Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Sveikata, medicina, mityba

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė John Rodyti pranešimą
    Susipyliau tą cukrų ir kava nusidažė baltai, lyg nuo pieno. Nors tas "cukrus", šiaip, yra skaidrus kaip vanduo. Wtf?
    OT, bet kaip manote, kodėl pienas baltas? Ir kokios spalvos yra vandens garai?

    Comment


      bet jei tiems TOFI auga riebalai viduje, tai ir mase turetu zmogaus dideti.

      Comment


        Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
        Jei žmogus išoriškai liesas, tai nebūtinai reiškia, kad jo vidaus organai plaukioja riebaluose.

        Naujas rinkodarinis šlamštelis persisotinusiems klientams sudominti. Johnui tai, aišku, reikšmingas maisto pramonės laimėjimas . Kava yra geriama be cukraus .
        Aš tai nebūčiau toks santūrus šiuo klausimu. Ten yra ne šiaip marketingo triukas, bet taip žmonėms šeriami PSICHOTRONAI ir GALIUCINOGENAI, nuo kurių jie nebemato ir nebesupranta, kad pasaulį jau užvaldė driežažmogiai ir jų sąjungininkai žydomasonai. Aš viską dar matau ir kovosiu su jais.

        Comment


          Tavo pranešimai kaip ir patvirtina, kad ten ne šiaip sau cukrus .

          Comment


            Parašė nomad Rodyti pranešimą

            John = elitistas tik teorijoje, kalbant apie valdymą Kinijoje ar pan. Realiame gyvenime, kalbant apie ką jis kasdien deda į burną, jis yra netgi per daug 'demokratiškas' mano skoniui ...
            Gal turi ką nors prieš McD?
            O jeigu esi toks didelis ponas, tai nereiškia, kad čia gali tičiotis iš vargingesnių. Ne visi juk tokie turtingi ir elitiniai, kad išgalėtų kimšti BK Whopperius on a regular basis.

            Comment


              Parašė nomad Rodyti pranešimą

              Coffee Inne yra tikrai geresnė kava, nei McD. Coffee Inno kavos žaliava net geresnė, nei Starbuckso. O tiems, kam gerimo kokybė iš tikrųjų svarbi ir kurie domisi iš kur ta kava ir kaip ji pagaminta, siūlau pabandyti One Two Stulginskio gatvėje.

              Europoje geresnę kavą už Starbuckso daro (iš fast kavinių chainų) Costa ir Paul. McDonaldo kavos su šitais niekas nusimanantis temoje net nelygina.
              McD kava nėra tokia gera, kaip kokybiškų kavos chain'ų, bet ji tikrai nėra šlamštas. Bent jau Europoje.

              Comment


                Parašė John Rodyti pranešimą
                McD kava nėra tokia gera, kaip kokybiškų kavos chain'ų, bet ji tikrai nėra šlamštas. Bent jau Europoje.
                Nu gal McD kava geresnė nei kitų nespecializuotų (kavoje) fast food chainų. Bet tikrai prastesnė, nei specializuotų. Galų gale viskas susiveda į kainą ... Neturiu nieko prieš Starbucks, pavyzdžiui - kokybiška žaliava, rinktiniai tiekėjai ir pan. Bet ir kaina ženkliai didesnė.
                Paskutinis taisė nomad; 2014.09.04, 16:36.
                There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).

                Comment


                  Parašė nomad Rodyti pranešimą

                  Nu gal McD kava geresnė nei kitų nespecializuotų (kavoje) fast food chainų. Bet tikrai prastesnė, nei specializuotų. Galų gale viskas susiveda į kainą ... Neturiu nieko prieš Starbucks, pavyzdžiui - kokybiška žaliava, rinktiniai tiekėjai ir pan. Bet ir kaina ženkliai didesnė.
                  Tai jo. Tiesiog anksčiau, fast foodai į kavą nekreipdavo jokio dėmesio, nes praeidavo bet kas. McD nusprendė, kad galima geriau, ir padarė. Šiaip, spėju, didele dalimi dėl kavos aparatų pigumo ir prieinamumo. Kas netingi, gali daryti neblogą kavą be didesnių investicijų ir pastangų.

