Šiaip sveikumo prasme ar yra didelis skirtumas tarp palmių ir saulėgražų aliejaus? Kepant aukštoje temperarūroje tiek su vienu tiek su kitu susidaro transriebalai ir kancerogenai. Su palmių aliejum problema labiau ta, kad jis auginamas kertant atogražų miškus.
Alternatyvi medicina vis tik yra medicina, pagrįsta mokslu, tai viskas ok. Jau išsigandau, kad kažkokias raganas rodo.
Nėra tokio dalyko kaip alternatyvi medicina. Jeigu ji būtų veiksminga ji būtų vadinama tiesiog "medicina". Alternatyvia medicina ją vadina visokios "raganos" nes nėra ten jokios medicinos bet jeigu tą žodį vartosi buduliai patikės.
Nėra tokio dalyko kaip alternatyvi medicina. Jeigu ji būtų veiksminga ji būtų vadinama tiesiog "medicina". Alternatyvia medicina ją vadina visokios "raganos" nes nėra ten jokios medicinos bet jeigu tą žodį vartosi buduliai patikės.
Tai taip, ką daro visokios raganos tikrai nėra jokia medicina, bet tai, ką rodė LRT kaip suprantu vienaip ar kitaip buvo medicina.
Tai taip, ką daro visokios raganos tikrai nėra jokia medicina, bet tai, ką rodė LRT kaip suprantu vienaip ar kitaip buvo medicina.
Kažkas ištrynė mano žinutę tai pakartosiu. Nebuvo ten medicina. Ten buvo apie "mamai dingo auglys, nes sūnus virš jo rankas vedžiojo. Ir tai padeda net nuo sunkiausių vėžio rūškų!".
Kažkas ištrynė mano žinutę tai pakartosiu. Nebuvo ten medicina. Ten buvo apie "mamai dingo auglys, nes sūnus virš jo rankas vedžiojo. Ir tai padeda net nuo sunkiausių vėžio rūškų!".
Na kad placebo efektas padėtų net auglį panaikinti dar neteko girdėti.
Viena pirmųjų apie organizmo senėjimą praneša oda – po 25-erių ji akivaizdžiai išduoda, kaip gyvename ir ką valgome, todėl svarbu pasirūpinti, kad lėkštėje būtų gausu antioksidantų ir kitų naudingų medžiagų turtingo maisto.
Reikia, kad apvalintųsi į vienetą, o dabar į nulį apvalini. Gal rezultatui reiktų bent 5-ias sąlygas pildyti.
Aišku, dar yra skirtingi odų tipai dėl tos saulės, bet valgau daug šokolado ir pomidorų, perėjau ant alyvuogių aliejaus. Oda skūstis negaliu.
P.S. esu užkietėjęs mesėdis - kepa štai ant grilio
Labai aptakiai prirašynėta ten. Rašo, kad mėsa sukelia vėžį. Vėliau rašo, kad mėsą valgyti ne tik sveika, bet ir būtina. Po to užsimena apie tuos cheminius priedus perdirbus mėsą.
Konstatuočiau taip, kad mėsa sukelia vėžį būtent dėl tų anksčiau minėtų konservantų mėsoje (E250, E251). Praktikoj, gal tik 3 % atvejų nesu jų matęs sudėtyje, tai ir gaunasi, kad „perdirbta mėsa sukelia vėžį”. Net antraštėje į paminėtą dietą įeina mėsa.
Iš paties straipsnio:
Anot gydytojų, viskas itin paprasta: maitinkitės kaip graikai. <...> Viduržemio dieta, kurios pagrindą sudaro daržovės, riešutai ir vaisiai (ir saikingas kiekis mėsos ir pieno produktų) – puikiausias pasirinkimas.
Dulkys sako kad testai nebebus nemokami bet už sergančiųjų gydymą vis dar mokėsim iš savo kišenės.
