Parašė Pedigree
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Sveikata, medicina, mityba
Collapse
X
-
Parašė Pedigree Rodyti pranešimąNeaiškink, kaip noriu, taip rašau.Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.
Comment
-
Parašė M1gdasSvorio priaugti kartais gali būti ne taip jau ir paprasta, kuomet gali prireikti net specialisto konsultacijos. Jei nėra sveikatos sutrikimų dėl ko tas svoris galėtų nedidėti, tuomet belieka pasikliauti mityba (gali prireikti ir specialios dietos. Mitybos specialistų šiame forume turime nemažai ) ir fiziniu akvyumu, didinant raumenų masę (fiziniam aktyvumui amžius ne kliūtis). Su amžiumi medžiagų apykaitos procesai keičiasi ir dažnas svorio priauga be didesnių pastangų.
Ir ar tikrai valgote daug? Buvo reportažas apie mūsų galiūno Ž. Savicko kasdienybę. Tai sunku net patikėti kokį kiekį maisto gali suvalgyti vienas žmogus per dieną.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąPalyginus su Savicku, tai as valgau mazai Siaip, KMI mano idealus, bet man norisi daugiau mases. Kokius +8 kg, iki kokiu 100 kg. (Grazus skaicius )Paskutinis taisė John; 2017.02.14, 15:12.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Nebent ūgis virš 200 cm.
Parašė John Rodyti pranešimąBūnant 190cm, kažkada teko sverti 80kg. Teko ir 100kg. Po to pavyko sugrįžti į 85-90 sritį. 80kg geriau, trust me
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą100 kg nėra daug, va kaip atrodo žmogus apie 1,9 m ūgio sveriantis virš 100 kg.
Atvaizdas
80 kg? Čia gal kokioje koncentracijos stovykloje teko sėdėti?
O tas bičas tavo foto neatrodo kaip sveriantis 100kg. Arba jis tai gerai užmaskavęs, arba užsiima rimtu bodybuilding'u (kas irgi nėra labai naudinga sveikatai) ir sugebėjo išnaikinti riebalus ir užsidėti vien tik raumenų, nes normalioje situacijoje 100kg su tokiu ūgiu jau yra smarkiai 'overweight' teritorijoje ir artėja link 'obese', širdies likų ir panašių problemų vyresniame amžiuje.Paskutinis taisė John; 2017.02.15, 00:07.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąŠiaip tai 80kg 190cm yra idealus BMI. Nors kokie 85 gal ir geriau atrodo. Dabar sveriu netoli 90 ir pagal BMI jau esu visiškai arti 'overweight' ribos, kurios stengsiuosi neperlipti.
O tas bičas tavo foto neatrodo kaip sveriantis 100kg. Arba jis tai gerai užmaskavęs, arba užsiima rimtu bodybuilding'u (kas irgi nėra labai naudinga sveikatai) ir sugebėjo išnaikinti riebalus ir užsidėti vien tik raumenų, nes normalioje situacijoje 100kg su tokiu ūgiu jau yra smarkiai 'overweight' teritorijoje ir artėja link 'obese', širdies likų ir panašių problemų vyresniame amžiuje.
Paskutinis taisė Lettered; 2017.02.15, 00:23.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTom Brady, todėl ir įdėjau pvz. normalaus sportuojančio bičo, ir čia ne koks kraštutinumas kaip su bodybuilder'iais. Todėl bendras svoris ir KMI nelabai ką sako, geriau žiūrėti ūgio/liemens apimties santykį, nes gali žmogus būti ir kūdas su geru KMI, bet turintis per daug riebalų pavojingiausioje vietoje ties liemeniu, atitinkamai ir su aukštu KMI gali neturėti pilvo ir problemų su riebalais aplink svarbiausius organus, kas sukelia šitas visas ligas.
Atvaizdas
Comment
-
Tom Brady kelioliką metų yra profesionalus sportininkas, pas kurį greičiausiai yra vien kaulai ir raumenys. Ir tada jo 193cm/100kg atrodo visiškai normaliai.
Nelabai tinkamas pavyzdys ofisų planktonui Aš pvz. esu arti 2m ūgio (1,98 ar 1,99), šiuo metu sveriu apie 102kg ir tai yra aiškus viršsvoris. Bet raumenų pas mane turbūt 1/2 lyginant su BradyPaskutinis taisė Tomas; 2017.02.15, 08:58.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąTom Brady kelioliką metų yra profesionalus sportininkas, pas kurį greičiausiai yra vien kaulai ir raumenys. Ir tada jo 193cm/100kg atrodo visiškai normaliai.
