WEST Rodyti pranešimąAI1 man tikrai nekelia jokių simpatijų kalbant apie politiką, bet paskaičius temą apie geležinkelį ponas "oranger" ir jo pasisakymai vemti verčia kaip ir AI1 kalbantis apie "visišką Ukrainos išnykimą iš žemėlapio"
Parašė balietis Rodyti pranešimąKur užbaninai, asmeniniuose pranešimuose?
Comment
Comment