Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Sveikata, medicina, mityba
Collapse
X
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąJei žmogus išoriškai liesas, tai nebūtinai reiškia, kad jo vidaus organai plaukioja riebaluose.
Naujas rinkodarinis šlamštelis persisotinusiems klientams sudominti. Johnui tai, aišku, reikšmingas maisto pramonės laimėjimas . Kava yra geriama be cukraus .
Comment
-
Parašė nomad Rodyti pranešimą
John = elitistas tik teorijoje, kalbant apie valdymą Kinijoje ar pan. Realiame gyvenime, kalbant apie ką jis kasdien deda į burną, jis yra netgi per daug 'demokratiškas' mano skoniui ...
O jeigu esi toks didelis ponas, tai nereiškia, kad čia gali tičiotis iš vargingesnių. Ne visi juk tokie turtingi ir elitiniai, kad išgalėtų kimšti BK Whopperius on a regular basis.
Comment
-
Parašė nomad Rodyti pranešimą
Coffee Inne yra tikrai geresnė kava, nei McD. Coffee Inno kavos žaliava net geresnė, nei Starbuckso. O tiems, kam gerimo kokybė iš tikrųjų svarbi ir kurie domisi iš kur ta kava ir kaip ji pagaminta, siūlau pabandyti One Two Stulginskio gatvėje.
Europoje geresnę kavą už Starbuckso daro (iš fast kavinių chainų) Costa ir Paul. McDonaldo kavos su šitais niekas nusimanantis temoje net nelygina.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąMcD kava nėra tokia gera, kaip kokybiškų kavos chain'ų, bet ji tikrai nėra šlamštas. Bent jau Europoje.Paskutinis taisė nomad; 2014.09.04, 16:36.There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Comment
-
Parašė nomad Rodyti pranešimą
Nu gal McD kava geresnė nei kitų nespecializuotų (kavoje) fast food chainų. Bet tikrai prastesnė, nei specializuotų. Galų gale viskas susiveda į kainą ... Neturiu nieko prieš Starbucks, pavyzdžiui - kokybiška žaliava, rinktiniai tiekėjai ir pan. Bet ir kaina ženkliai didesnė.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąTavo pranešimai kaip ir patvirtina, kad ten ne šiaip sau cukrus .
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąSenasnamai, jeigu rimtai, kokiu būdu geriausia tirpinti cukrų kavoje su ledukais? Kai kur, aišku, ji jau ir taip būna pasaldinta, bet ne visų rūšių ir ne visur. Skystas cukrus gerai tuo, kad jo nereikia kaip nors tirpinti. Tiesiog šiaip būtų įdomu išgirsti konstruktyvų argumentą, kodėl tai blogiau, nei normalus cukrus ledinei kavai saldinti? Mano supratimu, tai tuesiog sutaupo laiko ir padaro gėrimo vartojimą labiau efektyvų.There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Comment
-
Parašė nomad Rodyti pranešimąTavo galva skystas cukrus yra nereali inovacija? Taigi sirupų forma jau senai egzistuoja.
Plius, kaip minejau, tas skystalas, tuo paciu, nudaze kava baltai - lyg pienas - kas yra pakankamai nice touch.
P.S. sorry uz lietuvisku characteriu nebuvima. Prisedau prie kazkokio kompo, bet jame, pasirodo, wondowsas kinietiskas ir nemoku idiegti LT rasybos. Cia kaip ir zmogaus teisu pazeidimas, bet bijau skustis, kad nepasodintu i kaleima.Paskutinis taisė John; 2014.09.04, 19:46.
Comment
-
Man kava su ledukais yra toks pat nesusipratimas kaip karštas alus . Kitas nesusipratimas - kava su cukrum. Tai man sunku suvokti tokias kavos gėrimo efektyvinimo "problemas". Daug metų dirbantys masinio maisto "restoranai" turi kažkaip privilioti ir išsaugoti klientus, todėl priversti kurti atseit inovacijas. Mėsainio antrą kartą neišrasi, tai prasideda visokių kavų su ledukais, ledukų su kava ir pan. meniu naujienų kūrimas. Rinkodarai mažiausiai atsparūs klientai ant to užkimba, perka, aptarinėja forumuose, giria - pagrindinis Mcdonalds tikslas būti girdima ir matoma pasiektas. Jei tau atrodo, kad net kavos gėrimą reikėtų kažkaip efektyvinti, tai pakeisk ją vandeniu .Paskutinis taisė senasnamas; 2014.09.04, 20:04.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąMan kava su ledukais yra toks pat nesusipratimas kaip karštas alus .
Beje, su iced coffee pirmąkart teko susudurti kažkokiame pigiame Bankoko food-hall'e. Be jokio marketingo. Po to susiprotėjau, kad ten tai yra norma praktiškai visur, pradedant McD ir BK, baigiant hi-end fine dainingo establišmentais. Kodėl? Ogi todėl, kad ten yra su****ai karšta, o ne todėl, kad kas nors būtų neatsparus marketingui.Paskutinis taisė John; 2014.09.04, 20:47.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTaip yra todėl, kad negyveni/nekeliauji po vietas, kur didžiąją metų dalį dienos metu yra +33C ir dusinanti drėgmė. Ko rezultate prakaitas žliaugia po minutės, išėjus į lauką. Paskutinis dalykas, kurio tada nori, yra puodas karšto gėrimo.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąPuodelis stiprios karštos arbatos tokiais momentais yra pats tas.
If anything, bent pusė gėrimų šaldytuvų tropinių Azijos kraštų corner šopuose yra užpildyti šalta arbata bei kava. Iced tea/coffee yra bene populiariausi nealkoholiniai gėrimai.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTaip. Jeigu turi polinkį į sado-mazoThere is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Comment
-
Parašė nomad Rodyti pranešimą
O kas jo neturi?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTaip. Jeigu turi polinkį į sado-mazo, ir perkaitęs ir pridusęs nuo drėgmės dar norėtum karštos arbatos.
If anything, bent pusė gėrimų šaldytuvų tropinių Azijos kraštų corner šopuose yra užpildyti šalta arbata bei kava. Iced tea/coffee yra bene populiariausi nealkoholiniai gėrimai.
O šalti gerimai ne tik didina peršalimo tikimybę (ir farmacininkų pelną), o taip pat greičiau "išmeta" maistą iš skrandžio (jam įsisavinant ne iki galo) į žarnyną taip didinant prekybininkų pelną.
Comment
-
Karštyje, kai daug prakaituojama, kaip tik ir reikėtų gerti vandenį, ypač mineralizuotą, nes su prakaitu netenkama mineralų. O kava dar ir apsunkina kai kurių iš jų įsisavinimą. Todėl racionalaus pagrindo gaivintis kava nėra jokio. Be to, ji troškulio nemalšina, ypač saldi. Arbata tam reikalui tinka geriau. Apskritai karštyje vartoti kofeiną, kai širdis ir taip daužosi dažniau, nieko gero.
The Effect of Caffeine on Vitamin Absorption
http://www.fitday.com/fitness-articl...bsorption.htmlPaskutinis taisė senasnamas; 2014.09.04, 21:06.
Comment
-
/\ Teorijos teorijomis, o vis dėlto aprasojusi šaltos Frappe (čia beje receptas kaip pagaminti šaltą kavą su normaliu cukrumi. Jį paprasčiausiai reikia išplakti su blenderiu) stiklinė karščiui esant virš 30 laipsnių yra nuostabiausias įmanomas dalykas. Aišku ne visi tokie kofemanai kaip aš ir kitiems tikrai gali pradėti širdis daužytis.Post in English - fight censorship!
Comment
Comment