Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Sveikata, medicina, mityba

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Alus geriau

    Comment


      Tai džiaukis, kad organizmas atmeta produktą, kuris jam nereikalingas . Jei negeri kavos, tai organizmas nepripratęs prie didesnės kofeino dozės, todėl jautriai reaguoja. Čia panašiai kaip nerūkančiam surūkyti iškart kelias cigaretes. Energiniai gėrimai pateisinami, nebent kai reikia atlaikyti kokią naktinę pamainą, vairuoti ir pan. O jaunimas jais piktnaudžiauja iš kvailumo ir dar turbūt maišo su viskuo kitu, ką vartoja .

      1. Nuolat vartojant energinius gėrimus, gali išsivystyti priklausomybė.
      2. Energinių gėrimų sudedamosios medžiagos didina arterinį kraujospūdį, neigiamai veikia širdies ir kraujagyslių sistemą.
      3. Perdozavus energinių gėrimų gali sutrikti širdies ritmas, atsirasti susijaudinimas, depresija.
      4. Energiniai gėrimai sekina nervų sistemą, padidina ir taip didesnį vaikų bei paauglių aktyvumą, gali sukelti agresiją ar net smurto protrūkius.
      5. Naudojant energinius gėrimus eikvojami organizmo ištekliai ir tai vėliau gali sukelti nemigą bei nuovargį.
      6. Kofeinas, esantis energinio gėrimo sudėtyje, išsiskiria šlapimo varomuoju poveikiu, todėl šis gėrimas visiškai netinkamas sportuojant, nes dar daugiau netenkama skysčių ir mikroelementų ir gali sutrikti širdies veikla.
      7. Didelės B grupės vitaminų dozės, esančios energiniuose gėrimuose, gali sukelti širdies ritmo sutrikimus, alergiją, rankų ir kojų drebulį.
      8. Vitaminai, esantys energinio gėrimo sudėtyje, niekada nepakeis tradicinių vitaminų komplekso.
      9. Energinių gėrimų sudedamosios dalys gali sutrikdyti virškinamojo trakto veiklą, alergizuoti.
      10. Energinio gėrimo ir alkoholio derinys labai pavojingas, nes galimas stiprus apsinuodijimas. Svaigiojo gėrimo ir energinio gėrimo kokteilis paslepia alkoholio sukeltą nuovargį, trukdo žmogui suprasti, kiek alkoholio išgerta, ir gali atrodyti, kad net išgėręs gana daug alkoholio, esi blaivus.
      https://sportas.ktu.edu/news/kas-sle...mo-skardineje/

      Comment


        Baisus dalykas tie energeriniai, čia be bajerio

        Comment


          Parašė daktaras Rodyti pranešimą
          Baisus dalykas tie energeriniai, čia be bajerio
          Net gi derinant su amfetaminu?
          If a lion could speak, we could not understand him.

          Comment


            Tai ir sakau, alus geriau. Po buteliuka su 1 valandos pertrauka pats tas. Nuotaika puiki, jokio nuorvargio ir blaivas.

            Comment


              Parašė liutass Rodyti pranešimą
              Tai ir sakau, alus geriau. Po buteliuka su 1 valandos pertrauka pats tas. Nuotaika puiki, jokio nuorvargio ir blaivas.


              Русский военный корабль, иди нахуй!

              Comment


                Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
                Man iškilo toks klausimas. Kaip jūsų organizmas reaguoja į energetinius gėrimus?
                gėriau iš viso tik vieną kartą. Jokios reakcijos. Kolega vietoj vandens jį geria. Iš reakcijų taip ir atrodo, kaip vandenį gertų. Gal įprato, gal placebas. Sakyčiau, nėra ko pinigų mėtyti.
                Русский военный корабль, иди нахуй!

                Comment


                  Italian scientist Silvao Gallus was recently awarded the satirical 2019 “Ig Nobel Prize” for Medicine for his research into the health benefits of pizza.

                  From this research, Gallus concluded that eating pizza made with ingredients from the Mediterranean diet can protect from some chronic diseases. Gallus, who is affiliated with the Mario Negri Institute in Milan and the University of Maastricht, wore a pizza emblazoned t-shirt to the awards ceremony at Harvard University’s Sanders Theater.

                  Gallus, who heads the laboratory of lifestyle epidemiology at the Istituto di Ricerche Farmacologiche Mario Negri, has led three studies on the health benefits of pizza, which led him to conclude that the iconic Italian dish warded off heart attacks and some forms of cancer.
                  https://www.oliveoiltimes.com/olive-...on-pizza/70400

                  Comment


                    Dievinate ciberžolę ir tikite jos nauda sveikatai? Palaukite, kol sužinosite, ką jai daro gamintojai
                    http://www.technologijos.lt/n/moksla...aro-gamintojai

                    Visgi naujas mokslininkų tyrimas rodo, kad dauguma tokių prieskonių gamintojų Bangladeše ciberžoles praturtina švinu. Taip, jūs perskaitėte teisingai – švinas paryškina prieskonio geltoną spalvą ir padidina kainą.

