Parašė daktaras
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Sveikata, medicina, mityba
Collapse
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ na va ir sužinojome daugiau... vadinasi nežinau kaip (šiaip visiems aišku kaip ) bet reikia MAŽINTI ir skubiai patiriamą stresą, nes pasekmės vienaip ar kitaip tikriausiai bus liūdnos
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ jeigu tamsta neturi antsvorio nėkiek, tada tas fizinis krūvis turi būti toks, koks pačiam patinka ir nekelia diskomforto, o tik pasitenkinimą
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimątokiu atveju turi išsitirti cholesterolio, cukraus kiekį kraujyje, verta patikrinti ir inkstų veiklą ir funkciją, galbūt net ir antinksčių. be to, ar kas iš tavo artimų giminių turi problemų su širdimi, padidėjusiu kraujospūdžiu? (čia jau gryna konsultacija gaunasi )
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTaigi juk ant kiekvieno kampo tų arbatos parduotuvėlių, nors vežimu vežk
parduotuviu tai pilna bet arbatos ten nera. didzioji dalis ju aromatizuotos kas yra visiskas slamstas. Bandziau pirkti nearomatizutotu bet jos irgi kazkokios netokios matyt dauguma vakarieciam skirtu arbatu yra kazkaip kitaip ruosiamos arba tiesog perkamos atliekos ir parduodama uz nezmoniska kaina. Aisku subjektyvi mano nuomone nes neisbandziau visu parduotuviu tiesiog nusibodo bandyti galbut man tiesiog nepasiseke
Comment
-
Parašė tadux Rodyti pranešimąi
parduotuviu tai pilna bet arbatos ten nera. didzioji dalis ju aromatizuotos kas yra visiskas slamstas. Bandziau pirkti nearomatizutotu bet jos irgi kazkokios netokios matyt dauguma vakarieciam skirtu arbatu yra kazkaip kitaip ruosiamos arba tiesog perkamos atliekos ir parduodama uz nezmoniska kaina. Aisku subjektyvi mano nuomone nes neisbandziau visu parduotuviu tiesiog nusibodo bandyti galbut man tiesiog nepasiseke
Post in English - fight censorship!
Comment
-
Galiausiai, rekomendavo gerti kraujospūdį mažinančius vaistus.
Būtų įdomu sužinoti, ar galima kraujospūdį reguliuoti natūraliais būdais, t.y. derinant maistą ir pan., netampant priklausomu nuo vaistų?
Straipsnelis ta tema:
http://sveikatossaltinis.blogas.lt/t...aujo-spaudimas
Kaip kraujospūdį mažinantys produktai išskiriami česnakas, granatai, alyvuogių lapų ekstraktas ir kt.
Dažnai puolama pirkti vaistus, o galbūt paprasčiausiai trūksta kokio kalio - tabletės spaudimą numuša, bet kalio kiekio organizme tai nepadidina.
Kalis yra svarbus kraujospūdžio reguliavimui organizme, kartu su natriu būtinas vandens kiekio ląstelėse palaikymui. Kalis reikalingas valingiems skeleto raumenų sutraukimams ir nevalingiems širdies raumens ir virškinamojo trakto raumenų susitraukimams. Kalis svarbus nervinio impulso perdavimui, energijos gamybai iš baltymų, riebalų ir angliavandenių medžiagų apykaitos metu.
Kalio šaltiniai: žuvis, brokoliai, žirniai, pomidorai, obuoliai, bananai, abrikosai, ypač džiovinti abrikosai.
Suaugusiems per parą rekomenduojama suvartoti 1500 – 2000 mg kalio.
Kalio trūkumas sukelia raumenų silpnumą, širdies ritmo sutrikimus, padidėjusį kraujospūdį, nuotaikos pakitimus, depresiją, pykinimą, vėmimą.Paskutinis taisė senasnamas; 2012.01.12, 21:15.
Comment
-
Visi kalba apie arbatą ir kavą, tačiau nesuprantu, kodėl podukros vietoje atsidūrusi kakava. Prekybos centruose yra vos keletas rūšių apatinėse lentynose. Ir iš tų rūšių vos vieną kitą galima gerti. O jos nauda su kava nesulyginama. Kavoje naudingų medžiagų paprastai nebūna , kakavoje bent jau yra daug geležies ir magnio. Man kakava ir skanesnė už kavą. Pvz., juodasis šokoladas aukštinamas kaip naudingas širdžiai ir t. t., todėl, kad jame yra magnio. O tas magnis į šokoladą atkeliauja būtent iš kakavos pupelių. Ir kakava naudingesnė turintiems aukštą kraujospūdį, nes kofeino joje yra nedaug.Paskutinis taisė senasnamas; 2012.01.12, 21:16.
Comment
-
Parašė tadux Rodyti pranešimąi
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąNe tik galima, bet ir reikia - vaistai kraujospūdžio nepagydys, tik nuolat tuštins piniginę ir terš kepenis. Pirmiausiai reikia pasitvarkyti mitybą, kad maistas būtų kuo įvairesnis ir iš raciono išmesti visus parazitinius produktus, apie kuriuos visi žino, bet vis tiek valgo . Įvairių negalavimų gali atsirasti vien todėl, kad valgomas nevertingas maistas ir organizme trūksta tam tikrų medžiagų. Ir nereikia bijoti paeksperimentuoti, pvz., 2-4 savaitės sveikos, saikingos ir liesos mitybos, tada pasidaryti tyrimus ir žiūrėti, ar kas nors keičiasi.
Straipsnelis ta tema:
http://sveikatossaltinis.blogas.lt/t...aujo-spaudimas
Kaip kraujospūdį mažinantys produktai išskiriami česnakas, granatai, alyvuogių lapų ekstraktas ir kt.
Dažnai puolama pirkti vaistus, o galbūt paprasčiausiai trūksta kokio kalio - tabletės spaudimą numuša, bet kalio kiekio organizme tai nepadidina.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąKaip suprasti atliekos? Arbatoje atliekų ir negali būti, nebent priemaištos, bet jų akivaizdžiai nesimato kokybiškoje arbatoje. Beto, kodėl aromatizuotos turi būtinai būti šlamštas? Netikiu, kad visas apėjai parduotuves ir viską patikrinai. Beto spėju iš interneto siunti iš tų pačių tiekėjų, tik perpakuotojai kiti
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąPažiūrėk kokia Optima linija ar pan. pigią. Atliekos. Bandžiau kartą iš jų čifiriuką pasidaryti. Šlamštas - galvon nekala...
Comment
-
Aš geriu žalią (senčia) arbatą 5-6 puodeliai į dieną be sukraus... ir daugiau nieko arba beveik nieko.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąAš geriu žalią (senčia) arbatą 5-6 puodeliai į dieną be sukraus... ir daugiau nieko arba beveik nieko.
Comment
-
Jokiu maišeliu, tik plikama ir tik vieną kartą..Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
Comment