tai vertina situaciją maždaug pagal tai, kokią informaciją gauna.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie Ukrainą ir ukrainiečius
Collapse
X
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąJeigu būtų buvę didžiuliai mitingai - būtų informacijos. Kadangi ne aš čia tokiais argumentais švaistausi, tai ir man jos ieškot reikia, juolab ir anglų bei lietuvių kalbomis kažką atknist sunku gal būtų. Ir kaip čia dar kažkas minėjo, kad valdžioj tuo metu sėdėjo užkietėję komunistai, tai kaip tokie dalykai galėjo būt leidžiami?
Aš tavo vietoje į neleidžiamus mitingus niekada neeičiau, maža kas...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąNa va, ukrainiečiai jau ir pralenkė Lietuvą informaciniame kare su ruskynu.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąBet kiek suprantu tai anglų kalba? Tai visiškai neskirta vidaus rinkai ?
Žiūriu dabar UT, rodo orų prognozę, žemėlapis vertas respecto Karaliaučius Lietuvos.Paskutinis taisė Aleksas666; 2014.08.24, 10:34.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė nesekasi Rodyti pranešimąjauni žmonės pirmiausia turėtų klausyti ką turi pasakyti kiti, o ne patys visa gerkle savo "nuomonę" rėkti nieko nenusimanydami. yra mokymo įstaigos, suteikiančios žinias. jei public schools failed, yra įvairiausių galimybių savišvietai.
o jei to nenorima padaryti, niekas nekaltas. ir užteks sapalioti "kodėl valdžia neklauso paprasto žmogaus??". nes paprastas žmogus kvailas. ne paprastam žmogui valdžiai aiškinti kaip valstybę valdyt, ir kaip verslas turi verslą daryti. jei tas paprastas žmogus toks išmintingas, tegul tampa nepaprastu žmogum ir pats tuo užsiima. o jei sugeba tik nuo 9 iki 5 dirbt nekvalifikuotą arba minimaliai kvalifikuotą darbą, tegul dirba ir džiaugias, kad valstybė ir verslas jam suteikia stogą virš galvos ir duonos kasnį burnoje.
šiek tiek išsiplečiau, bet žinutė manau aiški, kaip atsakas visiems tavo postams šiame forume.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąŠiandien, Ukrainos Nepriklausomybės dieną, pagaliau ir mano gimtajame mieste (160 km. nuo Doniecko) krito leninas.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąRašo, kad buvo nemažai nepatenkintų, tai jiems pareiškė, kad išveža restauruoti.
Čia turbūt kitas miestas
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKur rašo?
Čia turbūt kitas miestas
Comment
-
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKita vieta. Mano mieste tik prieš 2 valandas nuvertėPost in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąPavlohradas.
Comment
Comment