                  Comment


                    Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                    Tavo pranešimai kaip ir patvirtina, kad ten ne šiaip sau cukrus .
                    Senasnamai, jeigu rimtai, kokiu būdu geriausia tirpinti cukrų kavoje su ledukais? Kai kur, aišku, ji jau ir taip būna pasaldinta, bet ne visų rūšių ir ne visur. Skystas cukrus gerai tuo, kad jo nereikia kaip nors tirpinti. Tiesiog šiaip būtų įdomu išgirsti konstruktyvų argumentą, kodėl tai blogiau, nei normalus cukrus ledinei kavai saldinti? Mano supratimu, tai tuesiog sutaupo laiko ir padaro gėrimo vartojimą labiau efektyvų.

                    Comment


                      Parašė John Rodyti pranešimą
                      Senasnamai, jeigu rimtai, kokiu būdu geriausia tirpinti cukrų kavoje su ledukais? Kai kur, aišku, ji jau ir taip būna pasaldinta, bet ne visų rūšių ir ne visur. Skystas cukrus gerai tuo, kad jo nereikia kaip nors tirpinti. Tiesiog šiaip būtų įdomu išgirsti konstruktyvų argumentą, kodėl tai blogiau, nei normalus cukrus ledinei kavai saldinti? Mano supratimu, tai tuesiog sutaupo laiko ir padaro gėrimo vartojimą labiau efektyvų.
                      Tavo galva skystas cukrus yra nereali inovacija? Taigi sirupų forma jau senai egzistuoja.
                      There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).

                      Comment


                        Parašė nomad Rodyti pranešimą
                        Tavo galva skystas cukrus yra nereali inovacija? Taigi sirupų forma jau senai egzistuoja.
                        Panasu, kad bent jau catering'e, apie kuri kalbame - taip. Bent as iki siol nemaciau nieko panasaus. Ir tikrai ne McD ar panasiame Vaakarietiskame chain'e. Nors, siaip, jo, joks cia rocket science. Tiesiog iki siol neteko to matyti praktikoje.

                        Plius, kaip minejau, tas skystalas, tuo paciu, nudaze kava baltai - lyg pienas - kas yra pakankamai nice touch.

                        P.S. sorry uz lietuvisku characteriu nebuvima. Prisedau prie kazkokio kompo, bet jame, pasirodo, wondowsas kinietiskas ir nemoku idiegti LT rasybos. Cia kaip ir zmogaus teisu pazeidimas, bet bijau skustis, kad nepasodintu i kaleima.
                        Paskutinis taisė John; 2014.09.04, 19:46.

                        Comment


                          Man kava su ledukais yra toks pat nesusipratimas kaip karštas alus . Kitas nesusipratimas - kava su cukrum. Tai man sunku suvokti tokias kavos gėrimo efektyvinimo "problemas". Daug metų dirbantys masinio maisto "restoranai" turi kažkaip privilioti ir išsaugoti klientus, todėl priversti kurti atseit inovacijas. Mėsainio antrą kartą neišrasi, tai prasideda visokių kavų su ledukais, ledukų su kava ir pan. meniu naujienų kūrimas. Rinkodarai mažiausiai atsparūs klientai ant to užkimba, perka, aptarinėja forumuose, giria - pagrindinis Mcdonalds tikslas būti girdima ir matoma pasiektas. Jei tau atrodo, kad net kavos gėrimą reikėtų kažkaip efektyvinti, tai pakeisk ją vandeniu .
                          Paskutinis taisė senasnamas; 2014.09.04, 20:04.

                          Comment


                            Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                            Man kava su ledukais yra toks pat nesusipratimas kaip karštas alus .
                            Taip yra todėl, kad negyveni/nekeliauji po vietas, kur didžiąją metų dalį dienos metu yra +33C ir dusinanti drėgmė. Ko rezultate prakaitas žliaugia po minutės, išėjus į lauką. Paskutinis dalykas, kurio tada nori, yra puodas karšto gėrimo. Tai suprato tiek McD, tiek ir Starbucks, tiek visi kiti, kurie daro iced coffee kaip vieną iš standartinių meniu pasirinkimų atitinkamose vietose.