Nelabai tinkamas pavyzdys ofisų planktonui Aš pvz. esu arti 2m ūgio (1,98 ar 1,99), šiuo metu sveriu apie 102kg ir tai yra aiškus viršsvoris. Bet raumenų pas mane turbūt 1/2 lyginant su Brady
Comment
-
Dar viena tema, kurią lyg ir nelabai diskutavom. Probiotikai.
Viskas daugmaž žinoma, "gerosios" bakterijos palaiko tvarką žarnyne ir jas reikia gerbti ir mylėti t.y. nevalgyti be reikalo antibiotikų ir panašių dalykų.
Bet visgi atsiradus problemų (tarkim, po rimtesnio antibiotikų kurso), rekomenduojami bent keli būdai žarnyno mikroflorą atstatyti: gerti probiotinius jogurtus, probiotinius maisto papildus. .
Bet šiek tiek pasiskaičius visokių sveikuolių ir health freakų forumus ir netgi normalius naujienų puslapius, daug kur, kaip geriausias ever probiotikas dažnai minimas kefyras. Kefyras pas mus (ir aplink mus) yra visiems puikiai žinomas nuo pat gimimo ir buvo žinomas mūsų tėvams ir seneliams. Visgi į Vakarus nuo Lenkijos jis arba nėra žinomas išvis, arba palyginus mažai ir egzistuoja nebent kaip nišinis produktas, kurio bet kur negausi ir kurį perka visokie žaliavalgiai hipiai ir panaši fauna.
Klausimas, ar kefyras tėra tik dar vienas eilinis neturinčių ką veikti hipsterių išmislas ar realiai naudingas dalykas probiotikų prasme? Jeigu tikėsim, ką rašo, daugelis šaltinių, kefyras turi iki 40 skirtingų kultūrų, kurios naudingos virškinimo traktui, kai net geriuasias jogurtas turi tik porą ar tris ir nėra toks naudingas. Ir jeigu kefyras yra tikrai naudingas, ar tai galioja kefyrui, kuris parduodamas mūsų supermarketuose?
Comment
-
Turbūt, bet kuris pieno produktas parduotuvėje yra pasterizuojamas ir kogero tik tada dedama konkrečių bakterijų, tame tarpe ir probiotikų, kad sutvarkytų kefyro skonį, išvaizdą ir t.t. . Tas senovinis kaimiškas rūgpienis vien savo išvaizda visiškai kitoks produktas, jį valgyti gali vos ne pirštais, o ne tai kad gerti kaip kefyrą.
http://www.baltvita.lt/lt/maisto_pri...ieno_produktai
Galima paskaityti ko galima dėti į vieną ar kitą produktą.Paskutinis taisė Galys; 2017.02.15, 17:36.
Comment
-
Parašė Galys Rodyti pranešimąTurbūt, bet kuris pieno produktas parduotuvėje yra pasterizuojamas ir kogero tik tada dedama konkrečių bakterijų, tame tarpe ir probiotikų, kad sutvarkytų kefyro skonį, išvaizdą ir t.t. . Tas senovinis kaimiškas rūgpienis vien savo išvaizda visiškai kitoks produktas, jį valgyti gali vos ne pirštais, o ne tai kad gerti kaip kefyrą.
http://www.baltvita.lt/lt/maisto_pri...ieno_produktai
Galima paskaityti ko galima dėti į vieną ar kitą produktą.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąBet kad kaimo rūgpienis turi visai kitas bakterijų kultūras, ir kur kas mažiau, nei kefyras. Čia kaip ir skirtingi dalykai.
Probiotikai
Chr. Hansen vykdo intensyvius probiotinių bakterijų tyrimus. Mūsų siūlomų probiotinių bakterijų asortimentas pavadintas nu-trish®. Nu-trish suskirstytas į tris produktų grupes. Probio-Tec® apima probiotines bakterijas, turinčias gerą jų klinikinių tyrimų dokumentaciją
Apie kefyrą užsiminiau, nes kažkada skaičiau, kad kaukazas vartoja kažkokį panašų dalyką, dėl ko jie ar tai pasižymi ilgaamžiškumu ar tai mažu onkologinių lygų skaičiumi. Ten buvo analogija ir į mūsų rūgpienį, bet čia viso labo galbūt nevykęs lyrinis nukrypimas.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąSupermamos.lt tau atsakys i visus tavo klausimus del sveikatos cia miestu architekturos forumas, jei ka
Comment
Comment