“We know what works: Freedom works. We know what’s right: Freedom is right. We know how to secure a more just and prosperous life for man on Earth: through free markets, free speech, free elections and the exercise of free will unhampered by the state.” 20 January, 1989, G. HW. Bush
If a lion could speak, we could not understand him.
Holivudo aktorius Rutgeris Haueris, geriausiai žinomas dėl maištingo androido vaidmens mokslinės fantastikos filme „Bėgantis skustuvo ašmenimis“, mirė po trumpos ligos, trečiadienį...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
Mano top 10 kinomatografinė scena.
If a lion could speak, we could not understand him.
„Mes galbūt labiausiai prisimename J. Chiraco frazę, skirtą Baltijos šalims, kad „Baltijos šalys praleido progą patylėti“, kai vyko diskusijos, ar reikia remti G. W. Busho intervenciją į Iraką.
Tarp daugybės sovietinių kosmonautų jis atrodė charizmatiška ir puikiai bendraujanti asmenybė - ne tik dar vienas keliskart Tarybų Sąjungos didvyris. Atrodo, jis kartais buvo parodomas per mūsų TV ir dabartiniais laikais.
Praėjus 17 metų po smegenų auglio diagnozės ir dalinai sėkmingo gydymo užgeso sėkmingiausio populiarios muzikos istorijoje dueto, švedų kolektyvo "Roxette" vokalistės Marie Fredriksson gyvybė. Dainininkei buvo 61 metai. Paskutinius kelerius metus medikų paraginta dueto turuose nedalyvavo.
Labai liūdna naujiena. Didelė dalis mano vaikystės, daugybė nostalgijos, puikios dainos (švedai ką moka, tą moka - kurti pop). Galėjo dar ilgai gyventi. Tikėjausi kad galutinai pasveiks, bet deja... Ji gi jau buvo atsigavusi, kažkiek metų nereikėjo gydymo. Bet atrodė tikrai gana prastai.
Labai liūdna. Viena mėgstamiausių vaikystės ir paauglystės grupių. Vienas mano pirmųjų turėtų kompaktų buvo būtent jų kažkoks geriausių dainų rinkinys.
Comment