Parašė Tikras architektas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rest in Peace
Collapse
X
-
Reikia antro tokio žmogaus. Kad nepriklausomybę gautų likusios neišlaisvintos rf tautinės respublikos nuo Tatarstano iki Jakutijos, o Rusija gal vėl taptų valstybe, kurios pavadinimą pagaliau galima būtų rašyti didžiąja raide - einanti demokratijos kryptimi, išmokėjusi reparacijas Ukrainai ir kurios žmonėms nereikia bijoti 15 metų pasakius ne tokį žodį prieš fažiZmą.
Aišku, jis irgi nebuvo šventas, bet lyginant su dabartiniu veikėju, čia būtų išsigelbėjimas.Snowflakes will attack U <3
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąApie Gorbačiovą bus daug ir prieštaringų vertinimų. Labai keista kad buvęs istorikas kalba taip vienpusiškai ir kategoriškai -tartum rytoj būtų rinkimai.
Jei ne Gorbačiovo pradėti pokyčių procesai, viskas būtų kitaip. Lyginant su tuo, kas tuo metu vyko Jugoslavijoje, o dabar vyksta Ukrainoje, tai Sovietijos iširimas vyko gana taikiai ir būtent Gorbačiovo dėka.
Lrytas.lt 2022.08.31
A. Anušauskas apie M. Gorbačiovą: jis buvo nusikaltėlis
https://www.lrytas.lt/lietuvosdiena/...telis-24407917
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąRRusija gal vėl taptų valstybe, kurios pavadinimą pagaliau galima būtų rašyti didžiąja raideIt's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Keista ta tavo meilė Rusijai. Juk akivaizdu, kad pasauliui būtų tik geriau, jei tas darinys apskritai išnyktų.
Išnykti neišnyks, todėl reikia daryti tai, ką įmanoma padaryti. Demokratizacija, pritaikius kompleksą priemonių, yra įmanoma. Vieną kartą jau buvo pavykę, nors ir neilgam. Procesas turi būti kartojamas, kol pasieks rezultatą.Snowflakes will attack U <3
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
būtų koks Jelcinas Garbačiovo vietoje 1991 sausį, "Vilnius būtų Groznų tapes before it was cool"
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąVisiškai nieko. Vienintelis minimaliai įdomus klausimas ką pasakys putleris.ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
Comment
-
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimąKalba ne istorikas, o TS-LKD politikas. [...]
Kaip istorikas, manau, jis tikrai supranta koks nevienareikšmiškas tai personažas.
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimąbendrame Rusijos istoriniame paskutinių kelių šimtmečių kontekste, Gorbačiovas buvo sveiko proto šviesulys.
bendrame Italijos antisemitizmo paskutinių kelių tūkstantmečių kontekste, Mussolini buvo sveikos žydų tolerancijos šviesulys
Comment
-
Parašė Sapiensys Rodyti pranešimątai jūs ne tik "tikras architektas", bet ir "tikresnis" už tikrus istorikus istorikas?
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąTas pasipriešinimas LT nepriklausomybei toks atrodo išvis mininaliai simbolinis koks tik galėjo būt, buvo, lyginant su kaip įprastai tvarkydavosi ssrs...
P.S.
Aš tik priminsiu, kad absoliučiai visi sovietijos teritorijoje užkurti "daugiamečiai konfliktai" prasidėjo tiksliai Gorbio despotizmo eroje. Jei kas įsivaizduoja, kad tai buvo tiesiog Gorbio "liberalizacijų" šalutinis produktas - tai aš jus sveikinu. Jūs neblogai reprodukuojat KGB legendas, kaip tik ir skirtas pridengti KGB vaidmeniui tų konfliktų genezėje. Čiers, Gorbi, pas tave daug "dvasinių anūkų"!!!Paskutinis taisė Sapiensys; 2022.09.01, 12:21.
Comment
-
Tu pateikei pavyzdžius apie tvarkymąsi su fiziniais asmenimis, kurie neįtinka režimui, o aš kalbėjau apie tvarkymąsi su valstybėmis ir tautomis, kurios stoja prieš Maskvos režimą.
