Visus su džiugia švente! Jei ne Kovo 11-oji, tai kažin ar egzistuotų šis forumas, kažin, ar plačiai naudotume internetą. Ir iš viso, klausimas, kaip būtų susiklostęs mūsų gyvenimas.
Su džiugia Kovo 11-ąja! Iš tikrųjų švęskim, o ne tik minėkim, nes atkurtoji Lietuva jau sulaukė pilnametystės. Tikėkimės, kad su tuo ir paauglystės ligos baigsis.
Sveikinu visus lietuvius, Lietuvos Respublikos, atkurtos 1990 metų Kovo 11-ąją, piliečius su Nepriklausomybės atkurimo diena.Tenepamirštame mes tos dienos ir Sausio 13-osios ir vėlesnių įvykių aukų - kainos, kurią sumokėjome už Lietuvos valstybės laisvę.Teneleidžia mums Tėvynės meilė emigruoti ir palikti Lietuva vardan savanaudiškų kėslų.Mylėkime savo šalį ir gerbkime valstybę savo.Valstybė - tai ne valdžia, kuri būna gera, bloga, korumpuota ir nekenčiama.Valstybė - tai MES.
Buvau šian mieste. tai kaip mes švenčiame šią šventę - mergaitės, kurioms koki 15 metų - pila raudoną gėrimą, ant kurio, pusantro litro butelio užrašyta "fizz". Dešimtmetė ant scenos dainuoja:
"Visi vaikinai greičiau pas mane"
Toks tas gyvenimas.
Buvau šian mieste. tai kaip mes švenčiame šią šventę - mergaitės, kurioms koki 15 metų - pila raudoną gėrimą, ant kurio, pusantro litro butelio užrašyta "fizz". Dešimtmetė ant scenos dainuoja:
"Visi vaikinai greičiau pas mane"
Toks tas gyvenimas.
Suprantu tavo jausmus. Bet iš kitos pusės - kaip gerai, jei nors vienai kartai nereiktų kovoti už laisvę, o liktų tik džiaugtis ja...
Šiandien per LTV buvo geras filmas "Mes ateinam", apie 18-mečius...
Comment