Parašė nomad
Rodyti pranešimą
O "natūralaus maisto" idėja per se yra šiek tiem flawed. Aš būčiau linkęs vadinti ne "natūraliu" ar kokiu nors "ekologiškai švariu", bet tiesiog skirstyti į kokybės lygius, kaip value, mid range ir premium. Tai McD šiuo atveju reiktų lyginti su kitais burgeriais (gerų burgerinių yra ir Vilniuje), o ne su kokiomis nors organinėmis žolėmis.
Visgi bėda ta, kad daugelis žmonių, būdami beviltiški provincialai ir kimiečiai, burgerį, visų pirma, asocijuoja būtent su McD ir net neįsivaizduoja, kad burgeris gali būti ir visiškai kitoks, nei tas, kurį parduoda McD.
Beje, pats terminas "natūralus" yra labai nepibrėžtas. Negana to, net ir tikrai natūralūs (na, tarkim miške užaugę) maistiniai augalai ar gyvūnų mėsa nebūtinai yra sveikesni ar naudingni, nei nenatūralūs (užauginti fermoje ir/ar su chemikalais).
Comment