Būtų kas pasakės, kad Lt meta iššūkį Maskvai, dauguma butų neabejoję, kad bus milžiniška karinė mašina atriedėjus su tūkstančiais ar dešimtim tūkstančių aukų, krūvomis griuvėsių ir tt..
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Sapiensys Rodyti pranešimąP.S.
Aš tik priminsiu, kad absoliučiai visi sovietijos teritorijoje užkurti "daugiamečiai konfliktai" prasidėjo tiksliai Gorbio despotizmo eroje. Jei kas įsivaizduoja, kad tai buvo tiesiog Gorbio "liberalizacijų" šalutinis produktas - tai aš jus sveikinu. Jūs neblogai reprodukuojat KGB legendas, kaip tik ir skirtas pridengti KGB vaidmeniui tų konfliktų genezėje. Čiers, Gorbi, pas tave daug "dvasinių anūkų"!!!
Beje, nepagalvokit, kad aš kažkaip ginu ar išaukštinu Gorbį. Jis buvo diktatorius vienu ar kitu atveju. Tiesiog aplink jį matau daug neprotingo lunatizmo, o tai mane vimdo.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimąNe visi. Gorbis ir išvedė armiją iš Afganistano. Čia buvo viena pirmų jo agendų.
Paskutinis taisė Sapiensys; 2022.09.01, 12:52.
Comment
-
Parašė Sapiensys Rodyti pranešimąRegis Afganistanas niekad nebuvo sovietijos dalimi? Jiems nepavyko jo paversti net okupuota teritorija.
Šiaip tai ponuli, jau ne pirmąkart atrodo, kad per daug geriate. Anąkart apie lenkus užvėmėte kažkokius kliedesius. Dar tik ketvirtadienis. Daugiau nebediskutuosiu - sveikatos Jums.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąTu pateikei pavyzdžius apie tvarkymąsi su fiziniais asmenimis, kurie neįtinka režimui, o aš kalbėjau apie tvarkymąsi su valstybėmis ir tautomis, kurios stoja prieš Maskvos režimą.
Būtų kas pasakės, kad Lt meta iššūkį Maskvai, dauguma butų neabejoję, kad bus milžiniška karinė mašina atriedėjus su tūkstančiais ar dešimtim tūkstančių aukų, krūvomis griuvėsių ir tt..
jūs pradėjot nuo to, kad, matai, TSRS viena buvo tiesiog "įprasta", o Gorbio "draugiškumas" buvo stačiai "neįprastas". Aš, man atrodo, įtikinamai parodžiau, kad tai yra demagogija išvedžioti kas "įprasta" vienom aplinkybėm, o kas "neįprasta" kitomis.
antra,
iš kur Jūs sugalvojot, kad atvira karinė agresija prieštarauja pridengtoms provokacijos, spec.operacijoms "diversinėm miroprijatijom" ir kitoms "hibridinėms okupacijoms" ???
Kodėl viena turėtų prieštarauti kitam, o ne būti viens kito kontinuume?Tokia logika besivadovaujant reikėtų įtikėti, jog Putinas kaip 2004-ųjų oranžinės revoliucijos užsimaskavęs smaugikas buvo absoliučiai kitas "sąlyginai humaniškas" asmuo, lyginant su visai kita personalija (galimai Putino antrininku ) Putinu-Nr.-2022, kuris traiško ukrainiečių kaulus dabar? Kodėl jūs tokie tikri, kad Gorbis nebūtų praėjęs tokios evoliucijos per daug trumpesnį laiko tarpą, jei jis nebūtų buvęs toks mudyla ir netekęs valdžios gerokai anksčiau nei to troško ???
Comment
-
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimą
Tai reikėjo "jibalinti" iki galo? Tokia tamstos mintis?
Šiaip tai ponuli, jau ne pirmąkart atrodo, kad per daug geriate. Anąkart apie lenkus užvėmėte kažkokius kliedesius. Dar tik ketvirtadienis. Daugiau nebediskutuosiu - sveikatos Jums.
- 1 patinka
Comment
Comment