                            Beje, su iced coffee pirmąkart teko susudurti kažkokiame pigiame Bankoko food-hall'e. Be jokio marketingo. Po to susiprotėjau, kad ten tai yra norma praktiškai visur, pradedant McD ir BK, baigiant hi-end fine dainingo establišmentais. Kodėl? Ogi todėl, kad ten yra su****ai karšta, o ne todėl, kad kas nors būtų neatsparus marketingui.
                            Paskutinis taisė John; 2014.09.04, 20:47.

                            Comment


                              Parašė John Rodyti pranešimą
                              Taip yra todėl, kad negyveni/nekeliauji po vietas, kur didžiąją metų dalį dienos metu yra +33C ir dusinanti drėgmė. Ko rezultate prakaitas žliaugia po minutės, išėjus į lauką. Paskutinis dalykas, kurio tada nori, yra puodas karšto gėrimo.
                              Puodelis stiprios karštos arbatos tokiais momentais yra pats tas.

                              Comment


                                Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
                                Puodelis stiprios karštos arbatos tokiais momentais yra pats tas.
                                Taip. Jeigu turi polinkį į sado-mazo, ir perkaitęs ir pridusęs nuo drėgmės dar norėtum karštos arbatos.

                                If anything, bent pusė gėrimų šaldytuvų tropinių Azijos kraštų corner šopuose yra užpildyti šalta arbata bei kava. Iced tea/coffee yra bene populiariausi nealkoholiniai gėrimai.

                                Comment


                                  Parašė John Rodyti pranešimą
                                  Taip. Jeigu turi polinkį į sado-mazo
                                  O kas jo neturi?
                                  There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).

                                  Comment


                                    Parašė nomad Rodyti pranešimą

                                    O kas jo neturi?
                                    Tie, kurie negeria karštos arbatos/kavos, kai dūsta nuo karščio.

                                    Comment


                                      Parašė John Rodyti pranešimą
                                      Taip. Jeigu turi polinkį į sado-mazo, ir perkaitęs ir pridusęs nuo drėgmės dar norėtum karštos arbatos.

                                      If anything, bent pusė gėrimų šaldytuvų tropinių Azijos kraštų corner šopuose yra užpildyti šalta arbata bei kava. Iced tea/coffee yra bene populiariausi nealkoholiniai gėrimai.
                                      Karštas gerimas didina kuno temperatūra, žmogus prakaituoja, prakaitas garuoja, o garuojant prakaitui oda (ir visas kunas) atšala - elementari fizika.
                                      O šalti gerimai ne tik didina peršalimo tikimybę (ir farmacininkų pelną), o taip pat greičiau "išmeta" maistą iš skrandžio (jam įsisavinant ne iki galo) į žarnyną taip didinant prekybininkų pelną.

                                      Comment


                                        Karštyje, kai daug prakaituojama, kaip tik ir reikėtų gerti vandenį, ypač mineralizuotą, nes su prakaitu netenkama mineralų. O kava dar ir apsunkina kai kurių iš jų įsisavinimą. Todėl racionalaus pagrindo gaivintis kava nėra jokio. Be to, ji troškulio nemalšina, ypač saldi. Arbata tam reikalui tinka geriau. Apskritai karštyje vartoti kofeiną, kai širdis ir taip daužosi dažniau, nieko gero.
                                        The Effect of Caffeine on Vitamin Absorption
                                        http://www.fitday.com/fitness-articl...bsorption.html
                                        Paskutinis taisė senasnamas; 2014.09.04, 21:06.

                                        Comment


                                          /\ Teorijos teorijomis, o vis dėlto aprasojusi šaltos Frappe (čia beje receptas kaip pagaminti šaltą kavą su normaliu cukrumi. Jį paprasčiausiai reikia išplakti su blenderiu) stiklinė karščiui esant virš 30 laipsnių yra nuostabiausias įmanomas dalykas. Aišku ne visi tokie kofemanai kaip aš ir kitiems tikrai gali pradėti širdis daužytis.
                                          Post in English - fight censorship!

                                          Comment

                                          Working...
                                          X