nu kažkaip daugokai atrodo dešimt kilų per dvi savaites... o kažkokio nuovargio, galvos svaigimo neatsirado?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Sveikata, medicina, mityba
Collapse
X
-
Po mokesčių inspektorių vizitų į privačias sveikatos priežiūros, veterinarijos ar odontologijos paslaugas teikiančias klinikas ir kabinetus deklaruojamos apyvartos išaugo iki 5 kartų. Mokesčių inspekcija perspėja – tai ne pabaiga, ir toliau bus tęsiamas projektas „Baltieji chalatai“, kurio metu tikrinamos privačios medicinos įmonės.
Kai kuriais klausimais Andriukaitis buvo teisus .
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąnu kažkaip daugokai atrodo dešimt kilų per dvi savaites... o kažkokio nuovargio, galvos svaigimo neatsirado?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNe, nieko panašaus. Atvirkščiai, atsirado daugiau energijos ir pagerėjo bendra savijauta. Tas net ir man šiek tiek keista. Nors gal visgi tokie dalykai bent iš dalies priklauso nuo individalaus organizmo specifikos.
Vyrai, o man pilva pucia. Cia gerai ar nelabai? Siaip jauciu energijos prieaugi, gal is to ir putinas? Ar tai normalu? Ypac prie pietu stalo arba gulint vonioje. Kartais ir darbe. Kas man?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąVyrai, o man pilva pucia. Cia gerai ar nelabai? Siaip jauciu energijos prieaugi, gal is to ir putinas? Ar tai normalu? Ypac prie pietu stalo arba gulint vonioje. Kartais ir darbe. Kas man?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimądaug daug vaikščiojimo (15-20km kasdien).
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąAs irgi megstu taip kelionese, bet po 3-4 dienu jau nutrintos pedos bei pusles ant pirstu, tada likusias dienas tenka praktiskai nejudet uz lokacijos ribu. Reiktu spcialios avalynes turbut.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąJei kelionėse tenka daug vaikščioti, reikalinga atitinkama avalynė. Nes visa tai, kas pas mus parduodama parduotuvėse, skirta miesčionims, kurie per dieną nueina vos kelis km.Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąIr ką tu tuo nori pasakyti?Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Speciali 'heavy duty' avalynė, spėju, atinkamai ir kainuoja?
Visąlaik naudoju kokius paprastus (bet pakankamai padorius t.y. ~40-50Eur) ir lengvus sportinius batelius. Tokie gali atlaikyti apie porą savaičių rimtų pasivaikščiojimų.
Ir, aišku, labai daug lemia svoris. Lengvesniems žmonėms išvis nelabai svarbu, kokia ta avalynė, jei tik ji nėra visiškai bloga.
Comment
-
Šiaip daug duoda nuolatinis krūvis tavo pėdoms. Jeigu nuolatos judi, sportuoji, aktyviai naudoji pėdas, padų oda dėl nuolatinio fizinio poveikio sustorės ir taps atsparesnė. Toks pats principas (tik rankų pirštų galiukams) galioja kai tik pradedi groti gitara. Seniau daug ir intensyviai bėgiodavau (dabar šiek tiek laiko trūksta), tai pačioje pradžioje pėdos buvo nutrintos ir t.t. Tačiau po kiek laiko jos tapo atsparios, o ilgos kelionės pėsčiomis su bet kokia avalyne didelės įtakos nebeturėjo.
Dabar iš viso populiarėja bėgiojimas ir vaikščiojimas basomis. O vat pas juos atsparios pėdosPaskutinis taisė bebop; 2013.08.02, 14:03.Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Na as vaikstau pakankamai daug, daug daugiau nei vidutinis zmogus, bet sakau, kelioneje jau trecia diena buna nemaloniai "ikaite"padai, o ketvirta jau ir pusles ant pirstu pradeda susidarinet. Kelioneje vaikstau kokiom 3 valandom per diena daugiau nei iprasta diena budamas namie. Ir nepadeda lengvas mano svoris, aisku realiai turbit padeda, nes jei buciau sunkus, butu dar blogiau.
Speciali avalyne man nelabai patinka, nes dazniausiai ji atrodo baisokai. Aisku paieskojus galima turbut butu rasti ir normalaus dizaino, o ne "specialaus" specialios avalynes.Paskutinis taisė Gator; 2013.08.02, 14:56.
Comment
-
Parašė bebop Rodyti pranešimąŠiaip daug duoda nuolatinis krūvis tavo pėdoms. Jeigu nuolatos judi, sportuoji, aktyviai naudoji pėdas, padų oda dėl nuolatinio fizinio poveikio sustorės ir taps atsparesnė. Toks pats principas (tik rankų pirštų galiukams) galioja kai tik pradedi groti gitara. Seniau daug ir intensyviai bėgiodavau (dabar šiek tiek laiko trūksta), tai pačioje pradžioje pėdos buvo nutrintos ir t.t. Tačiau po kiek laiko jos tapo atsparios, o ilgos kelionės pėsčiomis su bet kokia avalyne didelės įtakos nebeturėjo.
Dabar iš viso populiarėja bėgiojimas ir vaikščiojimas basomis. O vat pas juos atsparios pėdos
Comment
-
Nereikia kažin kokios ypatingos avalynės, svarbiausia, kad padas būtų kuo lankstesnis ir minkštesnis. Tą reikalavimą gerai atitinka bėgimo bateliai, bet būna ir kasdienės avalynės minkštu padu. Nelabai suprantu, kodėl išvis gamintojai gamina batus su "mediniais" padais. Negi minkštas padas taip stipriai didina gamybos sąnaudas.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąNa as vaikstau pakankamai daug, daug daugiau nei vidutinis zmogus, bet sakau, kelioneje jau trecia diena buna nemaloniai "ikaite"padai, o ketvirta jau ir pusles ant pirstu pradeda susidarinet. Kelioneje vaikstau kokiom 3 valandom per diena daugiau nei iprasta diena budamas namie. Ir nepadeda lengvas mano svoris, aisku realiai turbit padeda, nes jei buciau sunkus, butu dar blogiau.
Speciali avalyne man nelabai patinka, nes dazniausiai ji atrodo baisokai. Aisku paieskojus galima turbut butu rasti ir normalaus dizaino, o ne "specialaus" specialios avalynes.Paskutinis taisė bebop; 2013.08.02, 15:29.Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
Comment