                    Daugiausia ciberžolių pasaulinei rinkai pasiūlo Bangladešas, Indija, Kinija ir Nigerija. Stanfordo universiteto mokslininkai tyrė ciberžolių produkciją Bangladeše ir padarė gana liūdną išvadą, skelbia „IFL Science“.
                    ♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚

                    Comment


                      Kiečiausia, kad tas švinas dedamas grynai reklamos tikslais - dėl gražesnės spalvos.

                      Comment


                        Tas pats kaip dažikliai, kvapų ir skonių stiprikliai ir t.t.. Nori valgyt ne taip patraukliai atrodytį maistą? Buržujus, varyk į ekoturgelį už dvigubą kainą

                        Comment


                          Į visų priedų sudėtį įeina švinas? Nežinojau

                          Comment


                            Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                            Į visų priedų sudėtį įeina švinas? Nežinojau
                            Ne dėl švino, o dėl žmogui nereikalingų medžiagų dedamų į maistą dėl reklamos

                            Comment


                              Namuose jau išmečiau pakelio likučius gamintus Indijoje. Geografiškai ribojasi su Bangladešu, tai tikėtina tie patys potvyniai buvo pasiekę ir kaimynines šalis. Kinų ir taip standartai maži, tad mėginsiu afrikietiškos ciberžolės ieškoti. Manau, seksis nelengvai rasti.

                              Visgi, tarkim situacija su konservuotais ananasais – rasdavau tik vietnamietiškos / tailandietiškos kilmės (na arba fasuotus Austrijoje) su citrinų rūgštim, nes vietoj sulčių pilamas vanduo. Prieš kelis mėnesius atradau ir afrikietiškus iš Kenijos – jau su pačių ananasų sultimis, be jokių kenksmingų ir pramoninių rūgščių. Žinoma, kaina skiriasi.
                              ♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚

                              Comment


                                Parašė dondc Rodyti pranešimą
                                Namuose jau išmečiau pakelio likučius gamintus Indijoje. Geografiškai ribojasi su Bangladešu, tai tikėtina tie patys potvyniai buvo pasiekę ir kaimynines šalis. Kinų ir taip standartai maži, tad mėginsiu afrikietiškos ciberžolės ieškoti. Manau, seksis nelengvai rasti.
                                Arba imt su ekologiniu sertifikatu. Įdomu ką sunkiau padirbt - sertifikatus ar kilmės šalį.

                                Comment


                                  Nuo trupučio švino dar niekas nenumirė.
                                  If a lion could speak, we could not understand him.

                                  Comment


                                    Bet kam valgyti tai ko neturėtų būti?

                                    Comment


                                      Nuo trupučio švino dar niekas nenumirė.
                                      Prasideda "mokslinės išminties" demonstravimas .
                                      Švinas yra toksinas bet kokiais kiekiais. Be to, negali žinoti, ar truputį suvalgai, ar ne truputį.

                                      As a potent neurotoxin, lead increases the risk of heart and brain disease in adults and interferes with children's brain development. About 90 percent of children with elevated blood lead levels live in lower-income countries, and resulting cognitive damages are associated with nearly one trillion dollars in lost productivity annually.

                                      "Unlike other metals, there is no safe consumption limit for lead, it's a neurotoxin in its totality," said the papers' senior author Stephen Luby, professor of medicine and the director of research for Stanford's Center for Innovation in Global Health. "We cannot console ourselves proposing that if the contamination were down to such and such level, it would have been safe."
                                      https://www.sciencedaily.com/release...0924101446.htm

                                      Comment


                                        Pieną vartojančius žmones medikė palygino su veršiukais: ar bent nutuokiate, kam skirtas pienas?
                                        https://www.delfi.lt/maistas/sefo-vi....d?id=82455547'
                                        gydytoja akušerė ginekologė, sertifikuota sveikos gyvensenos medicinos gydytoja dr. Ingrida Kravčenkienė.
                                        Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                                        Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

                                        Comment


                                          Tie visi sveikos gyvensenos mokytojai turi kažkokio sektantizmo - turi savo įsitikinimą, kuris pagrįstas bet kuo, tik ne tyrimais ir faktais, ir jį dėsto vadindami kitus veršeliais arba narkomanais. Kuo skambesnė retorika, tuo mažiau žinių.

                                          Another study found that people with the highest levels of milk fat biomarkers, suggesting they consumed the most dairy fat, were actually at lower risk of heart attack; for women, the risk was reduced by 26 percent, while for men risk was 9 percent lower.

                                          Another study showed that people who ate the most full-fat dairy had a 69% lower risk of cardiovascular death than those who ate the least.

                                          Finally, this literature review of 10 studies found that milk drinking is associated with a small but significant reduction in heart disease and stroke risk.
                                          T. Colin Campbell is (in)famous for his research linking casein, a protein in dairy products, with cancer. He then made the huge and unsupportable leap to concluding that all animal proteins cause cancer and should be avoided. Most of you know the rest of that story.

                                          However, what Campbell neglected to notice, or mention, is that whey, another protein found in dairy, has anti-cancer effects that completely cancel out the cancer-promoting effects of casein. Oops! This is why it’s so important to study whole foods, not just nutrients.
                                          https://chriskresser.com/dairy-food-...nt-of-disease/

                                          Tą Campbellą, kuris yra sukritikuotas skersai ir išilgai, visokie veganiniai "sveikuoliai" tiesiog dievina.
                                          Paskutinis taisė senasnamas; 2019.10.07, 21:44.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X