Kad ir kaip nemėgčiau antivakserių, bet ar nepažeistų Konstitucijos reikalavimas papildomai susimokėti už gydymą asmenį, kuris ir taip turi PSD? Juk čia ne kažkokia nebūtina plastinė operacija, o gyvybei pavojingos ligos gydymas.
Deja, valstybė žmogui negali pasakyti - "mokėk pinigus arba mirk", tai būtų ir visų įstatymų, ir normų, ir Hipokrato priesaikos pažeidimas.
Kad ir kaip nemėgčiau antivakserių, bet ar nepažeistų Konstitucijos reikalavimas papildomai susimokėti už gydymą asmenį, kuris ir taip turi PSD? Juk čia ne kažkokia nebūtina plastinė operacija, o gyvybei pavojingos ligos gydymas.
Deja, valstybė žmogui negali pasakyti - "mokėk pinigus arba mirk", tai būtų ir visų įstatymų, ir normų, ir Hipokrato priesaikos pažeidimas.
Tai nebūtina prašyti susimokėti iš anksto. Yra šalių kuri gydymas yra suteikiamas, o vėliau turi apmokėti už tai sąskaitą.
Jeigu būtų galimybė už šiuos nemokėti aš irgi prisidėčiau.
Tai iš esmės daugumą iš egzistuojančių ligų/negalių galima paaiškinti arba neatsargiu elgesiu, arba neteisingų gyvenimo būdu (na, neskaitant nelaimingų atsitikimų).
Tai siūlote, kad iš beveik bet kokį gydymą reikėtų mokėti ?
Tai iš esmės daugumą iš egzistuojančių ligų/negalių galima paaiškinti arba neatsargiu elgesiu, arba neteisingų gyvenimo būdu (na, neskaitant nelaimingų atsitikimų).
Tai siūlote, kad iš beveik bet kokį gydymą reikėtų mokėti ?
Už dantų ir burnos gydymą iš esmės valstybė nekompensuoja.
O ir šiaip "nuvarytus arklius nušauna", taip sakoma.
Yra nemažai ligų kurių gydymas nėra kompensuojamas iš ligonių kasos ir dėl to mes (šalies piliečiai) nemokam už individualų gydymą. Tokiu atveju gydomasi iš savo kišenės.
Už dantų ir burnos gydymą iš esmės valstybė nekompensuoja.
O ir šiaip "nuvarytus arklius nušauna", taip sakoma.
O ar galite plačiau? Mano poliklinikoje odontologas man sutaisė skyles už simbolinę kainą. Žinau, kad ortodonto paslaugos tik Žalgirio poliklinikoje ir neįmanoma patekti, bet atrodo kažkoks padengimas yra
O ar galite plačiau? Mano poliklinikoje odontologas man sutaisė skyles už simbolinę kainą. Žinau, kad ortodonto paslaugos tik Žalgirio poliklinikoje ir neįmanoma patekti, bet atrodo kažkoks padengimas yra
Matyt neturit rimtesnių bėdų. Teoriškai taip mokama "už medžiagas", nedaug jei jos pigiausios ir prasčiausios. Bet iš esmės mane poliklinikoje ir "nugydė", dabar žiauriai gailiuosi.
Nes periodontito gydymo nekompensuoja, o gydymas sudėtingas. Tam pačiame Žalgyrije kainos astronominės, o kokybė - kaip gausis..
Bet, atsiprašau, tai jau totalus off-topas.
Matyt neturit rimtesnių bėdų. Teoriškai taip mokama "už medžiagas", nedaug jei jos pigiausios ir prasčiausios. Bet iš esmės mane poliklinikoje ir "nugydė", dabar žiauriai gailiuosi.
Nes periodontito gydymo nekompensuoja, o gydymas sudėtingas. Tam pačiame Žalgyrije kainos astronominės, o kokybė - kaip gausis..
Bet, atsiprašau, tai jau totalus off-topas.
Dėkoju už pasidalinimą patirtimi, tikrai kol kas pasisekė ir iš bėdų tik plombos (ir breketai prieš 15 metų daryti privačiai), nežinojau apie situaciją. Offtopą baigiu
Comment